Kundomdömen om Eden

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 105 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Bo,
Sollentuna

+
Bra läge med extra allt
-
Toalettdörren får gärna täcka hela dörrposten.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

,

+
Frukosten helt suverän
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


2 av 10

Mats,
Borlänge

+
Nära stranden
-
Verkade som att personalen var less på gäster. Hissen trasig för ofta (vi bodde på 6:e vån). Ostädat, smutsiga rum. Ingen städning av golvet, smutsiga handdukar hängdes tillbaka, smutsiga och fläckiga överkast. Poolen var sjukt liten i förhållande till antal gäster. Stökigt och vattenleksaker i poolen - mer barnpool än vuxenpool. Alla solstolar ”paxades”. Maten i baren var usel.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Kosta,
Stockholm

+
-
Mjukare extrasängar när man ska ha tre på rummet. Sängen bäddades första dygnet på den hårda madrassen som är en soffa istället för att dra ut undermadrassen som hade lite resårbotten iaf. Det kom vi på själva efter 2 dagar.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


9 av 10

Claes,

+
Läget är toppen. Fantastisk utsikt från rum/balkong (superiour).
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


5 av 10

Bengt,
Helsingborg

+
Vi fick bytt rum efter att fått ett uruselt litet rum med skjutdörr till toaletten. (Skjutdörr eftersom det inte fanns plats till en vanlig dörr. Skjutdörren täckte inte heller dörrhålet.) Detta skulle alltså motsvara ert "dubbelrum". Det visade sig att de inte hade den klassen som vi köpt av er. De hade endast Standard.
-
Sälj inte klasser som hotellet inte känner till. Kontrollera med hotellet att de rum de har motsvarar de bilder ni visar i er katalog.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

,

+
Läget och pool området
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

,

+
Fräscht läget
-
Mycket dålig bar. Dyrt värdelösa drinkar. Tråkig personal.

Bekräftad gäst: 2019-05-18


9 av 10

,

+
Läget, servicen, utsikten, priset.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-27


8 av 10

Ann-Louise,
Stockholm

+
Frukostbuffen
-
Bättre garderober. Galgarna hänger för högt. Saknade en stol till.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

563 omdömen
Utmärkt
 
139
Väldigt bra
 
258
Bra
 
119
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2019-08-06

Inlägg av 234piar Lomma, Sverige

Bra hotell på perfekt läge

Bra hotell, rent och fräscht med en fantastisk frukost. Trevlig personal. Det som drar ner betyget från 5 till 4 är ett underdimensionerat poolområde, men eftersom stranden ligger rakt nedanför hotellet gjorde det inte så mycket. Lunch rekommenderar jag att ni äter utanför hotellet, längs med strandpromenaden.

 
2019-08-03

Inlägg av marialX6684VI

Bra läge - inte mer

Nyrenoverat hotell med bästa läget. Men. Otrevlig personal i såväl restaurang som bar och i receptionen. Receptionisten kunde mitt under samtal med gäster påbörja en intern diskussion med en kollega och strunta i gästen. Direkt dålig mat i poolbaren. På tok för underdimensionerad pool i förhållande till antal gäster och omöjligt att på solstol om man inte lade ut handdukar i ottan som övriga gäster - trots ”förbud”. Ljudnivån vid poolen var enorm och det var barn, bollar, spring och hoppande nonstop. Detta är inte ett hotell för er som vill njuta i ett lugnt poolområde. Rummet var rejält smutsigt vid ankomst, fläckar på golv och överkast - äckligt... Handdukar byttes inte ut som utlovat få de lades på golvet, utan hängdes upp smutsiga av städpersonalen. Hissen var sönder två ggr på lika många dagar. Hotellet gav oss, två vuxna med en tonåring vouchers till välkomstdrinkar i en rooftopbar - dit tonåringen inte var välkommen. Hur tänkte de där undrar man...

 
2019-07-20

Inlägg av 223susannk Västerås, Sverige

Perfekt läge

Fint och fräscht hotel precis vid stranden, ganska litet poolområde och svårt att få solsängar på förmiddagen då folk bokar upp tidigt. Frukosten är riktigt bra, fräscht och fylls på hela tiden. Poolbaren har goda drinkar och riktigt bra lunchmat till bra pris jämfört med nere på strandpromenaden. Rummet rymligt med fin utsikt och stor balkong. Prisvärt!

 
2018-07-13

Inlägg av christer k

Bra familjehotell nära stranden

Bra bemötande av all personal. Bodde med familj halvåension 3 vuxna och en 15-åring. Bra frukostbuffe med allt man kan önska sig. Bra kvällsbuffe med varierande mat varje kväll. Poolen var ganska liten men helt ok. Rummen rena och inget att klaga på. Dock ganska lyhört. Nära till stranden.

 
2018-06-08

Inlägg av catarinahuseryd Puerto de la Cruz, Spanien

Perfekt boende vid stranden i Port Soller

Bra hotell med halvpension om man önskar, som bestod av jättegod buffemat, olika varje dag och mycket att välja på. Bra rum, speciellt de med balkong. Rent och bra service. Trevlig personal. Strandpromenaden ligger precis nedanför hotellet där även spårvagnen till Soller går. Många vandringsleder att välja på, för de som önskar.