1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Aqua Sol

Fyrarumslägenheter

Ljusa och rymliga fyrarumslägenheter med vardagsrum och tre separata sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kök med enkel köksutrustning. Kylskåp, vattenkokare, brödrost och mikrovågsugn. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering. Deponering och wifi mot avgift. Nyrenoverade badrum med dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 5 ggr/vecka.
Antal personer: 4-8 personer.

Trerumslägenheter

Ljusa och rymliga trerumslägenheter med vardagsrum och två separata sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kök med enkel köksutrustning. Kylskåp, vattenkokare, brödrost och mikrovågsugn. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering. Deponering och wifi mot avgift. Nyrenoverade badrum med dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 5 ggr/vecka.
Antal personer: 3-6 personer.

Tvårumslägenheter

Ljusa och rymliga tvårumslägenheter med vardagsrum och ett separat sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kök med enkel köksutrustning. Kylskåp, vattenkokare, brödrost och mikrovågsugn. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering. Deponering och wifi mot avgift. Nyrenoverat badrum med dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 5 ggr/vecka.
Antal personer: 1-4 personer.