1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om R2 Pajara Beach Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 209 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

mona,
tollarp

+
maten poolområde
-
tycker beskrivning av strand inte stämde riktigt.

Bekräftad gäst: 2019-04-22


9 av 10

Karin,
Säter

+
Trevlig personal, fin utsikt, fint poolområde. Rent & fint.
-
Byt ut kuddarna. Väldigt platta & obekväma kuddar. Nån form av ljuddämpning i matsalen, t.ex tunna gardiner. Stor lokal & många gäster= bullrig miljö. Om möjligt...byt till nya nyckelkort. Våra kort avmagnetiserades väldigt lätt. Förvarade inte ens kortet tillsammans med mobiltelefon & ändå fick vi byta kort 6 ggr på en vecka.

Bekräftad gäst: 2019-04-15


5 av 10

Veronica,
Stockholm

+
Utsikten och läget
-
servierings personlen var inte så trevliga när man bad om något så fick man en ögonrulning och suck. De hade sina regelr och man kunde inte ändra på dem för att göra det lättare för kunden, de hade verkligen inte kunden har rätt i tanken, utan det var vad de tyckte som gällde.

Bekräftad gäst: 2019-04-15


10 av 10

Carin,

+
Trevlig o glad personal - alla fr reception t städare o parkarbetare! Även om de end talade spanska ville de förstå o hjälpa till! Hälsade glatt varje morgon! Free wifi i lobbyn.
-
Tillåt bad i poolen efter 18 på egen risk! Uteckla gymmet! Fler redskap o maskiner!

Bekräftad gäst: 2019-04-15


7 av 10

Karin,
Huddinge

+
Läget vid havet
-
Bättre mat på buffén. Det var ett väldigt lyhört rum så man hörde allt från korridoren. Fick sova med öronproppar för att det skulle vara tyst på natten.

Bekräftad gäst: 2019-04-15


7 av 10

Clary,
Trelleborg

+
Kockarna/kökspersonalen, poolområdet
-
Bäddmadrasser, personal i serveringen, som kom med kaffemuggen, bestick, lite mer service, bättre lokaler-discot väldigt litet för så många gäster och helt med avsaknad av AC. Mer kryddning i maten.

Bekräftad gäst: 2019-04-15


8 av 10

Ramon,
Stockholm

+
Rum och utsikterna
-
Mera variation med maten, vi fick nästan samma sak varje dag, bättre kvalitet på köttillagning behövs

Bekräftad gäst: 2019-04-15


10 av 10

Ann-Mari,
Avesta

+
Utsikten från vårat rum, utbudet av Frukost/ Lunch / Middag
-
Bättre ordning o snabbare incheckning vid vår ankomst till Zumbafitnessresan , ankomst sent pg.a flyget Alldeles för stort o opersonligt o mycket !! Lyhört inne vid middagen

Bekräftad gäst: 2019-04-15


9 av 10

Hanna,
Stockholm

+
Frukosten
-
Restaurangs personalen behöver lära sig läsa av om kunden har ätit klart eller inte, dvs. hur gafflarna ligger om kunden går ifrån sin plats, många i vårt sällskap blev av med fyllda mattallrikar när de skulle tillfälligt gå ifrån för att hämta dryck etc.

Bekräftad gäst: 2019-04-15


9 av 10

Anna karin ,
Avesta

+
Läget
-
Hårda sängar, platta kuddar. Nyckelkorten avmagnetiseradesförr oss alla många gånger. Dålig Wifi uppkoppling.

Bekräftad gäst: 2019-04-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

1687 omdömen
Utmärkt
 
589
Väldigt bra
 
692
Bra
 
265
Mindre bra
 
100
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2019-01-25

Inlägg av Fred187 Sundsvall, Sverige, Europa

Rent och fint

Vi var här en vecka i januari. Mottagningen med kyld cava i receptionen och trevlig personal gav ett bra intryck. Rummet med begränsad havsutsikt var verkligen inte begränsad, förmodligen blev vi uppgraderade när något bättre rum blev ledigt. För rummet var med panoramafönster över hela kustområdet och likaså balkongen. Det är ett stort och fint hotell med bra städning och handduksbyte varje dag. Poolhanddukar mot deposition. Inget gratis wifi på rummen - endast på våning 3 i baren. Möjligen det enda negativa vi kan komma på. Restaurangen var helt OK - dock har vi haft bättre all-inclusive upplevelser. T.ex. serverade de leverbiff, kanin och get och det kanske inte är allas favorit. Men man kan ju undvika att äta det man inte gillar, för det fanns alltid något som var helt OK. Restaurangen får 3,5 i betyg. Personal och animation-teamet var helt suveräna, bra underhållning i baren på våning 3 varje kväll. Hotellet uppvaktade dessutom en jubilar vi hade med oss, utan att vi sagt till. Tårta, ballonger och cava på rummet som överraskning och det var en fin gest. Vi kan tänka oss att åka tillbaka hit.

 
2018-12-15

Inlägg av Miami20000 Stockholm, Sverige

Bra och dåligt

Stranden är fin och ren, ligger ett stenkast från hotellet. Nackdelar är att hotellet inte erbjuder solstolar och att nästan alla som badar är NAKNA. Övervägande gäster är från Ryssland och Tyskland. Hotellet och rummen är i skick, sängarna är ganska hårda och rummen är sparsamt inredda. Deras våningsplan är det ingen ordning på?! Högst upp är plan 3 och längst ner 9, förvirrande när man ska använda hissen. Personalen är fantastisk och hjälpsamma, särskilt i receptionen. Det som gör att vi inte kommer tillbaka är maten. Överkokt och smaklös. Restaurangen påminner om ett trist skolkök! Drar ner hela upplevelsen!

 
2018-03-14

Inlägg av Lijana K

Maten är absolut inte bra på detta hotell!!

Vi valde detta hotell eftersom vi läste så många positiva omdömen om hotells mat. Vet ej om folk reste första gången på all inclusive men maten var absolut inte bra. Överkokt pasta, överstekt kött, råvaror hade ingen smak. Märkligt med tanke på varm klimat året runt. Alltså tomater, gurka smakade ingenting. Inte nämna frukter. Alltid samma utbud: apelsiner papajor, päron, äpplen. Vi skulle aldrig komma tillbaka till detta hotell. Det som var positivt - servicen i hotellet. Mycket trevligt personal. Lijana och Daniel

 
2018-03-03

Inlägg av Eva T Skara, Sverige

Semester med god mat

Det bästa var den goda maten! Jag blev mycket positivt överraskad. Sen var städningen bra och personalen trevlig ⛔️ Till sängarna! Totalt helt stenhårda, det var som att ligga på golvet ⛔️ Till att det endast var en liten pool som var uppvärmd

 
2018-01-18

Inlägg av hacke63 Helsingborg, Sverige

Semester

Bra all inclusive hotell Mycket bra service Maten är bra, mycket bra variation på alla tre mat tillfällena, vi har inte tröttnat än. Tre bra barer, lite olika utbud gör också att man inte tröttnar så fort, dock lite rörigt i början att hitta allt