Kundomdömen om R2 Pajara Beach Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 480 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Helt klart maten
-
Slitet och nedgångna byggnader/toaletter, hårda sängar, Alledeles för kall pool för att kalla den uppvärmd, inget Wifi på rummen utan det måste man isf betala extra för. dålig skriftlig info på gråa stenciler!!! Känns som ett utfyllnadshotell.

Bekräftad gäst: 2024-04-08


5 av 10

+
Maten.
-
Dålig information i receptionen..

Bekräftad gäst: 2024-04-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-25


9 av 10

+
Den otroligt fina poolen och läget längs strandpromenaden.
-
Vi hade otur med rummet och fick ett rum med balkong helt utan sol, det var tråkigt.

Bekräftad gäst: 2024-03-11


5 av 10

+
Trevlig personal i receptionen som var serviceinriktad.
-
Dom har snålat in på allt. Det fanns ingen lyxig känsla. Personalen i serveringen pratade knappt engelska och dom antog att alla var tyskar. Det gick inte att fråga vad maten innehöll eller få hjälp med speicialkost. Det fanns glutenfritt bröd och mat men ingen separat brödrost. Vi valde att gå ut att äta på annan restaurang för att få äta gott och smaka lite spansk mat. Det kändes mer som ett persionärshotell än ett familjehotell som ni skrev på er hemsida. Vi sammanfattade följande: hellre en god måltid än 10 på hotellet. Hellre en god drink än 10 på hotellet. Tyvärr kommer vi aldrig rekommendera hotellet eller boka en all inclusive igen.

Bekräftad gäst: 2024-03-04


10 av 10

+
Allting var bra.
-
Det var bra för mig.

Bekräftad gäst: 2024-03-04


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-04


10 av 10

+
Den fantastiska utsikten över havet Poolbaren Rent å snyggt Trevlig personal i barerna
-
Dålig kunskap på vissa av dom som tex hade yogan och stretchen. Ointresserade och oengagerade. Kunde varit trevligt med ”godmorgon, jag heter osv”, inget av det förekom. Har besökt hotellet innan och då har det varit mycket bättre engagemang från dem. Tråkigt när man sett fram emot att delta å har erfarenhet av något mycket bättre

Bekräftad gäst: 2024-02-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

1995 omdömen
Utmärkt
 
718
Väldigt bra
 
775
Bra
 
316
Mindre bra
 
124
Underkänt
 
62

5 senaste omdömen

2022-12-18

av 603tobiask Eskilstuna, Sverige

Toppenställe

Riktigt fint ställe, ordning och reda på det mesta. Trevlig personal överallt, gick snabbt i baren fast kön var lång och Riktigt rent överallt. Det jag tycker var lite sämre var alla rökare som inte rökte där dom är anvisade till vilket man önskar att dom är.

 
2022-04-02

av M8671YDjenniferb

Semester

Mycket trevlig vistelse på Pajara Beach hotel. Personalen var så trevliga och hjälpsamma. Rummen var toppen, fräscht badrum och relativt hårda sängar (vilket jag föredrar). Det fanns gott om solstolar vid poolen, behövs inte paxas eller liknande, fanns stolar hela dagen. Bra städat på rummen och all inclusive var bra. Det vi hade velat bättra var lite smak på maten, det var lite okryddat men gott. Finns alltid något man gillar (fisk, kyckling,kött, sallad etc. Rekommenderar att åka hit på semester, kan absolut tänka mig ett besök där igen.

 
2020-02-20

av Christer R Fuerteventura, Spanien

All inclusive

R2 Pájara beach ligger granne med havet och är en omfattande skapelse med porlande fontäner, restauranger och aktiviteter. Rummen är stora, välkomnande och bra planerade. Sängarna är åt det hårda hållet och kuddarna minimala (ta gärna med egen kudde). Vi är en familj om fem personer varav tre tonåringar och valde all inclusive vilket visade sig vara ett bra val. Alltid fanns det något som tonåringen kunde äta, om det då var hamburgare, korv eller pommes frites. Maten var neutralt kryddad, men det fanns mitt på buffén en station med kryddor där man kunde krydda på efter tycke och smak. Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam. Dottern som fyllde 18 under vistelsen fick t.o.m. ett personligt brev, en tårta och en flaska champagne! Vi hade ett irriterande problem med låskortet till ett av rummen som aldrig fungerade, trots att vi bytte ut det och magnetiserade om det fyra gånger. Men i det stora hela mer en irriterande småsak. Den lilla staden ligger cirka en km bort och har en del affärer, 3-4 supermercados och diverse restauranger. Runt omkring breder sig lavan ut med små berg av stelnad lava och grus. Kargt och grusigt. Inget växer där förutom små grå buskar. På hotellet finns också dykarkurser, kurser i windsurfing, beach volley, tennis, zumba samt mycket mer. Priserna är som vanligt lite högre än som skulle kunna anses motiverat. Hyr gärna en bil och runt ön, den är inte stor. För dig som vill slippa bry dig om mat, bara njuta av den fantastiska omgivningen, solen och ta det lugnt är detta en fantastisk plats.

 
2019-01-25

av Fred187 Sundsvall, Sverige, Europa

Rent och fint

Vi var här en vecka i januari. Mottagningen med kyld cava i receptionen och trevlig personal gav ett bra intryck. Rummet med begränsad havsutsikt var verkligen inte begränsad, förmodligen blev vi uppgraderade när något bättre rum blev ledigt. För rummet var med panoramafönster över hela kustområdet och likaså balkongen. Det är ett stort och fint hotell med bra städning och handduksbyte varje dag. Poolhanddukar mot deposition. Inget gratis wifi på rummen - endast på våning 3 i baren. Möjligen det enda negativa vi kan komma på. Restaurangen var helt OK - dock har vi haft bättre all-inclusive upplevelser. T.ex. serverade de leverbiff, kanin och get och det kanske inte är allas favorit. Men man kan ju undvika att äta det man inte gillar, för det fanns alltid något som var helt OK. Restaurangen får 3,5 i betyg. Personal och animation-teamet var helt suveräna, bra underhållning i baren på våning 3 varje kväll. Hotellet uppvaktade dessutom en jubilar vi hade med oss, utan att vi sagt till. Tårta, ballonger och cava på rummet som överraskning och det var en fin gest. Vi kan tänka oss att åka tillbaka hit.

 
2018-12-15

av TabySweden Stockholm, Sverige

Bra och dåligt

Stranden är fin och ren, ligger ett stenkast från hotellet. Nackdelar är att hotellet inte erbjuder solstolar och att nästan alla som badar är NAKNA. Övervägande gäster är från Ryssland och Tyskland. Hotellet och rummen är i skick, sängarna är ganska hårda och rummen är sparsamt inredda. Deras våningsplan är det ingen ordning på?! Högst upp är plan 3 och längst ner 9, förvirrande när man ska använda hissen. Personalen är fantastisk och hjälpsamma, särskilt i receptionen. Det som gör att vi inte kommer tillbaka är maten. Överkokt och smaklös. Restaurangen påminner om ett trist skolkök! Drar ner hela upplevelsen!