1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Elba Sara

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Catrine,
Piteå

+
Rent. Bra städning. Sköna breda sängar. Hjälpsam receptionspersonal.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-17


10 av 10

Gisela,
Vellinge

+
Lugnt. Bra personal och ledning. God mat. Känns som ” hemm” efter tio besök.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-09


8 av 10

lennart,
sandviken

+
ingen kö till solsängar
-

Bekräftad gäst: 2018-12-06


8 av 10

Ejvor,
Sandviken

+
Havsutsikten, stora välfungerande rum med sköna sängar. God varierande mat , mycket grönsaker.
-
Flera krokar att hänga saker på i badrummet. Bättre skyltat utomhus. Aktivitet före frukost, tex yoga morgongympa. Annan organisation runt dryckeshanteringen för betalande gäster, istället för barnklubb kunde det varit seniorklubb!!

Bekräftad gäst: 2018-12-06


10 av 10

Elisabeth ,
Kungsbacka

+
Aktiviteterna o underhållningen o maten o utsikten o närheten till den fina stranden.
-
Bättre knivar i matsalen så att man kan skärs köttet

Bekräftad gäst: 2018-11-26


10 av 10

,

+
Bra läge, bra service, nära till stranden. Fin, lång strandpromenad.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-12


6 av 10

Lars,
Torshälla

+
Bra läge OK-Pris
-
Andra besöket upplever det som lite sämre framförallt maten fick inte skumpa på rummet som tidigare

Bekräftad gäst: 2018-10-22


9 av 10

Eva,
Stockholm

+
Varierande all-inclusive närheten till golf, trevligt poolområde
-
Informerats om gratis aktiviteterna på hotellet yoga, vatten gympa mm som var riktigt bra

Bekräftad gäst: 2018-03-22


9 av 10

Göran,
Höllviken

+
Väldigt trevlig personal. Bra läge förutom alla flygplan som flög precis över.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-11


9 av 10

Gisela,
Stavne

+
PERSONALEN. Fantastiskt vänlig och tillmötesgående. Eftersom vi själva talar lite spanska har vi inga större problem att kommunicera, men det står sorgligt dåligt till med engelskan som bara receptionspersonalen klarar av någotsånär. Detta gäller alla hotell vi varit på på kanarieöarna. På Elba Sara finns dock f t en infödd engelska i receptionen. Observera att vårt goda betyg inte gäller Animation Team som inte är anställd som hotellpersonal. MATEN. Dock väldigt olika. Ibland flera fantastiskt goda rätter. Någon gång lite segt eller torrt kött. Överväldigande dessertbord. Alldeles för mycket av det goda.
-
Påträngande musik under stor del av dagen i trädgården som tränger in i hotellrummet. Hörselskadande musik vid vissa kvällsevenmang. The Animationteam vill inte förstå att de kan förstöra i synnerhet barnens hörsel, om de blir utsatta för detta buller med mycket höga decibel under 30-40 minuter. Det bör göras inspektioner från den lokala hälsovårdsmyndihetens sida. Detta är ett problem som vi har mött på alla hotell på Kanarieöarna som vi varit på. Man skruvar upp volymen enligt principen: Ju högre desto bättre. Detta gäller också vattengymnastikens högtalarmusik. Det är ett fåtal gäster som deltar i den och hundratals som får stänga balkongdörren eller gå en promenad under den tiden de är i gång. Det behövs inte någon musik alls för vattengymnastiken, men det har tyvärr blivit vanligt. Påpeka detta för alla era hotell på kanarieöarna. Och att personalen, i synnerhet städpersonalen, ska få gå en kurs i Basic English, gärna relaterad till arbetsuppgifterna. Vid något tillfälle har vi upplevt att systerhotellet Elba Carlota, där vi vistades många gånger, innan vi flyttade till Elba Sara, arrangerade en kurs i nybörjarspanska. Det vore en god idé att erbjuda en sådan kurs även på Elba Sara - med en kvalificerad lärare - med inriktning på praktiska frågor angående vistelsen på hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-03-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

4502 omdömen
Utmärkt
 
2379
Väldigt bra
 
1410
Bra
 
495
Mindre bra
 
144
Underkänt
 
74

5 senaste omdömen

2017-11-07

Inlägg av ormskinn01 Alingsås, Sverige

En resa utan lugn och ro.

Hotellet ha ett bra läge fin utsikt. Där slutar det positiva. Det var ett väldigt livligt hotell, höga ljud nästintill överallt. Matsalen var klart värst både morgon som kväll. Vattenfall som dånade och väldigt lyhört på rummen. Vi hade inte all inclusive, så vi fick inte handla i poolbaren på dagarna utan blev hänvisade till lobby baren som var stängd. Det står i Hotellbeskrivningen att det är krav på långbyxor för män vid middag. Där satt herrar i shorts. Jag skulle inte säga att detta hotell är värt sina 4 stjärnor.

 
2017-04-12

Inlägg av blw647 Eskilstuna, Sverige

Golfresa

2 veckor på Elba Sara Vi hade ett perfekt rum som låg mot havet. Det var härligt att se solen gå upp över horisonten mot havet, Personalen var alltid glad och hjälpsamma, 50 tv kanaler att välja på de flesta naturligtvis på spanska. Frukost och middag var helt ok . Kylskåp fanns på rummet. Kan dock tycka att hyra av safety box väl dyrt

 
2017-02-07

Inlägg av Carlsture Örkelljunga, Sverige

Golfresa

En vecka på Elba Sara kunde blivit riktigt bra. Hotellet är trevligt och snyggt byggt. Dock lite långt att gå till restaurangen för Oss som bodde på ena kanten. Incheckningen sköttes mycket bra av en härlig tjej som verkligen gjorde sitt jobb med glädje, borde självklart tagit hennes namn, men tyvärr missade Jag det! I övrigt var mottagandet ynkligt, inga vägvisare eller väsktransportörer här inte. Det var bara att leta sig fram med allt bagage bäst det gick, men det lyckades det med, puuh! 🤢 Rummet låg lite off och var inget speciellt, ok men inte mer. Tråkig balkong mot väg, totalt oanvändbar. Liten TV med dåligt utbud, spelar inte oss så stor roll, men vill nämna det. Ganska hårda sängar som man sov bra i! Otroligt tråkiga lampor med iskallt ljus, det var verkligen inget nöje att ha tänt! Minibar är kanske inte så viktigt? Men här fanns överhuvudtaget ingenting, förutom te och kaffe. Värdeskåp gick att hyra för 4€/dag, hutlöst med mina ögon mätt! Borde verkligen ingå, speciellt när det hände att rumsdörrar rätt som det var stod öppna, märkligt! Badrummet var ganska bra, med dusch i badkar, men annars ok. Dock var tilldelningen av tvål mm dålig, men har hotellet bara 4 stjärnor ska man kanske inte vänta sig mer. Låg vid poolen vid ett par tillfällen, gott om stolar. Men väldigt få som badade, tolkade det som att tempen var i lägsta laget. Provade inte själv så det är enbart ett antagande. Poolbaren däremot servade öl i väldigt små plastglas, man blev gråtfärdig vid bara anblicken. Blev bara varsitt glas där. Pinsamt! 😣 Annars rent och snyggt, ger ett välskött intryck. Restaurangen, vi hade halvpension, var enl mig en ynklig historia. Tidig frukost de dagar vi golfade var inte mycket att hurra för. Och detta gällde fram till 08.00, då ordinarie frukost serverades. Den var betydligt bättre, men def inte någon fempoängare. Middagen, buffe', var riktigt dålig. Oaptitligt, inte spec trevligt upplagt, ganska nonchalant personal i köket. Men serveringspersonalen var trevlig o snabb för det mesta, men det gällde ju enbart dryck och utdukning som sköttes bra. Men matupplägget med serveringsbestick liggande helt nere bland maten är inte acceptabelt. Nej det var inte mycket som tilltalade mig, blev mest pizza och pommes. Mat som Jag i stort sett aldrig äter annars! Ölen smakade fint, men vinet lämnade mycket övrigt att önska. I vart fall husets, mycket dåligt. Restaurang två, vid poolen, tänka Vi besöka på lördagkvällen. Höll tyvärr stängt lörd-söndkväll. Märkligt! Det hade inte behövts så mycket för att hotellet skulle varit riktigt bra, kanske en liten småsnål attityd som ger detta resultatet? Kommer def inte att besöka Elba Sara igen. Ni som är på på väg, missa inte bowlingen inne på köpcentret, mycket trevligt! Men Vi var ett gott gäng som spelade! 👍🏻👍🏻

 
2016-12-14

Inlägg av Göran L

Toppenhotell med toppenpersonal

Ett kanonhotell med superbt läge och underbar personal. Maten är bra för ett All Inclusive ( om man vill ) hotell. Nära till 2st golfbanor o en lugn strandpromenad utanför porten, 20min promenad in till Caleta de Fuste.

 
2016-04-26

Inlägg av Amarund Västerås, Sverige

Toppenhotell

Mycket bra service, trevlig personal som verkligen gjorde det lilla extra! Vi hade all inclusive och det var väldigt bra mat, bra variation och trevligt. Det är det bästa all inclusive hotellet vi bott på vad gäller maten. Stora rymliga rum med stort fräscht badrum. Stranden utanför hotellet gick inte att bada på utan man fick gå ungefär 300 meter där det gick att bada. Detta uppfattar man inte på beskrivningen men är inget problem då det är så nära och ingen väg behöver korsas. Stranden var mycket fin och det var lugnt. Gott om solstolar vid poolen. Vi var mycket nöjda med vår vistelse och rekommenderar varmt både resmål och hotell!