Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 45 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Lugnt och skönt område. Maten var fräsch och god.
-
Städningen. Dåligt städat på våra rum varje dag.

Bekräftad gäst: 2020-03-05


8 av 10

+
Väldigt god och bra mat. Stora fina utrymmen på hotellet, sällskapsytor. Fint poolområde och vacker trädgård, parkliknande område bakom poolerna.
-
Hotellrummen behöver renoveras. Det var inget fel på dem men de började bli lite slitna. Bättre kaffe.

Bekräftad gäst: 2020-02-24


7 av 10

+
Sköna sängar, svensk TV-kanal, fint pool område.
-
Vi har varit på detta hotell flera gånger, nu börjar det krävas en del upprustningar här o där.

Bekräftad gäst: 2020-01-27


9 av 10

+
Läget, hotellområdet
-
Vegetariska maten bra, kött etc segt och smaklöst. Städerskan slängde ibland nattlinne etc bakom sängbord, dammigt även efter städning. Många kattor på hotellet som matades men en del såg inte ut att må bra, hostade och nös. Påtalade detta och hoppas de tar väl hand om kattorna.

Bekräftad gäst: 2020-01-23


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-30


6 av 10

+
Location and food
-

Bekräftad gäst: 2019-12-23


10 av 10

+
Varmt mottagande Fint läge , god service
-
Vi är helnöbjda

Bekräftad gäst: 2019-12-12


8 av 10

+
Fint poolområde. Havsnära. Mestadels god mat.
-
Städningen på rummen. Någon typ av dryck borde ingå till middagen vid halvpension. Mer laktosfria produkter, exempelvis yoghurt.

Bekräftad gäst: 2019-12-02


4 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

5054 omdömen
Utmärkt
 
2672
Väldigt bra
 
1543
Bra
 
567
Mindre bra
 
174
Underkänt
 
99

5 senaste omdömen

2019-01-21

av jeanettewessborg Landvetter, Sverige

Golfsemester

Mycket trevligt hotell, stora o varierande bufféer med olika teman. Jättetrevlig o serviceminded personal. Eftersom vi spelar tidigt på morgonen fick vi äta innan restaurangen öppnat men det fanns ändå mycket att välja på.

 
2017-11-07

av ormskinn01 Alingsås, Sverige

En resa utan lugn och ro.

Hotellet ha ett bra läge fin utsikt. Där slutar det positiva. Det var ett väldigt livligt hotell, höga ljud nästintill överallt. Matsalen var klart värst både morgon som kväll. Vattenfall som dånade och väldigt lyhört på rummen. Vi hade inte all inclusive, så vi fick inte handla i poolbaren på dagarna utan blev hänvisade till lobby baren som var stängd. Det står i Hotellbeskrivningen att det är krav på långbyxor för män vid middag. Där satt herrar i shorts. Jag skulle inte säga att detta hotell är värt sina 4 stjärnor.

 
2017-04-12

av blw647 Eskilstuna, Sverige

Golfresa

2 veckor på Elba Sara Vi hade ett perfekt rum som låg mot havet. Det var härligt att se solen gå upp över horisonten mot havet, Personalen var alltid glad och hjälpsamma, 50 tv kanaler att välja på de flesta naturligtvis på spanska. Frukost och middag var helt ok . Kylskåp fanns på rummet. Kan dock tycka att hyra av safety box väl dyrt

 
2017-02-07

av Carlsture Örkelljunga, Sverige

Golfresa

En vecka på Elba Sara kunde blivit riktigt bra. Hotellet är trevligt och snyggt byggt. Dock lite långt att gå till restaurangen för Oss som bodde på ena kanten. Incheckningen sköttes mycket bra av en härlig tjej som verkligen gjorde sitt jobb med glädje, borde självklart tagit hennes namn, men tyvärr missade Jag det! I övrigt var mottagandet ynkligt, inga vägvisare eller väsktransportörer här inte. Det var bara att leta sig fram med allt bagage bäst det gick, men det lyckades det med, puuh! đŸ€ą Rummet låg lite off och var inget speciellt, ok men inte mer. Tråkig balkong mot väg, totalt oanvändbar. Liten TV med dåligt utbud, spelar inte oss så stor roll, men vill nämna det. Ganska hårda sängar som man sov bra i! Otroligt tråkiga lampor med iskallt ljus, det var verkligen inget nöje att ha tänt! Minibar är kanske inte så viktigt? Men här fanns överhuvudtaget ingenting, förutom te och kaffe. Värdeskåp gick att hyra för 4€/dag, hutlöst med mina ögon mätt! Borde verkligen ingå, speciellt när det hände att rumsdörrar rätt som det var stod öppna, märkligt! Badrummet var ganska bra, med dusch i badkar, men annars ok. Dock var tilldelningen av tvål mm dålig, men har hotellet bara 4 stjärnor ska man kanske inte vänta sig mer. Låg vid poolen vid ett par tillfällen, gott om stolar. Men väldigt få som badade, tolkade det som att tempen var i lägsta laget. Provade inte själv så det är enbart ett antagande. Poolbaren däremot servade öl i väldigt små plastglas, man blev gråtfärdig vid bara anblicken. Blev bara varsitt glas där. Pinsamt! 😣 Annars rent och snyggt, ger ett välskött intryck. Restaurangen, vi hade halvpension, var enl mig en ynklig historia. Tidig frukost de dagar vi golfade var inte mycket att hurra för. Och detta gällde fram till 08.00, då ordinarie frukost serverades. Den var betydligt bättre, men def inte någon fempoängare. Middagen, buffe', var riktigt dålig. Oaptitligt, inte spec trevligt upplagt, ganska nonchalant personal i köket. Men serveringspersonalen var trevlig o snabb för det mesta, men det gällde ju enbart dryck och utdukning som sköttes bra. Men matupplägget med serveringsbestick liggande helt nere bland maten är inte acceptabelt. Nej det var inte mycket som tilltalade mig, blev mest pizza och pommes. Mat som Jag i stort sett aldrig äter annars! Ölen smakade fint, men vinet lämnade mycket övrigt att önska. I vart fall husets, mycket dåligt. Restaurang två, vid poolen, tänka Vi besöka på lördagkvällen. Höll tyvärr stängt lörd-söndkväll. Märkligt! Det hade inte behövts så mycket för att hotellet skulle varit riktigt bra, kanske en liten småsnål attityd som ger detta resultatet? Kommer def inte att besöka Elba Sara igen. Ni som är på på väg, missa inte bowlingen inne på köpcentret, mycket trevligt! Men Vi var ett gott gäng som spelade! đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»

 
2016-12-14

av 703g_ranl

Toppenhotell med toppenpersonal

Ett kanonhotell med superbt läge och underbar personal. Maten är bra för ett All Inclusive ( om man vill ) hotell. Nära till 2st golfbanor o en lugn strandpromenad utanför porten, 20min promenad in till Caleta de Fuste.