1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Apollo (Tilos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Johanna,

+
Ägarna är underbara och servicen är extraordinär. Mycket välstädat. Det fanns drycker på rummet till samma pris som i affärerna, så man slapp att släpa på vattenflaskor. Med tanke på hur billig vår resa var fick vi mycket för pengarna. Det innebar att vi inte fick det bästa rummet vilket är helt ok.
-
Kommer inte på något, för de är perfekta!

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Lisbeth ,
Nossebro

+
Det genomtrevliga ägarparet. Bra sängar. Väl utrustat kök
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

carina,
örebro

+
Läget lugnt och skönt riktigt avkopplande. Kan tänka mig att åka tillbaka dit. Servicen var toppen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


5 av 10

,

+
Personalen.
-
Informera TYDLIGT omständigheter och väntetider för vidare transit. Hotellrummet jag fick sova över i, i väntan på vidare transit till Tilos, i en bullrig del av Rhodos stad, hade trasig AC, var smutsigt, defekt WC, och var inte helt rent. Jag var tvungen att ha fnstret öppet p g a trasig AC vilket gjorde att bullret och den höga musiken utanför upplevdes olidligt. När jag väl kom till Tilos var jag jättetrött p g a obefintligt med sömn och påfrestande omständigheter, under det senaste dygnet. Väl i Tilos fick jag vänta ytterligare någon timme då hotellrummet inte var städat och i ordning. Brist på information i Apollos reseinformation gjorde att jag insåg at jag hade valt ett helt annat hotell om informationen varit korrekt. Hotellets läge innebar att all trafik gick förbi hotellet - från två håll ... Tilos som är en lugn ö i övrigt och resan som jag bokade för vila och återhämtning .. blev inte så vilsamt för min del ... Klantigt Apollo! Oseriöst och oproffesionellt.

Bekräftad gäst: 2018-09-12


9 av 10

J-O,
Stockholm

+
Ägarna och personalen !!
-

Bekräftad gäst: 2018-09-06


10 av 10

Cristina,
Asarum

+
Värdparet gav en service högt över förväntan. Vatten och öl/vin/ouzo fanns på rummet och kunde köpas till ett pris ganska nära affärens. Tvättmöjligheter erbjöds. AC ingick i priset. Det fanns tvål på toaletten. Det fanns diskmedel och tvättsvamp i köket. Det fanns myggskrämmare på rummet.
-
Någon form av tvättlina/torkställning på balkongen

Bekräftad gäst: 2018-09-02


10 av 10

Agneta,
Östersund

+
Nära till allt. Bekväma sängar, bra service.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-12


10 av 10

Tony,
Henån

+
Det vänliga värdparet som såg till att man skulle trivas..Välvårdat rent och snyggt. Låg bra till
-
Lite bättre med köksknivar.Vi sa aldrig till om detta.Gav dom lite andra förslag som dom tog emot och skulle nog göra.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


9 av 10

Dan,
Västerås

+
Läget Mycket trevlig värdpar som verkligen är service inriktade. Rent & snyggt
-

Bekräftad gäst: 2018-07-29


4 av 10

therese,
göteborg

+
-
ska finnas någonstans att hänga upp badkläder, och även några stolar el bänkar så man kan lägga saker på

Bekräftad gäst: 2018-07-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

97% av resenärerna rekommenderar

201 omdömen
Utmärkt
 
177
Väldigt bra
 
21
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-08-09

Inlägg av Marie D

Perfekt för en avkopplande semester

En vacker upplevelse på i en pittoresk och mysig liten grekisk ö och detta boende med trevliga värdar som gör allt för att gästerna ska trivas gör upplevelsen unik.Närhet till supermarket,bageriet,restauranger samt havet. Återkommer till Tilos och Apollo studios och ett stort tack till värdparet Irina och Andreas.

 
2018-08-06

Inlägg av danek430 Västerås, Sverige

Underbart!

Vi hade en fantastisk vecka på Tilos i Juli 2018. Detta boende är verkligen att rekommendera. Rent & Fint. Vår lägenhet var helt gudomlig, stror terass mot havet. Stort Kök & ett fint badrum med bra utrymme. Värdparet, som är fantastiskt gästvänliga, har ställt fram både Vatten / vin / öl mm, att nyttja. Och detta till nästan samma pris som i butik. Betalas när man åker. Hit återvänder vi gärna.

 
2016-09-30

Inlägg av Ove I Skara, Sverige

Hemtrevnad på höjden...

Tidigare gäster ger ett välförtjänt gott betyg till Andreas med frus fantastiska service och gästfrihet Var dock medveten om att de vanliga rummen är mycket små och boka därför en lägenhet om du vill få rimligt med plats. Trapporna till övre plan är långa och trånga och bör undvikas av äldre eller familjer med små barn. Havsutsikt får du på de övre planen mot solsidan. Trafikljud får du räkna med eftersom hotellet ligger vid en av de större (tror man inte när man ser den) lederna genom lilla Livadia. Men läget är fantastiskt, centralt nära torget och ett par hundra meter till den badbara stranden. Småbutiker finns i närområdet men Andreas hjälper till att hålla din kyl full med kalla dryckesvaror. Du har ca 50 meter till en morgonpigg bagare som förser dig med färsk bröd till frukosten. Räkna däremot inte med samma kaffebröd som vi gillar hemma... Mot nattvärme och myggen finns botemedel i form av obligatorisk aircondition och elektriska "myggdödare". Andreas instruerar!

 
2016-08-07

Inlägg av AllanHallen Hammarö, Sverige

BÄST!

Att komma till Apollo Studios är som att komma hem. Andreas och Irina gör allt för att semestern ska bli så angenäm som det bara går, de är så mysiga och trevliga att bo hos, så allt blir tipp topp bara genom dem. Rummen är utrustade med det som behövs för semester i en liten lägenhet, och balkongen är skön att sitta på och samtidigt får ta del av Livadias stilla stadsliv. Det är otroligt rent och snyggt. Det finns också en mycket vacker tak-terrass, med en hisnande utsikt över Livadias inlopp och hamn. Vi återvänder alltid till Tilos och Apollo Studios

 
2016-07-05

Inlägg av Caroline K

Underbart

Spenderade fyra nätter på Tilos och Apollo Studios med man och två barn. Ägaren Andreas mötte upp oss i hamnen vid ankomsten och både han och hans fru var väldigt service minded under hela vistelsen. Lägenheten varav enkel standard men positivt var de båda uteplatsen som tillhörde lägenheten samt att de boende kunde nyttja takterrassen med en fantastisk utsikt. Vi hade en riktigt härlig semester och Andreas plus fru var fantastiska värdar - på denna lilla pärla till ö.