Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Centralt läge, underbart, hjälpsamt värdpar,
-
Enda problemet är en ökande trafik utanför hotellet, men det kan ju inte hotellets ägare rå för!

Bekräftad gäst: 2021-10-10


10 av 10

+
Läget Service Faciliteter Bemötande
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-09-12


10 av 10

+
De fantastiska värdparet Andreas och Irina. Sängarna var toppen, de bästa vi någonsin upplevt i Grekland. Inget att anmärka på, vi återkommer gärna
-
Allt var bra

Bekräftad gäst: 2021-09-02


8 av 10

+
Läget var mycket bra. Vi fick en mycket fin 2 rumslägenhet med jättealtan. Service med billiga vattenpack på rummet var så bra, skönt att slippa bära. Trivsamt värdpar. Bra coronatänk.
-
Mat och dryckfrågan nr 6 går inte att besvara då ingen mat eller dryck serverades på något sätt. Därför satte jag en 5:a för att komma vidare i enkäten.

Bekräftad gäst: 2021-09-01


8 av 10

+
Läget, men framför allt personalen.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-08-30


10 av 10

+
Vi hade en lägenhet Fin städdat Trevliga ägare Lugntvoch fint och samtidigt centralt
-
Inget helt perfekt

Bekräftad gäst: 2021-08-09


10 av 10

+
Paret som ägde hotellet var supertrevliga och hjälpsamma.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

97% av resenärerna rekommenderar

235 omdömen
Utmärkt
 
208
Väldigt bra
 
23
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2021-10-12

av N3653XJevas

Perfekt boende

Jag min man och vår vuxna dotter hade en trevlig vecka på Tilos, en perfekt ö för både vandring och avkoppling. Perfekt boende på Apollo studios, nära till allt. Vi hade allt vi behövde på boendet, Uteplats på både fram och baksida plus gemensam takterrass med havsutsikt. Daglig städning och byte av handdukar o lakan flera gånger under veckan. Mycket serviceinriktad o trevliga värdar som fanns tillgängliga för våra frågor och funderingar. Vi återkommer gärna.

 
2021-09-16

av 482evan

" Cityhotell"

Jag har aldrig bott på ett mer välskött hotell i Grekland. Allt fungerade perfekt. Rent och snyggt. Luftkonditioneringen tyst och lätt att ställa in till perfekt temperatur. Sköna sängar, byte av lakan och handdukar ofta. Duschutrymmet är lite trångt och tidvis kunde man känna avloppsdoft. Man skall tänka på att hotellet ligger intill huvudgatan i Livadia så all trafik passerade hotellet, trafiken kan upplevas störande vissa tider på dagen dock lugnt på natten. Alla rum har inte havsutsikt om man vill ha det så måste man bo på överplanen. Studion är liten och kompakt om man vill ha större plats boka lägenhet. Andreas och Irina gör det till ett väldigt trivsamt hotell som jag kan tänka mig att återvända till. Takterrassen är fin med underbar utsikt.

 
2018-08-09

av Marie D

Perfekt för en avkopplande semester

En vacker upplevelse på i en pittoresk och mysig liten grekisk ö och detta boende med trevliga värdar som gör allt för att gästerna ska trivas gör upplevelsen unik.Närhet till supermarket,bageriet,restauranger samt havet. Återkommer till Tilos och Apollo studios och ett stort tack till värdparet Irina och Andreas.

 
2018-08-06

av danek430 Västerås, Sverige

Underbart!

Vi hade en fantastisk vecka på Tilos i Juli 2018. Detta boende är verkligen att rekommendera. Rent & Fint. Vår lägenhet var helt gudomlig, stror terass mot havet. Stort Kök & ett fint badrum med bra utrymme. Värdparet, som är fantastiskt gästvänliga, har ställt fram både Vatten / vin / öl mm, att nyttja. Och detta till nästan samma pris som i butik. Betalas när man åker. Hit återvänder vi gärna.

 
2016-09-30

av Ove I Skara, Sverige

Hemtrevnad på höjden...

Tidigare gäster ger ett välförtjänt gott betyg till Andreas med frus fantastiska service och gästfrihet Var dock medveten om att de vanliga rummen är mycket små och boka därför en lägenhet om du vill få rimligt med plats. Trapporna till övre plan är långa och trånga och bör undvikas av äldre eller familjer med små barn. Havsutsikt får du på de övre planen mot solsidan. Trafikljud får du räkna med eftersom hotellet ligger vid en av de större (tror man inte när man ser den) lederna genom lilla Livadia. Men läget är fantastiskt, centralt nära torget och ett par hundra meter till den badbara stranden. Småbutiker finns i närområdet men Andreas hjälper till att hålla din kyl full med kalla dryckesvaror. Du har ca 50 meter till en morgonpigg bagare som förser dig med färsk bröd till frukosten. Räkna däremot inte med samma kaffebröd som vi gillar hemma... Mot nattvärme och myggen finns botemedel i form av obligatorisk aircondition och elektriska "myggdödare". Andreas instruerar!