Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 42 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Närhet, vänlighet, trevligt värdpar mm
-

Bekräftad gäst: 2023-09-17


10 av 10

+
Allt, det var nionde gången vi var på hotell Apollo Studios. Värdparet är alltid välkomnande vilket gäller för alla gäster. Känslan är "familjär".
-
X: Allt kring hotell, både på Tilos och övernattningshotellet på Rhodos bra. Däremot var transfern på återresan mellan Kamilo Scala och hotell Aquarium en bedrövlig upplevelse. Färden, i en mindre buss framfördes i en alltför hög hastighet där chauffören bröt mot alla trafiksäkerheter såsom omkörningar, avstånd till framförvarande och cyklister/mopedester. Han använde dessutom sin mobiltelefon. Alltså långtifrån en säker transport.

Bekräftad gäst: 2023-09-10


10 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-08-13


5 av 10

+
De stora rummen + balkongen. Hjälpsam personal i receptionen.
-
Många småfel i rummet. Läckande toalett, sned kylskåpsdörr som knappt gick att stänga, defekt frysfack. Trasigt soptunnelock i köksutrymmet.

Bekräftad gäst: 2023-08-13


5 av 10

+
Servicenivå
-
Väldigt små rum + liten balkong (Tilos)

Bekräftad gäst: 2023-08-13


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-16


10 av 10

+
Läget och den personliga servicen. Familjärt och trevligt.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-16


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-16


9 av 10

+
Läget mitt i Livadia med närhet till allt. Lägenheten med två uteplatser, en sol och en skuggsida.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-09


10 av 10

+
Personalen samt lägenhet och närhet till centrum
-
Behövs inga förbättringar

Bekräftad gäst: 2023-05-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

97% av resenärerna rekommenderar

245 omdömen
Utmärkt
 
217
Väldigt bra
 
24
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2021-10-12

av N3653XJevas

Perfekt boende

Jag min man och vår vuxna dotter hade en trevlig vecka på Tilos, en perfekt ö för både vandring och avkoppling. Perfekt boende på Apollo studios, nära till allt. Vi hade allt vi behövde på boendet, Uteplats på både fram och baksida plus gemensam takterrass med havsutsikt. Daglig städning och byte av handdukar o lakan flera gånger under veckan. Mycket serviceinriktad o trevliga värdar som fanns tillgängliga för våra frågor och funderingar. Vi återkommer gärna.

 
2021-09-16

av 482evan

" Cityhotell"

Jag har aldrig bott på ett mer välskött hotell i Grekland. Allt fungerade perfekt. Rent och snyggt. Luftkonditioneringen tyst och lätt att ställa in till perfekt temperatur. Sköna sängar, byte av lakan och handdukar ofta. Duschutrymmet är lite trångt och tidvis kunde man känna avloppsdoft. Man skall tänka på att hotellet ligger intill huvudgatan i Livadia så all trafik passerade hotellet, trafiken kan upplevas störande vissa tider på dagen dock lugnt på natten. Alla rum har inte havsutsikt om man vill ha det så måste man bo på överplanen. Studion är liten och kompakt om man vill ha större plats boka lägenhet. Andreas och Irina gör det till ett väldigt trivsamt hotell som jag kan tänka mig att återvända till. Takterrassen är fin med underbar utsikt.

 
2018-08-09

av Marie D

Perfekt för en avkopplande semester

En vacker upplevelse på i en pittoresk och mysig liten grekisk ö och detta boende med trevliga värdar som gör allt för att gästerna ska trivas gör upplevelsen unik.Närhet till supermarket,bageriet,restauranger samt havet. Återkommer till Tilos och Apollo studios och ett stort tack till värdparet Irina och Andreas.

 
2018-08-06

av danek430 Västerås, Sverige

Underbart!

Vi hade en fantastisk vecka på Tilos i Juli 2018. Detta boende är verkligen att rekommendera. Rent & Fint. Vår lägenhet var helt gudomlig, stror terass mot havet. Stort Kök & ett fint badrum med bra utrymme. Värdparet, som är fantastiskt gästvänliga, har ställt fram både Vatten / vin / öl mm, att nyttja. Och detta till nästan samma pris som i butik. Betalas när man åker. Hit återvänder vi gärna.

 
2016-09-30

av Ove I Skara, Sverige

Hemtrevnad på höjden...

Tidigare gäster ger ett välförtjänt gott betyg till Andreas med frus fantastiska service och gästfrihet Var dock medveten om att de vanliga rummen är mycket små och boka därför en lägenhet om du vill få rimligt med plats. Trapporna till övre plan är långa och trånga och bör undvikas av äldre eller familjer med små barn. Havsutsikt får du på de övre planen mot solsidan. Trafikljud får du räkna med eftersom hotellet ligger vid en av de större (tror man inte när man ser den) lederna genom lilla Livadia. Men läget är fantastiskt, centralt nära torget och ett par hundra meter till den badbara stranden. Småbutiker finns i närområdet men Andreas hjälper till att hålla din kyl full med kalla dryckesvaror. Du har ca 50 meter till en morgonpigg bagare som förser dig med färsk bröd till frukosten. Räkna däremot inte med samma kaffebröd som vi gillar hemma... Mot nattvärme och myggen finns botemedel i form av obligatorisk aircondition och elektriska "myggdödare". Andreas instruerar!