Kundomdömen om Nireus

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 47 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Göran,
Karlskrona

+
Havsutsikt
-
Bättre Sängar

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

Kjell,
Stockholm

+
Familjärt, läget perfekt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


9 av 10

Anne,
Göteborg

+
Läget direkt vid havet är oslagbart. Personalen är trevligt och serviceminded.
-
Sängarna upplevdes hårda.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

Peter,
Stockholm

+
Det fantastiska läget med den fina utsikten i kombination med badstegen ner i havet precis nedanför.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-06-23


9 av 10

Christer,
Trelleborg

+
Det var rent o rymligt. Utsikten från balkongen. Frukosten var bra
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Anki,
Göteborg

+
D et underbara läget. Fina frukostterassen. Rent och fint.
-
Det borde finnas en hiss. Tungt att bära bagage i trapporna.

Bekräftad gäst: 2018-09-09


10 av 10

Göran,
Karlskrona

+
Nära havet
-

Bekräftad gäst: 2018-09-09


8 av 10

,

+
Läget .
-
Bäddmadrasser. Fantastisk utsikt men dåliga stolar att sitta och njuta på balkongen.

Bekräftad gäst: 2018-09-02


10 av 10

Royne,
Göteborg

+
Läget, maten och servicen
-
Vi skulle gärna ha bott med sjöutsikt. Bra om man kan få välja detta vid beställning.

Bekräftad gäst: 2018-09-02


10 av 10

Mona,
Stockholm

+
Strandhanddukar finns
-
Krokar i badrum och sovrum. Bord på balkongen

Bekräftad gäst: 2018-08-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

276 omdömen
Utmärkt
 
146
Väldigt bra
 
105
Bra
 
12
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-02-06

Inlägg av Inspiration202168

Fantastiskt

Vilket läge, ta frukosten på hotell terrassen eller gå 5 meter och sitta kajen. Oslagbart läge, mycket serviceinriktad personal, bra frukost. Dessutom är Symi en pittoresk ö där man tar badbåten till de olika stränderna som ligger på ras och inte nås med buss eller bil. Rekommenderas.

 
2016-11-03

Inlägg av Ingrid M Borås

Vårt favorithotell!

Fantastisk mysigt och trevligt hotell. Underbart att sitta på balkongen och blicka ut över havet och hamninloppet med alla vackra båtar, rogivande och vackert. Enkel standard, rent och fräscht. Redan bokat för nästa år.

 
2016-08-30

Inlägg av Ulrika G Stockholm, Sverige

Perfekt

Nireus ligger perfekt mitt i hamnen supertrevlig och hjälpsam personal vi bodde i ett dubbelrum ut mot havet fantastisk utsikt ganska enkelt men rent och fräscht supergod espresso massor av plus att man kunde bada presis utanför samt äta sin frukost på piren kan varmt rekommendera detta härliga familjehotell

 
2019-09-20

Inlägg av poppiew123 Milton Keynes, Storbritannien

Perfect SpotđŸ„‚

We weren’t staying in Symi but we were visiting for the afternoon and stopped off here for a few drinks to enjoy the location. Symi is a beautiful island, just wow😍 I can’t comment on the hotel but the bar overlooking the sea and views was just perfect.

 
2019-09-01

Inlägg av Nigel M London, Storbritannien

Special location

Lunch on terrace close to sea. Interesting menu and good food. However have never come across no dessert service before. Had to go to separate ice cream counter to buy all that was available. Service leaves a lot to be desired but overall a very pleasant experience.