Kundomdömen om Nireus

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 50 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Claes,
Bjästa

+
Läget lugnet
-
Ett litet bord på altanen vore bra

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Göran,
Karlskrona

+
Havsutsikt
-
Bättre Sängar

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

Kjell,
Stockholm

+
Familjärt, läget perfekt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


9 av 10

Anne,
Göteborg

+
Läget direkt vid havet är oslagbart. Personalen är trevligt och serviceminded.
-
Sängarna upplevdes hårda.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

Peter,
Stockholm

+
Det fantastiska läget med den fina utsikten i kombination med badstegen ner i havet precis nedanför.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-06-23


9 av 10

Christer,
Trelleborg

+
Det var rent o rymligt. Utsikten från balkongen. Frukosten var bra
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Anki,
Göteborg

+
D et underbara läget. Fina frukostterassen. Rent och fint.
-
Det borde finnas en hiss. Tungt att bära bagage i trapporna.

Bekräftad gäst: 2018-09-09


10 av 10

Göran,
Karlskrona

+
Nära havet
-

Bekräftad gäst: 2018-09-09


8 av 10

,

+
Läget .
-
Bäddmadrasser. Fantastisk utsikt men dåliga stolar att sitta och njuta på balkongen.

Bekräftad gäst: 2018-09-02


10 av 10

Royne,
Göteborg

+
Läget, maten och servicen
-
Vi skulle gärna ha bott med sjöutsikt. Bra om man kan få välja detta vid beställning.

Bekräftad gäst: 2018-09-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

279 omdömen
Utmärkt
 
147
Väldigt bra
 
107
Bra
 
12
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-02-06

Inlägg av Inspiration202168

Fantastiskt

Vilket läge, ta frukosten på hotell terrassen eller gå 5 meter och sitta kajen. Oslagbart läge, mycket serviceinriktad personal, bra frukost. Dessutom är Symi en pittoresk ö där man tar badbåten till de olika stränderna som ligger på ras och inte nås med buss eller bil. Rekommenderas.

 
2016-11-03

Inlägg av Ingrid M Borås

Vårt favorithotell!

Fantastisk mysigt och trevligt hotell. Underbart att sitta på balkongen och blicka ut över havet och hamninloppet med alla vackra båtar, rogivande och vackert. Enkel standard, rent och fräscht. Redan bokat för nästa år.

 
2016-08-30

Inlägg av Ulrika G Stockholm, Sverige

Perfekt

Nireus ligger perfekt mitt i hamnen supertrevlig och hjälpsam personal vi bodde i ett dubbelrum ut mot havet fantastisk utsikt ganska enkelt men rent och fräscht supergod espresso massor av plus att man kunde bada presis utanför samt äta sin frukost på piren kan varmt rekommendera detta härliga familjehotell

 
2019-10-24

Inlägg av acanero Istanbul, Turkiet

Nice seaside hotel with convenient location

Hotel is visible on the seaside, look next to the lighthouse, as your ferry approaches the port. It is only 15 min walking distance from ferry stop. Don't look for a taxi, you can't find one, anyway, because there are 6 taxis on the whole island (we were told). Old but well maintained hotel with a nice large terrace restaurant/cafe. You can swim in front of the hotel, if you don't mind rocky, deep water. Seaside rooms have small balconies with a beautiful view. Hotel is on the less noisy side of town, only minutes from the more crowded and noisy center and restaurants. Rooms are not modern and need a facelift but are adequately furnished. You would not mind it for couple days.

 
2019-10-10

Inlägg av LifePJ Denmark

Nothing better than Nireus

We visited Sými in 2004 and 2010, and on both occasions we stayed in the Nireus Hotel. Coming back in 2019 there was no doubt in our minds. There may be other hotels in town, but nothing is better than Nireus, when it comes to the location and the view from the hotel room. This is truly magnificent. And we were not disappointed. The rooms are not large and the same can be said about the balconies, but who cares, when you can open your balcony door in the morning and enjoy the view over the bay and to the church on top of the hill on one side and the the clock tower on the other side. The bathroom isn’t very large either, and maybe a make over of the hotel is due within a few years, but still: there is no better place to stay. The cleaning is good, the breakfast buffet is good with being impressive, the hotel staff is friendly, and the lady in the reception was kind and much more attentive than her male colleague. We had dinner in the outdoor restaurant on the edge of the harbor, but there was no quite as many guests, as we had expected. In 2010 the hotel had a great offer, free house wine with the meal, and maybe such a trick would tempt more guests to dine in the hotel restaurant. We had a nice meal with Greek salad, tzatziki and chicken with lemon. We spent hours on the balcony outside our room, reading, looking at people passing by, boats coming in and out of the harbor all the time and even witnessed a dramatic fire on a boat. You can swim in the harbor right outside the hotel or go to the small Nos beach nearby. This beach is unfortunately filled with many rocks, so be prepared to swim as soon as possible. Our stay in the Nireus hotel was a very good experience. The weather in August was as usual very hot, so we are thinking about going in the month of May, when we return to Sými for a fourth visit. And of course we plan to stay at the Nireus hotel again.