1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nireus

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Anki,
Göteborg

+
D et underbara läget. Fina frukostterassen. Rent och fint.
-
Det borde finnas en hiss. Tungt att bära bagage i trapporna.

Bekräftad gäst: 2018-09-09


10 av 10

Göran,
Karlskrona

+
Nära havet
-

Bekräftad gäst: 2018-09-09


8 av 10

,

+
Läget .
-
Bäddmadrasser. Fantastisk utsikt men dåliga stolar att sitta och njuta på balkongen.

Bekräftad gäst: 2018-09-02


10 av 10

Royne,
Göteborg

+
Läget, maten och servicen
-
Vi skulle gärna ha bott med sjöutsikt. Bra om man kan få välja detta vid beställning.

Bekräftad gäst: 2018-09-02


10 av 10

Mona,
Stockholm

+
Strandhanddukar finns
-
Krokar i badrum och sovrum. Bord på balkongen

Bekräftad gäst: 2018-08-26


7 av 10

,

+
Lagom stort, nära havet och bra service.
-
Toalett liten, dörr i vägen. Trafiken framför hotellet störde! Torkställ för badkläder saknades.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


10 av 10

Anna,
Stockholm

+
Allt.
-
Stenhårda sängar då bäddmadrasser saknades i samtliga sängar.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


10 av 10

Marie,
Stockholm

+
Läget: Närheten/avskildheten. Utsikten. Städningen: Allt kändes fräscht. Nya handdukar och lakan varje dag.
-
En färsk fruktsallad på frukostbuffen skulle ha varit toppen!

Bekräftad gäst: 2018-08-05


10 av 10

,

+
Fantastisk frukost
-

Bekräftad gäst: 2018-08-05


7 av 10

Julia,
Stockholm

+
Frukosten var väldigt bra, eller över mina förväntningar :)
-

Bekräftad gäst: 2018-08-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

260 omdömen
Utmärkt
 
140
Väldigt bra
 
97
Bra
 
11
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-02-06

Inlägg av Inspiration202168

Fantastiskt

Vilket läge, ta frukosten på hotell terrassen eller gå 5 meter och sitta kajen. Oslagbart läge, mycket serviceinriktad personal, bra frukost. Dessutom är Symi en pittoresk ö där man tar badbåten till de olika stränderna som ligger på ras och inte nås med buss eller bil. Rekommenderas.

 
2016-11-03

Inlägg av Ingrid M Borås

Vårt favorithotell!

Fantastisk mysigt och trevligt hotell. Underbart att sitta på balkongen och blicka ut över havet och hamninloppet med alla vackra båtar, rogivande och vackert. Enkel standard, rent och fräscht. Redan bokat för nästa år.

 
2016-08-30

Inlägg av Ulrika G Stockholm, Sverige

Perfekt

Nireus ligger perfekt mitt i hamnen supertrevlig och hjälpsam personal vi bodde i ett dubbelrum ut mot havet fantastisk utsikt ganska enkelt men rent och fräscht supergod espresso massor av plus att man kunde bada presis utanför samt äta sin frukost på piren kan varmt rekommendera detta härliga familjehotell

 
2019-01-06

Inlägg av michkmich Aten, Grekland

Excellent area, wonderful view

Although on sea front in the most touristic area in Symi it is quiet, easy to reach with excellent sea view from the front rooms’ balconies. Very friendly personell, experienced and polite. Very clean, simple rooms. Good value for money for Symi price levels. No elevator.

 
2018-10-06

Inlägg av Broadsman19 Acle, Storbritannien

Super first time stay

This was our first time on Symi and the travel company chose the hotel for a 2 night stopover. We were really surprised how good it was.The welcome when we arrived was warm and friendly. Although there was no lift the manager carried the luggage up to the rooms after he checked us in. Everything was clean and well furnished and we had seaview rooms with a balcony which was great. The bar restaurant balcony was pleasant and the food good. Breakfast buffet was fantastic. The bar area outside on a little jetty was brilliant for pre-dinner drinks and watching the fish swimming past was amusing. You could swim directly off the harbour wall and many people did while we were there. Location at on end of the town harbour was good and only a few minutes walk into the centre of town.