1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nireus

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Peter,
Stockholm

+
Det fantastiska läget med den fina utsikten i kombination med badstegen ner i havet precis nedanför.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-06-23


9 av 10

Christer,
Trelleborg

+
Det var rent o rymligt. Utsikten från balkongen. Frukosten var bra
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Anki,
Göteborg

+
D et underbara läget. Fina frukostterassen. Rent och fint.
-
Det borde finnas en hiss. Tungt att bära bagage i trapporna.

Bekräftad gäst: 2018-09-09


10 av 10

Göran,
Karlskrona

+
Nära havet
-

Bekräftad gäst: 2018-09-09


8 av 10

,

+
Läget .
-
Bäddmadrasser. Fantastisk utsikt men dåliga stolar att sitta och njuta på balkongen.

Bekräftad gäst: 2018-09-02


10 av 10

Royne,
Göteborg

+
Läget, maten och servicen
-
Vi skulle gärna ha bott med sjöutsikt. Bra om man kan få välja detta vid beställning.

Bekräftad gäst: 2018-09-02


10 av 10

Mona,
Stockholm

+
Strandhanddukar finns
-
Krokar i badrum och sovrum. Bord på balkongen

Bekräftad gäst: 2018-08-26


7 av 10

,

+
Lagom stort, nära havet och bra service.
-
Toalett liten, dörr i vägen. Trafiken framför hotellet störde! Torkställ för badkläder saknades.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


10 av 10

Anna,
Stockholm

+
Allt.
-
Stenhårda sängar då bäddmadrasser saknades i samtliga sängar.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


10 av 10

Marie,
Stockholm

+
Läget: Närheten/avskildheten. Utsikten. Städningen: Allt kändes fräscht. Nya handdukar och lakan varje dag.
-
En färsk fruktsallad på frukostbuffen skulle ha varit toppen!

Bekräftad gäst: 2018-08-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

267 omdömen
Utmärkt
 
145
Väldigt bra
 
100
Bra
 
11
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-02-06

Inlägg av Inspiration202168

Fantastiskt

Vilket läge, ta frukosten på hotell terrassen eller gå 5 meter och sitta kajen. Oslagbart läge, mycket serviceinriktad personal, bra frukost. Dessutom är Symi en pittoresk ö där man tar badbåten till de olika stränderna som ligger på ras och inte nås med buss eller bil. Rekommenderas.

 
2016-11-03

Inlägg av Ingrid M Borås

Vårt favorithotell!

Fantastisk mysigt och trevligt hotell. Underbart att sitta på balkongen och blicka ut över havet och hamninloppet med alla vackra båtar, rogivande och vackert. Enkel standard, rent och fräscht. Redan bokat för nästa år.

 
2016-08-30

Inlägg av Ulrika G Stockholm, Sverige

Perfekt

Nireus ligger perfekt mitt i hamnen supertrevlig och hjälpsam personal vi bodde i ett dubbelrum ut mot havet fantastisk utsikt ganska enkelt men rent och fräscht supergod espresso massor av plus att man kunde bada presis utanför samt äta sin frukost på piren kan varmt rekommendera detta härliga familjehotell

 
2019-07-17

Inlägg av PaulJohn04 Hove, Storbritannien

Excellent Location

Perfect location. Just 2 minutes from the ferry port, near all the restaurants and a short walk to the local beach. We booked a deluxe sea-view room (101) and was slightly underwhelmed by the first impression in comparison with other deluxe rooms we have stayed in. However we had an amazing view of the harbor and plenty of space compared to other rooms. The bathroom was a little tired but the room was kept spotlessly clean throughout our 11 night stay. Breakfast was fairly basic but we found more than adequate. It was well presented and fresh. Eggs, bacon and Sausage. descent coffee tea and juice. Cold meats, cheese, cereal, Greek yogurt. Pastries and fresh bread. The staff were helpful and friendly. Water taxi's take you to 6 near by beaches and 2 are walkable. A good bus service takes you up to the village or the bay at Pedi. You can also organise a bus through Symi Travel to get to Toli bay which in our opinion was the best with a great taverna. Shop around for drinks etc .. a large Mythos beer cost 3 Euro to 6 Euro as an example, The balcony was fabulous but it was a shame that the furniture on it was basic and no table. We spent a lot of time on the balcony and is a real selling point of this hotel. Would have been lovely to have a little comfort out there. We had a wonderful stay and have to award 5 stars for our overall experience.

 
2019-07-15

Inlägg av Bronwenremke Durban, South Africa

Great location

The 4 stars go to the location, it is so central and close to the ferry port. Its views are spectacular, and the staff are friendly. The rooms however, are super small, and old furnishing, and the bathroom is also tiny, with the shower still using a plastic shower curtain, that'll stick to your legs cos the shower is so small. The breakfast is very average for Europe but not dreadful. The staff are very friendly and helpful.