Niriides

Charmiga lilla hotell Niriides består av flera mindre byggnader, som klättrar uppför sluttning. Hotellet har en härlig naturligt skuggad terrass vid snackbaren där du kan njuta en lättare måltid, den grekiska gästfriheten och vacker utsikt över havet.


Rumstyper

Superiorrum för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Det idylliska läget, närheten till stranden, utsikten.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 98 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 3,4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Niriides består av fem byggnader, byggda på en sluttning med utsikt mot havet. Under dagen kan du välja en lättare måltid eller något att dricka och njuta av utsikten från snackbaren på den mysiga terrassen i trädgården. På frukostbuffén, som ingår i priset, serveras lokalproducerade och egentillverkade produkter.

Hotellet har ingen pool, men tvärs över vägen ligger Nimborio Beach, som är en stenstrand.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Receptionen är öppen ca kl. 08.00-23.00. Parkering. Ca 3,4 kilometer till hamnen i Symi. Minilivs cirka 300 meter från hotellet. Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Lokal trafik, som i perioder kan vara intensiv.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Bra att veta

Väg måste korsas för att nå stranden.

Alla hotell, Symi

Iapetos Village

Välkommen till hotell Iapetos Village på Symi! Här månar personalen verkligen om sina gäster och stämningen är skönt avslappnad. Hotellet är byggt i traditionell stil och breder ut sig runt den härliga poolen. När mörkret sänker sig samlas många vid den mysiga poolbaren för att ta sig ett glas vin före tavernamiddagen i centrum.

Kaminos Boutique

Välkommen till charmiga Kaminos Boutique på Symi! Här bor du i trevliga lägenheter där du kan rå om dig själv. Stranden ligger på promenadavstånd och pool kan nyttjas på grannhotellet.

Pedi Beach

Pedi Beach ligger strax ovanför havet i den lilla byn Pedi på Symi. Här bor du i lugna omgivningar och kan vakna upp till en härlig havsutsikt och äta frukost och se de små fiskebåtarna och segelbåtarna som har ankrat upp i viken. Frukostbuffé ingår och hotellet har en restaurang för lunch och middag.