Niriides

Charmiga lilla hotell Niriides består av flera mindre byggnader, som klättrar uppför sluttning. Hotellet har en härlig naturligt skuggad terrass vid snackbaren där du kan njuta en lättare måltid, den grekiska gästfriheten och vacker utsikt över havet.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 1-4 personer. Tvårumslägenhet superior för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

9,5 av 10
baserat på 8 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 94 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Niriides består av fem byggnader, byggda på en sluttning med utsikt mot havet. Under dagen kan du välja en lättare måltid eller något att dricka och njuta av utsikten från snackbaren på den mysiga terrassen i trädgården. På frukostbuffén, som ingår i priset, serveras lokalproducerade och egentillverkade produkter.

Hotellet har ingen pool, men tvärs över vägen ligger Nimborio Beach, som är en stenstrand. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Reception som är öppen från tidig morgon till sen kväll, ca kl. 8.00-23.00. Gratis parkering. Ca 3,4 kilometer till hamnen i Symi. Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Lokal trafik, som i perioder kan vara intensiv.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Bra att veta

Väg måste korsas för att nå stranden.

Alla hotell, Symi

Iapetos Village

Välkommen till hotell Iapetos Village på Symi! Här månar personalen verkligen om sina gäster och stämningen är skönt avslappnad. Hotellet är byggt i traditionell stil och breder ut sig runt den härliga poolen. När mörkret sänker sig samlas många vid den mysiga poolbaren för att ta sig ett glas vin före tavernamiddagen i centrum.

Opera House

Opera House är ett trevligt lägenhetshotell med bra läge i lugna omgivningar och med gångavstånd till Symi stad med tavernor, livsmedelsbutiker och den trivsamma hamnpromenaden.

Nireus

På hotell Nireus bor du alldeles vid hamnpromenaden i Symi stad, där de pastellfärgade husen klättrar längs bergsluttningarna. Det är gångavstånd till stranden, lokala tavernor och shopping. Söker du det där lilla extra ska du välja ett rum med havsutsikt!

Kaminos Boutique

Välkommen till charmiga Kaminos Boutique på Symi! Här bor du i trevliga lägenheter där du kan rå om dig själv. Stranden ligger på promenadavstånd och pool kan nyttjas på grannhotellet.