Nireus

På hotell Nireus bor du alldeles vid hamnpromenaden i Symi stad, där de pastellfärgade husen klättrar längs bergsluttningarna. Det är gångavstånd till stranden, lokala tavernor och shopping. Söker du det där lilla extra ska du välja ett rum med havsutsikt!

Superdeal!

Nu kan du fynda resor till Grekland till låga priser! 


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8,8 av 10
baserat på 4 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 324 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Nireus är en fin liten pärla vid hamnpromenaden i Symi stad. Väljer du ett rum med havsutsikt har du full kontroll på de små fiskebåtarna, folklivet på de mysiga tavernorna och den grekiska flaggan som vajar stolt i vinden.

Här finns en restaurang med begränsade öppettider samt en bar/snackbar. Sällskapsrum med tv.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Ca 500 meter till klapperstensstrand. Närhet till restauranger, barer och affärer i centrum. Vår lokala samarbetspartner hjälper dig att komma till hotellet efter ankomsten till hamnen i Symi.

Måltider

Ingår:

  • Frukost

Alla hotell, Symi

Iapetos Village

Välkommen till hotell Iapetos Village på Symi! Här månar personalen verkligen om sina gäster och stämningen är skönt avslappnad. Hotellet är byggt i traditionell stil och breder ut sig runt den härliga poolen. När mörkret sänker sig samlas många vid den mysiga poolbaren för att ta sig ett glas vin före tavernamiddagen i centrum.

Niriides

Charmiga lilla hotell Niriides består av flera mindre byggnader, som klättrar uppför sluttning. Hotellet har en härlig naturligt skuggad terrass vid snackbaren där du kan njuta en lättare måltid, den grekiska gästfriheten och vacker utsikt över havet.

Kaminos Boutique

Välkommen till charmiga Kaminos Boutique på Symi! Här bor du i trevliga lägenheter där du kan rå om dig själv. Stranden ligger på promenadavstånd och pool kan nyttjas på grannhotellet.