Kundomdömen om Nireus

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 25 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget lugnet
-
Ett litet bord på altanen vore bra

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

+
Havsutsikt
-
Bättre Sängar

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

+
Familjärt, läget perfekt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-25


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-11


9 av 10

+
Läget direkt vid havet är oslagbart. Personalen är trevligt och serviceminded.
-
Sängarna upplevdes hårda.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

+
Det fantastiska läget med den fina utsikten i kombination med badstegen ner i havet precis nedanför.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-06-23


9 av 10

+
Det var rent o rymligt. Utsikten från balkongen. Frukosten var bra
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

283 omdömen
Utmärkt
 
150
Väldigt bra
 
108
Bra
 
12
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-02-06

Inlägg av Inspiration202168

Fantastiskt

Vilket läge, ta frukosten på hotell terrassen eller gå 5 meter och sitta kajen. Oslagbart läge, mycket serviceinriktad personal, bra frukost. Dessutom är Symi en pittoresk ö där man tar badbåten till de olika stränderna som ligger på ras och inte nås med buss eller bil. Rekommenderas.

 
2016-11-03

Inlägg av Ingrid M Borås

Vårt favorithotell!

Fantastisk mysigt och trevligt hotell. Underbart att sitta på balkongen och blicka ut över havet och hamninloppet med alla vackra båtar, rogivande och vackert. Enkel standard, rent och fräscht. Redan bokat för nästa år.

 
2016-08-30

Inlägg av Ulrika G Stockholm, Sverige

Perfekt

Nireus ligger perfekt mitt i hamnen supertrevlig och hjälpsam personal vi bodde i ett dubbelrum ut mot havet fantastisk utsikt ganska enkelt men rent och fräscht supergod espresso massor av plus att man kunde bada presis utanför samt äta sin frukost på piren kan varmt rekommendera detta härliga familjehotell

 
2021-08-04

Inlägg av June T Birmingham England

Beautiful views from our room

Situated to the right of the clock tower as you approach the harbour the Nireus has the best views out to sea.A harbour facing room is a must, to see all the super yachts and ferries coming in to the harbour while drinking a glass of wine on the ( very small) balcony is a delight.The rooms are very small and there is not a lot of cupboard space.There is a fridge and that’s about it, no tea/coffee making facilities, no hairdryer but a flat screen TVs.Shower is very small with a shower curtain that sticks to you when the door is open and air con is on.WiFi was sporadic to say the least( I had to stand up ) in the bed room but ok in public areas.Taxi boats take you to all the different beaches which are beautiful and clean and the sea is very clear,beach shoes are a must though especially is you are a bit unstable on your feet.All beaches have tavernas and we had some delicious lunches.At the hotel Nikkos was especially helpful and tech savvy and the hotel was kept very clean.Would I stay here again? In a heartbeat.

 
2021-07-29

Inlägg av CallensGlenn Anzegem, Belgien

Restaurant horrible

I wouldn’t recommend it. If you travel to Simi via TUI Experiences you will probably get this restaurant as recommendation, the guides will tell you that they made a deal and that this restaurant is the best price quality in the region. Unfortunaly it’s not. The food is not the best, and they are very impolite. Like they are not listining to you, they are walking mad and if you ask something they are mad and answer rude. We paid €52 for 2 dishes of tiger shrimps and 2 Coca Cola’s. And the shrimps were not fresh. I really think that you should give other restaurants a chance if you go to Simi. The only reason why i give a star is because the location. Time that we went: 29 July 2021