Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 39 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Läget. Utsikten från restaurangen. Personalen i receptionen.
-
Behöver en omfattande upprustning av rummen. Städpersonalen behöver en charmkurs, de hälsade aldrig!!! Bättre frukost, saknade omsorg om gästerna.

Bekräftad gäst: 2021-09-20


8 av 10

+
Ett anrikt hotell med atmosfär NERIDES Ett fantastiskt fint, modernt hotell med alla bekvämligheter ST JAMES
-
NERIDES Kommer nog inte dit igen. Oväsen utifrån - prat o skrikande ungdomar till ca 2 på natten och därefter bilar och motorcyklar till morgonen Skulle det inte gå att avleda trafiken åtminstone nattetid? ST JAMES kommer inte på någonting

Bekräftad gäst: 2021-09-20


7 av 10

+
Att vi själva såg till att få utsikt mot havet mot extra kostnad. Apollos marknadsföring är missvisande i detta fall. Rummen in mot gården är mindre, är varmare och billigare förstås. 1/3 av Rummen vetter mot gården 2/3 mot havet. Borde ni inte se till att gäster som vi som bokar 2 veckor och betalar ett relativt högt pris får friskare luft? Personalen var tillmötesgående och frukosten var bra.
-
Att ni erbjuder rum mot havet mot en extra kostnad. Vi hade gladeligen betalat dessa 15€ extra för att få större, bättre och friskare luft. Dåligt dåligt.

Bekräftad gäst: 2021-08-30


7 av 10

+
Läget
-
Ge möjligheten att välja havsutsikt! Hamnade längst ner snudd på under markplan

Bekräftad gäst: 2021-08-09


10 av 10

+
Läget lugnet
-
Ett litet bord på altanen vore bra

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

+
Havsutsikt
-
Bättre Sängar

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

+
Familjärt, läget perfekt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-25


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-11


9 av 10

+
Läget direkt vid havet är oslagbart. Personalen är trevligt och serviceminded.
-
Sängarna upplevdes hårda.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

293 omdömen
Utmärkt
 
157
Väldigt bra
 
110
Bra
 
12
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-02-06

av Inspiration202168

Fantastiskt

Vilket läge, ta frukosten på hotell terrassen eller gå 5 meter och sitta kajen. Oslagbart läge, mycket serviceinriktad personal, bra frukost. Dessutom är Symi en pittoresk ö där man tar badbåten till de olika stränderna som ligger på ras och inte nås med buss eller bil. Rekommenderas.

 
2016-11-03

av Ingrid M Borås

Vårt favorithotell!

Fantastisk mysigt och trevligt hotell. Underbart att sitta på balkongen och blicka ut över havet och hamninloppet med alla vackra båtar, rogivande och vackert. Enkel standard, rent och fräscht. Redan bokat för nästa år.

 
2016-08-30

av Ulrika G Stockholm, Sverige

Perfekt

Nireus ligger perfekt mitt i hamnen supertrevlig och hjälpsam personal vi bodde i ett dubbelrum ut mot havet fantastisk utsikt ganska enkelt men rent och fräscht supergod espresso massor av plus att man kunde bada presis utanför samt äta sin frukost på piren kan varmt rekommendera detta härliga familjehotell

 
2021-11-18

av TheJLs London, Storbritannien

A little dated but great location

This hotel is right on the waterfront in Gialos with spectacular views. The hotel décor is a bit dated but you don’t go there to sit indoors. The view and seating out on the waterfront are everything. It was just wonderful to sit and eat breakfast out on the hotels “jetty” seating area. Fantastic.

 
2021-09-16

av Susan H Northampton, Storbritannien

Heaven on Earth

We stayed here for 5 nights and every single thing about this hotel was wonderful. Our room was actually 2 rooms, a good size bedroom with huge storage and another room with a sofa and a bathroom, we also had 2 balconies. The view was incredible and to wake up to that sight was unbelievable. The staff were all so friendly and nothing was too much trouble, the guy on reception was fabulous so helpful. One of the waiters, Zenni, was great and advised a fabulous restaurant. The area by the edge of the sea where you can eat and drink is so peaceful, the sort of place you can sit all afternoon just chilling looking out to sea. The hotel is not 'slick and modern' it is a little bit old fashioned style and we loved it, we truly hope we get back to Symi to the Nireus.