Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 48 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Det är bara ett bra hotell.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


6 av 10

+
Läget. Utsikten från restaurangen. Personalen i receptionen.
-
Behöver en omfattande upprustning av rummen. Städpersonalen behöver en charmkurs, de hälsade aldrig!!! Bättre frukost, saknade omsorg om gästerna.

Bekräftad gäst: 2021-09-20


8 av 10

+
Ett anrikt hotell med atmosfär NERIDES Ett fantastiskt fint, modernt hotell med alla bekvämligheter ST JAMES
-
NERIDES Kommer nog inte dit igen. Oväsen utifrån - prat o skrikande ungdomar till ca 2 på natten och därefter bilar och motorcyklar till morgonen Skulle det inte gå att avleda trafiken åtminstone nattetid? ST JAMES kommer inte på någonting

Bekräftad gäst: 2021-09-20


7 av 10

+
Att vi själva såg till att få utsikt mot havet mot extra kostnad. Apollos marknadsföring är missvisande i detta fall. Rummen in mot gården är mindre, är varmare och billigare förstås. 1/3 av Rummen vetter mot gården 2/3 mot havet. Borde ni inte se till att gäster som vi som bokar 2 veckor och betalar ett relativt högt pris får friskare luft? Personalen var tillmötesgående och frukosten var bra.
-
Att ni erbjuder rum mot havet mot en extra kostnad. Vi hade gladeligen betalat dessa 15€ extra för att få större, bättre och friskare luft. Dåligt dåligt.

Bekräftad gäst: 2021-08-30


7 av 10

+
Läget
-
Ge möjligheten att välja havsutsikt! Hamnade längst ner snudd på under markplan

Bekräftad gäst: 2021-08-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

305 omdömen
Utmärkt
 
164
Väldigt bra
 
113
Bra
 
13
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-02-06

av Inspiration202168

Fantastiskt

Vilket läge, ta frukosten på hotell terrassen eller gå 5 meter och sitta kajen. Oslagbart läge, mycket serviceinriktad personal, bra frukost. Dessutom är Symi en pittoresk ö där man tar badbåten till de olika stränderna som ligger på ras och inte nås med buss eller bil. Rekommenderas.

 
2016-11-03

av Ingrid M Borås

Vårt favorithotell!

Fantastisk mysigt och trevligt hotell. Underbart att sitta på balkongen och blicka ut över havet och hamninloppet med alla vackra båtar, rogivande och vackert. Enkel standard, rent och fräscht. Redan bokat för nästa år.

 
2016-08-30

av Ulrika G Stockholm, Sverige

Perfekt

Nireus ligger perfekt mitt i hamnen supertrevlig och hjälpsam personal vi bodde i ett dubbelrum ut mot havet fantastisk utsikt ganska enkelt men rent och fräscht supergod espresso massor av plus att man kunde bada presis utanför samt äta sin frukost på piren kan varmt rekommendera detta härliga familjehotell

 
2022-09-23

av johncL2205CW

No lift, no swimming pool or even a private terrace to relax on

Our room was on the 2nd floor and took 5 flights of steps to reach so would not be good for anyone with a walking problem. We didn't realise there was no lift till we arrived, so if my wife's arthritis had flared up she would not have been able to manage the stairs. The room was basic but clean and serviced every day. It did have air conditioning which was an absolute blessing as the temperature was usually in the 30's. The shower area was no more that about2' (60cm) square and as a result the shower curtain stuck like a limpet to your body, which made showering a challenge. Although we knew we didn't have a balcony or sea view we weren't expecting a partial view of a brick wall, air conditioning units and other balconies. The staff were very friendly and helpful particularly in the cafe/bar which is where we usually sat to relax and have a drink while watching people jumping into the harbour for a swim and cool off. Another guest also pointed out that there were no tourist information leaflets in the rooms or anywhere obvious in the hotel. this would have been very useful to us as first-time visitors to Symi.

 
2022-09-03

av Yakup K Istanbul, Turkiet

Symi dream Greek island

There is a wonderful location, incredible view, sufficient breakfast and a tiny beach in front of the hotel where you can swim. The price benefit balance is extremely harmonious, staff are extremely helpful and courteous, beach towels are provided in your rooms by the hotel management.