Kundomdömen om Iapetos Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

+
Bra läge, fin trädgård, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

+
Lugnet
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

243 omdömen
Utmärkt
 
194
Väldigt bra
 
39
Bra
 
5
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-09-27

Inlägg av Gunilla S

Fantastiskt hotellmiljö!

Hotellet ligger på kort avstånd från hamnen, har en fin trädgård med pool. Det finns många mysiga, och lite oväntade, platser för vila i trädgården. Stora och fina rum, mycket välstädade. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Absoluta bästa stället att bo på Symi!

 
2014-07-06

Inlägg av 328karinh Nyköping, Sverige

En oas på Symi

Rent och bekvämt boende. Det är en lugn oas i den annars ganska busy staden (för vara en ö-stad i grekland). Poolen var under tak - vilket var super för barnen. Något kall - men otroligt skönt när det i övrigt var hett ute.

 
2013-08-09

Inlägg av lenaskarta stockholm

En veckas total avkoppling

Kan bara hålla med övriga recensenter. Rent, trevligt, bekvämt. Det vilar ett lugn över hotellet som gör en automatiskt avspänd. Poolen ligger under tak, så vattnet är kallt och svalkande på den heta dagen. Rummen stora och rymliga. Man har antingen terass med skugga av vindruvsrankor eller balkong med utsikt. Vi är mycket nöjda! Wi-fi, poolhandukar, schampoo, tvål, frukost saftybox ingår.

 
2012-06-29

Inlägg av Sylvia K Sala, Sverige

Jätte mysigt, rent, och trevlig personal

Över förväntan! Jag rekommenderar denna pärla till hotell samt stad!

 
2020-03-23

Inlägg av KJBMTB Woodley, Storbritannien

Totally lived up to our high expectations - a great hotel on a great island

My wife and I stayed here for 6 nights as part of our 3 week tour if 5 Greek Islands. This was our second visit to this excellent island of Symi and we spotted this hotel on or first trip and always wanted to go back and stay here. We arrived with high expectations and I can honestly say we were not disappointed at all. The layout of this establishment is quite unique with the accommodation spread around a central area which had a bar in the centre and the pool on one side. The location is just behind the harbour which is ideal for exploring the many restaurants and bars around the harbour. Although our room was at the rear of the area it was surrounded by an impressive small garden. The room itself was light and airy and very comfortable. We had a small area outside where we could sit outside and have a glass of wine or simply chill reading a book. The breakfast was the normal self service buffet and a typical greek hotel style. Most residents took a tray and either went back to their room or sat around the central area where tables were situated. If we ever go back to Symi we will definitely stay here again. Great location, great gardens, great service an must be considered to be one of the best hotels on the island.