1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Iapetos Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Susanne,
Östhammar

+
Läget. Personalen. Det underbara hotellområdet.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Marie,
Rydebäck

+
Mycket trevlig personal. Vackra omgivningar. Fin trädgård.
-
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

stefan,
Kalmar

+
Smakfullt och vacker miljö. lite av lustgård nästan.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


10 av 10

Göran,
Karlskrona

+
lugnt läge
-
Brödet till frukost kändes inte nytt, annars var frukost helt bra

Bekräftad gäst: 2017-09-17


10 av 10

Maria ,
Stockholm

+
Oerhört trevlig och hjälpsam personal!!! Läget, en liten oss ett par minuter från hamnen.
-

Bekräftad gäst: 2017-07-23


10 av 10

Kirsten,
Dragør

+
Det er meget smukt og med dejlige store værelser og haverne med træer og beplantning er ubeskrivelig smukke. Har boet her 4xfør og vil fortsat booke dette hotel.
-
På udrejsen den 16/9 var der 5 timers venten på bus til Havnen, hvor båden skulle sejle os til Symi. Hotellet meget tæt på Lufthavnen “Mar...” kan ikke huske navnet var for så vidt udemærket, men placeringen!!!! Elendigt!!! Der var intet overhovedet udenfor hotellet. Hvorfor blev vi ikke i Rhodos by som jeg har prøvet 10 andre gange?? Til gengæld blev vi dirigeret fra Symi lørdag eftermiddag og overnattede på Epsilon Aparments. Tak for det - det var der stil over og god service.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


3 av 10

Lars,
Gentofte

+
Den overdækkede pool = mindre sol et specifikt sted
-
Bedre info allerede i købsprocess omkring timing / ventetid vedr transfer + kortere ventetid ved transfer. Eks transfer fra hotel til båd 1 time før båd afgang var lidt latterligt. Gik i stedet på 10 min.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


8 av 10

Jette ,
Aalborg

+
Hele atmosfæren på hotellet
-
Bedre Wi-Fi som ikke rigtig nåede vores lejlighed

Bekräftad gäst: 2017-07-31


10 av 10

,

+
Den frodige oase tæt på havnen/byen
-
Poolen skal rengøres tiere og bedre - den var beskidt!!! Dette meddelte vi også hotellet på tilfredshedsskemaet

Bekräftad gäst: 2017-07-23


10 av 10

Dag,
Fredrikstad

+
Rengjøring, hagen. Peronalet
-
Kunne vært litt mer kjøkkenutstyr. En kjele til, noe å røre med, en klut og et kjøkkenhåndkle.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

231 omdömen
Utmärkt
 
184
Väldigt bra
 
37
Bra
 
5
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-09-27

Inlägg av Gunilla S

Fantastiskt hotellmiljö!

Hotellet ligger på kort avstånd från hamnen, har en fin trädgård med pool. Det finns många mysiga, och lite oväntade, platser för vila i trädgården. Stora och fina rum, mycket välstädade. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Absoluta bästa stället att bo på Symi!

 
2014-07-06

Inlägg av Karin H Nyköping, Sverige

En oas på Symi

Rent och bekvämt boende. Det är en lugn oas i den annars ganska busy staden (för vara en ö-stad i grekland). Poolen var under tak - vilket var super för barnen. Något kall - men otroligt skönt när det i övrigt var hett ute.

 
2013-08-09

Inlägg av lenaskarta stockholm

En veckas total avkoppling

Kan bara hålla med övriga recensenter. Rent, trevligt, bekvämt. Det vilar ett lugn över hotellet som gör en automatiskt avspänd. Poolen ligger under tak, så vattnet är kallt och svalkande på den heta dagen. Rummen stora och rymliga. Man har antingen terass med skugga av vindruvsrankor eller balkong med utsikt. Vi är mycket nöjda! Wi-fi, poolhandukar, schampoo, tvål, frukost saftybox ingår.

 
2012-06-29

Inlägg av Sylvia K Sala, Sverige

Jätte mysigt, rent, och trevlig personal

Över förväntan! Jag rekommenderar denna pärla till hotell samt stad!

 
2018-11-05

Inlägg av Andrew B Colchester, Storbritannien

Paradise

Wonderful time. I have been to Symi many times, and by far my most enjoyable holidays have been staying here. The rooms are excellent, air conditioned, there is always hot water, and they are always well serviced by their team of friendly housekeepers. The hotel is ideally situated just a short walk to the tavernas and coffee bars. Breakfasts are excellent, with both continental and English available, not to mention the very tasty pastries(baked in-house). Staff are very helpful and friendly, no requests seem too much or difficult to achieve. Highly recommend this hotel.