Kundomdömen om Iapetos Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 28 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Natalya,
Stockholm

+
Bra läge, fin trädgård, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

Kenneth,
Linköping

+
Lugnet
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


10 av 10

Susanne,
Östhammar

+
Läget. Personalen. Det underbara hotellområdet.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Marie,
Rydebäck

+
Mycket trevlig personal. Vackra omgivningar. Fin trädgård.
-
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

stefan,
Kalmar

+
Smakfullt och vacker miljö. lite av lustgård nästan.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


10 av 10

Mikael ,
Avesta

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

Åsa,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

242 omdömen
Utmärkt
 
193
Väldigt bra
 
39
Bra
 
5
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-09-27

Inlägg av Gunilla S

Fantastiskt hotellmiljö!

Hotellet ligger på kort avstånd från hamnen, har en fin trädgård med pool. Det finns många mysiga, och lite oväntade, platser för vila i trädgården. Stora och fina rum, mycket välstädade. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Absoluta bästa stället att bo på Symi!

 
2014-07-06

Inlägg av 328karinh Nyköping, Sverige

En oas på Symi

Rent och bekvämt boende. Det är en lugn oas i den annars ganska busy staden (för vara en ö-stad i grekland). Poolen var under tak - vilket var super för barnen. Något kall - men otroligt skönt när det i övrigt var hett ute.

 
2013-08-09

Inlägg av lenaskarta stockholm

En veckas total avkoppling

Kan bara hålla med övriga recensenter. Rent, trevligt, bekvämt. Det vilar ett lugn över hotellet som gör en automatiskt avspänd. Poolen ligger under tak, så vattnet är kallt och svalkande på den heta dagen. Rummen stora och rymliga. Man har antingen terass med skugga av vindruvsrankor eller balkong med utsikt. Vi är mycket nöjda! Wi-fi, poolhandukar, schampoo, tvål, frukost saftybox ingår.

 
2012-06-29

Inlägg av Sylvia K Sala, Sverige

Jätte mysigt, rent, och trevlig personal

Över förväntan! Jag rekommenderar denna pärla till hotell samt stad!

 
2019-09-09

Inlägg av Lisa H Ilkley, England, United Kingdom

Beautiful Symi

We stayed for 4 nights in September for our silver wedding anniversary. Firstly, we received a warm welcome from the lovely receptionist. Our room was lovely, over 2 floors with a kitchenette. 2 bathrooms which was a bonus . We had a small balcony upstairs and a little terrace in the ground floor . It was very clean throughout the whole complex . Breakfast was buffet style , self service . This was nice and a good choice . The pool are was very clean , gorgeous pool but a little chilly when first getting in as it is under a roof . The downsides were our mattress was very uncomfortable. It was very firm and so we did not sleep at all well whilst we were there. The other thing was that it would have been nice to have a bit more interaction with staff . The restaurant staff at breakfast were in the back , didn’t see reception staff unless you specifically went into reception. I feel it would have been nice for staff to check on us , to generally have a chat and check everything was ok . However , I would definitely return if visiting Symi again , it was very lovely.