1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Iapetos Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Kenneth,
Linköping

+
Lugnet
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


10 av 10

Susanne,
Östhammar

+
Läget. Personalen. Det underbara hotellområdet.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Marie,
Rydebäck

+
Mycket trevlig personal. Vackra omgivningar. Fin trädgård.
-
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

stefan,
Kalmar

+
Smakfullt och vacker miljö. lite av lustgård nästan.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


10 av 10

Kirsten,
Dragør

+
Det er meget smukt og med dejlige store værelser og haverne med træer og beplantning er ubeskrivelig smukke. Har boet her 4xfør og vil fortsat booke dette hotel.
-
På udrejsen den 16/9 var der 5 timers venten på bus til Havnen, hvor båden skulle sejle os til Symi. Hotellet meget tæt på Lufthavnen “Mar...” kan ikke huske navnet var for så vidt udemærket, men placeringen!!!! Elendigt!!! Der var intet overhovedet udenfor hotellet. Hvorfor blev vi ikke i Rhodos by som jeg har prøvet 10 andre gange?? Til gengæld blev vi dirigeret fra Symi lørdag eftermiddag og overnattede på Epsilon Aparments. Tak for det - det var der stil over og god service.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


3 av 10

Lars,
Gentofte

+
Den overdækkede pool = mindre sol et specifikt sted
-
Bedre info allerede i købsprocess omkring timing / ventetid vedr transfer + kortere ventetid ved transfer. Eks transfer fra hotel til båd 1 time før båd afgang var lidt latterligt. Gik i stedet på 10 min.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


10 av 10

Ronny,
Bergen

+
Koselig, ryddig, rent, nydelig hage, god lokasjon, skjermet
-
Wifi og muligens litt flere retter som kan bestilles i baren.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Dag,
Fredrikstad

+
Rengjøring, hagen. Peronalet
-
Kunne vært litt mer kjøkkenutstyr. En kjele til, noe å røre med, en klut og et kjøkkenhåndkle.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Stig ,
Brønnøysund

+
Renholdet + rommet i seg selv. fint å kunne sitte ute på bakken.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-02


8 av 10

Rolf,
Bergen

+
Lokalisasjon, personal, utsjånad/oppbygging.
-
Internet var ustabilt, bassenget var overfylt - ein del støy (av ikkje-gjester).

Bekräftad gäst: 2018-08-12


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

235 omdömen
Utmärkt
 
188
Väldigt bra
 
37
Bra
 
5
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-09-27

Inlägg av Gunilla S

Fantastiskt hotellmiljö!

Hotellet ligger på kort avstånd från hamnen, har en fin trädgård med pool. Det finns många mysiga, och lite oväntade, platser för vila i trädgården. Stora och fina rum, mycket välstädade. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Absoluta bästa stället att bo på Symi!

 
2014-07-06

Inlägg av 328karinh Nyköping, Sverige

En oas på Symi

Rent och bekvämt boende. Det är en lugn oas i den annars ganska busy staden (för vara en ö-stad i grekland). Poolen var under tak - vilket var super för barnen. Något kall - men otroligt skönt när det i övrigt var hett ute.

 
2013-08-09

Inlägg av lenaskarta stockholm

En veckas total avkoppling

Kan bara hålla med övriga recensenter. Rent, trevligt, bekvämt. Det vilar ett lugn över hotellet som gör en automatiskt avspänd. Poolen ligger under tak, så vattnet är kallt och svalkande på den heta dagen. Rummen stora och rymliga. Man har antingen terass med skugga av vindruvsrankor eller balkong med utsikt. Vi är mycket nöjda! Wi-fi, poolhandukar, schampoo, tvål, frukost saftybox ingår.

 
2012-06-29

Inlägg av Sylvia K Sala, Sverige

Jätte mysigt, rent, och trevlig personal

Över förväntan! Jag rekommenderar denna pärla till hotell samt stad!

 
2019-07-02

Inlägg av Collette M Lincolnshire, United Kingdom

Beautiful

Set in beautiful gardens with pool or garden views from every balcony . Food fresh . Staff very friendly atmosphere great very quiet so we can relax by the bar or pool . Very clean, nothing to much trouble