Kundomdömen om Iapetos Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Mycket fin trädgård.
-
Receptionen måste vara öppen dagtid alla dagar. I mitt fall var den bara öppen en kort stund två gånger på hela veckan och kvinnan där var inte särskilt hjälpsam. Mitt rum städades inte en enda gång.

Bekräftad gäst: 2021-05-23


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

+
Bra läge, fin trädgård, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

+
Lugnet
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

254 omdömen
Utmärkt
 
201
Väldigt bra
 
40
Bra
 
7
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-07-18

Inlägg av Nilsson Höllviken, Sverige

Vackert hotel, med en fantastisk trädgård

Bodde en vecka på detta fina hotel. Husen är målade i olika färger och trädgården dekorerad med otroligt välskötta växter. Bland annat kaktusar och palmer, mm Vi fick ett stort rum på andra våningen nr 36 med en stor balkong. Inredningen var lite omodern, men det fanns allt man behövde till och med ett litet kök och stor kyl och frys. Frukosten var en av de bättre vi blivit serverade i Grekland. Frukosten sköttes av en tjej som lade upp och fixade maten till oss, på grund av corona fick vi inte ta själv. Men det var helt ok. Bra service. Men lite konstigt med pool under tak.

 
2017-09-27

Inlägg av Gunilla S

Fantastiskt hotellmiljö!

Hotellet ligger på kort avstånd från hamnen, har en fin trädgård med pool. Det finns många mysiga, och lite oväntade, platser för vila i trädgården. Stora och fina rum, mycket välstädade. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Absoluta bästa stället att bo på Symi!

 
2014-07-06

Inlägg av 328karinh Nyköping, Sverige

En oas på Symi

Rent och bekvämt boende. Det är en lugn oas i den annars ganska busy staden (för vara en ö-stad i grekland). Poolen var under tak - vilket var super för barnen. Något kall - men otroligt skönt när det i övrigt var hett ute.

 
2013-08-09

Inlägg av lenaskarta stockholm

En veckas total avkoppling

Kan bara hålla med övriga recensenter. Rent, trevligt, bekvämt. Det vilar ett lugn över hotellet som gör en automatiskt avspänd. Poolen ligger under tak, så vattnet är kallt och svalkande på den heta dagen. Rummen stora och rymliga. Man har antingen terass med skugga av vindruvsrankor eller balkong med utsikt. Vi är mycket nöjda! Wi-fi, poolhandukar, schampoo, tvål, frukost saftybox ingår.

 
2012-06-29

Inlägg av Sylvia K Sala, Sverige

Jätte mysigt, rent, och trevlig personal

Över förväntan! Jag rekommenderar denna pärla till hotell samt stad!