Kundomdömen om Iapetos Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 9 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

+
Bra läge, fin trädgård, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

+
Lugnet
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

250 omdömen
Utmärkt
 
197
Väldigt bra
 
40
Bra
 
7
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-09-27

Inlägg av Gunilla S

Fantastiskt hotellmiljö!

Hotellet ligger på kort avstånd från hamnen, har en fin trädgård med pool. Det finns många mysiga, och lite oväntade, platser för vila i trädgården. Stora och fina rum, mycket välstädade. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Absoluta bästa stället att bo på Symi!

 
2014-07-06

Inlägg av 328karinh Nyköping, Sverige

En oas på Symi

Rent och bekvämt boende. Det är en lugn oas i den annars ganska busy staden (för vara en ö-stad i grekland). Poolen var under tak - vilket var super för barnen. Något kall - men otroligt skönt när det i övrigt var hett ute.

 
2013-08-09

Inlägg av lenaskarta stockholm

En veckas total avkoppling

Kan bara hålla med övriga recensenter. Rent, trevligt, bekvämt. Det vilar ett lugn över hotellet som gör en automatiskt avspänd. Poolen ligger under tak, så vattnet är kallt och svalkande på den heta dagen. Rummen stora och rymliga. Man har antingen terass med skugga av vindruvsrankor eller balkong med utsikt. Vi är mycket nöjda! Wi-fi, poolhandukar, schampoo, tvål, frukost saftybox ingår.

 
2012-06-29

Inlägg av Sylvia K Sala, Sverige

Jätte mysigt, rent, och trevlig personal

Över förväntan! Jag rekommenderar denna pärla till hotell samt stad!

 
2020-10-23

Inlägg av Millymolly77 Wakefield, Storbritannien

Dated rooms

No one in reception to greet us on our arrival. Eventually shown to our room which was on the upper floor and up about 20 steps. The room was big but very dated. The bed was never made by staff the three nights we were there. Shampoo and soap provided in the bathroom. I have stayed in far better rooms for less money. No one explained where we could find breakfast but we eventually found it down some steps in a little room. Not a great choice and the ladies down there got the items for you. This was then taken back up the steps where you sat outside to eat. Everywhere appeared clean and the courtyard and small pool looked nice especially at night when lit. There were about half a dozen sunbeds tucked down the side of the pool. There was an outside bar which, on our first night, we thought we would have a drink before heading out for dinner. No, it was closed and closed every evening thereafter.