Kundomdömen om Kivo Art & Gourmet

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Det bästa med hotellet är utsikten och den härliga blonda tjejen som jobbar frukostpasset.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
utsikten, och trevlig personal
-
uppvärmd pool

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
Hotellet och personalen trevlig och hjälpsam.
-
Restaurangen var ok men inte mer. Servicen var bitvis riktigt dålig, tråkigt bemötande av vissa ( dock ej frukost personalen). Frukosten kanon.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


7 av 10

+
maten
-
Være mer tydelige når de gir beskjeder

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

+
Läget
-
Bättre transportbil till/från hotellet varje dag, vilket man var beroende av. Den dom hade var i dåligt skick så man var rädd den skulle braka ihop hela tiden nedför branta backarna!

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

+
Fantastisk utsikt. Fria handdukar både till pool och strand
-
Fler turer som var gratis till och från hotellet skulle behövas. Även en buss som kunde ta lite fler personer. Mjukare kuddar att sova på.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

768 omdömen
Utmärkt
 
388
Väldigt bra
 
162
Bra
 
83
Mindre bra
 
55
Underkänt
 
80

5 senaste omdömen

2019-07-10

Inlägg av ribarska37 London, Storbritannien

Fantastiskt ställe att besöka

Vi hittade hotellet av en slump när vi körde förbi och var på väg till Kastro beach. En helt otroligt upplevelse som knappat kan beskrivas med ord. Fantastiskt utsikt, otroligt smakrik mat som serveras där och en trevlig personal som är välkomnande har gjort att det var skönt att tillbringa en eftermiddag på deras terrass. Hotellet är smakfullt inredt och utrustad med allt som behövs för en behaglig sommar dag.

 
2017-10-31

Inlägg av SofieGC

Fantastiskt

Kivo bjuder på allt du önskar som gäst! Personalen är mycket trevliga och hjälpsamma. Hotellets restaurang bjuder på fantastiskt god mat och utsikt! Vårt boende går inte att förklara med ord! Egen svit med privat lounge och pool! Inte konstigt att axlarna blev solbrända redan första dagen med den utsikten! Rekommenderar varmt!

 
2014-06-05

Inlägg av Saga F Stockholm, Sverige

Tråkigt bemötande

Jag bokade rum redan i höstas och betalade i december. Vid ankomst i slutet av maj fick jag och ytterligare 7 personer i min grupp besked om att hotellet är överbokat och att vi flyttas till Skiathos hotel som ligger 10 min promenad bort. Vi är på en yogaresa och yogan och frukosten är på Kivo hotell. Vi måste därför åka/gå mellan hotellen några gånger om dagen. Kivo erbjöd oss gratis middag varje dag som kompensation för flytten. Emellertid är servicen bedrövlig på hotellets restaurang och matens kvalitet skiftar. En risotto var så salt så den var oätbar, Chicken Korma hade nog aldrig sett vare sig koriander eller de andra ingredienser som ska ingå. Fast den var full med salladslök som kompensation, grön till färgen och redd med något som gav en geleaktig konsistens, potatismjöl? Men Stuffed chicken var jättegod! Din måltidsdryck kommer ibland och ibland inte... Och allt tar bedrövligt lång tid... Några gånger intog vi också lunch där, men servicen är usel och maten av skiftande kvalitet. Personalen och ägarinnan är trevliga i sitt bemötande men det är onekligen olustigt att först ha gjort en förskottsbetalning för att sedan sorteras bort. .Jag kan inte rekommendera detta hotell!

 
2020-03-14

Inlägg av Matrixken Llanelli, Storbritannien

Fab holiday

Amazing boutique hotel beautiful sea view from hillside location,spotless clean.hotel ,friendly helpfull staff,long steep walk from Main road,hotel minibus service free into town or to beach bottom of the mountain road,highly RECOMMEND for able body fit people because of hillside location, we loved the walk even though the walk up is very steep .

 
2019-12-04

Inlägg av Oztraveller218 Hertford, Storbritannien

What a wonderful stay!

My parents, husband and 8 month old baby and I stayed at Kivo for 10 nights in June and had the best time. The views speak for themselves and the food is out of this world, probably the best we had on the island. We stayed on a half board basis, the breakfast buffet was delicious, fresh breads every day with a big variety of savoury and sweet options. The dinner menu for half board guests was huge and I there wasn’t one dish on there I didn’t love! The best part of Kivo for my family was Eleftheria! My son has a cows milk allergy, so before our stay I emailed to ask if there were food options for him and alternative milks at breakfast and every day she came out with different mills and all the things he could eat at breakfast, I also asked if there was a shop close by that sold Evian water for his formula milk and when we arrived Eleftheria had fully stocked our bedroom with more than enough large bottles of Evian for the week which I didn’t ask for. From the moment we checked in until the minute we left she could not have done more for us, constantly checking if we had what we needed for the baby, running around to make us comfortable, giving us knowledge about the island and Greece in general. Most of all she was a friendly face who made us feel welcome every single day, we were really sad to say goodbye at the end of our trip - she is an absolute credit to the hotel and does not take a single break! There was a wedding going on one of the days so that meant a lot of the hotel was shut off which would usually be very annoying as it’s a small place, but the owner of the hotel made alternative arrangements for us so we didn’t feel we were missing out on a whole day of our holiday. I also have to mention the lovely driver who takes you to and from the airport and Skiathos town. He was so kind, always making a fuss of the baby and taking us wherever we needed to go without a moan - he is also a credit to the hotel as well as all the waiting and bar staff. All in all I couldn’t fault this hotel. Thank you so much Kivo, we will definitely come back!