1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kivo Art & Gourmet

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Maten och utsikten.
-
Förbättra standard i rummen i den äldre delen av hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

Elsa,
Halmstad

+
Service och utsikt
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


7 av 10

Katja,
Halmstad

+
Personalen och poolområdet och den magnifika utsikten
-
Att beskriva bättre vad som renoverades 2017 att det var delar av hotellet bara. Rummen påminde om svensk Bed&breakfast standard och vi anser att både stjärnorna och priset ni tar ut är för högt då.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


7 av 10

Anne-Sofie ,
Kalmar

+
Servicen i restaurang och poolområdet.
-
Kommunikationen mellan researrangör och hotellpersonalen. Information att betalning ska ska ske kontant exempelvis.

Bekräftad gäst: 2018-06-09


2 av 10

Terje,
Moi

+
Beliggenheten.
-
Minst 2 stoler på dobbeltrom. Varmt vann i dusjen. Billigere middag og større porsjonere.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

,
Stavanger

+
Veldig hyggelig og serviceminded personale, fantastisk utsikt og frokost var utrolig bra! Spiste og middag der et par ganger, og den var både spennende og god!
-
I beskrivelsen tror jeg det står at hotellet har tilgang til egne solsenger på stranden, det stemme ikke. Vi leide bil og kom oss til strendene på nordsiden, de på sør var mye fullere enn vi hadde trodd. Vasillias stranden var mye mindre enn det jeg fikk inntrykk av i beskrivelsen.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


10 av 10

Rebecka ,
Varberg

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

Peter,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2018-06-30


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.