Kundomdömen om Kivo Art & Gourmet

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 16 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Linn,
Göteborg

+
Det bästa med hotellet är utsikten och den härliga blonda tjejen som jobbar frukostpasset.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Bo,
Örebro

+
utsikten, och trevlig personal
-
uppvärmd pool

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Ulrika,

+
Hotellet och personalen trevlig och hjälpsam.
-
Restaurangen var ok men inte mer. Servicen var bitvis riktigt dålig, tråkigt bemötande av vissa ( dock ej frukost personalen). Frukosten kanon.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


7 av 10

Kathrin,
Sarpsborg

+
maten
-
Være mer tydelige når de gir beskjeder

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Anette,
Täby

+
Läget
-
Bättre transportbil till/från hotellet varje dag, vilket man var beroende av. Den dom hade var i dåligt skick så man var rädd den skulle braka ihop hela tiden nedför branta backarna!

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

Christine,
Åsa

+
Fantastisk utsikt. Fria handdukar både till pool och strand
-
Fler turer som var gratis till och från hotellet skulle behövas. Även en buss som kunde ta lite fler personer. Mjukare kuddar att sova på.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

,

+
Maten och utsikten.
-
Förbättra standard i rummen i den äldre delen av hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

Elsa,
Halmstad

+
Service och utsikt
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


7 av 10

Katja,
Halmstad

+
Personalen och poolområdet och den magnifika utsikten
-
Att beskriva bättre vad som renoverades 2017 att det var delar av hotellet bara. Rummen påminde om svensk Bed&breakfast standard och vi anser att både stjärnorna och priset ni tar ut är för högt då.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


7 av 10

Anne-Sofie ,
Kalmar

+
Servicen i restaurang och poolområdet.
-
Kommunikationen mellan researrangör och hotellpersonalen. Information att betalning ska ska ske kontant exempelvis.

Bekräftad gäst: 2018-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

766 omdömen
Utmärkt
 
386
Väldigt bra
 
162
Bra
 
82
Mindre bra
 
55
Underkänt
 
81

5 senaste omdömen

2019-07-10

Inlägg av ribarska37 London, Storbritannien

Fantastiskt ställe att besöka

Vi hittade hotellet av en slump när vi körde förbi och var på väg till Kastro beach. En helt otroligt upplevelse som knappat kan beskrivas med ord. Fantastiskt utsikt, otroligt smakrik mat som serveras där och en trevlig personal som är välkomnande har gjort att det var skönt att tillbringa en eftermiddag på deras terrass. Hotellet är smakfullt inredt och utrustad med allt som behövs för en behaglig sommar dag.

 
2017-10-31

Inlägg av SofieGC

Fantastiskt

Kivo bjuder på allt du önskar som gäst! Personalen är mycket trevliga och hjälpsamma. Hotellets restaurang bjuder på fantastiskt god mat och utsikt! Vårt boende går inte att förklara med ord! Egen svit med privat lounge och pool! Inte konstigt att axlarna blev solbrända redan första dagen med den utsikten! Rekommenderar varmt!

 
2014-06-05

Inlägg av Saga F Stockholm, Sverige

Tråkigt bemötande

Jag bokade rum redan i höstas och betalade i december. Vid ankomst i slutet av maj fick jag och ytterligare 7 personer i min grupp besked om att hotellet är överbokat och att vi flyttas till Skiathos hotel som ligger 10 min promenad bort. Vi är på en yogaresa och yogan och frukosten är på Kivo hotell. Vi måste därför åka/gå mellan hotellen några gånger om dagen. Kivo erbjöd oss gratis middag varje dag som kompensation för flytten. Emellertid är servicen bedrövlig på hotellets restaurang och matens kvalitet skiftar. En risotto var så salt så den var oätbar, Chicken Korma hade nog aldrig sett vare sig koriander eller de andra ingredienser som ska ingå. Fast den var full med salladslök som kompensation, grön till färgen och redd med något som gav en geleaktig konsistens, potatismjöl? Men Stuffed chicken var jättegod! Din måltidsdryck kommer ibland och ibland inte... Och allt tar bedrövligt lång tid... Några gånger intog vi också lunch där, men servicen är usel och maten av skiftande kvalitet. Personalen och ägarinnan är trevliga i sitt bemötande men det är onekligen olustigt att först ha gjort en förskottsbetalning för att sedan sorteras bort. .Jag kan inte rekommendera detta hotell!

 
2019-10-13

Inlägg av brian1966 Preston, Storbritannien

Wonderful

This hotel is so underrated! The rooms are very basic but the two things that stand out are the amazing pool area and the fantastic staff who really make this hotel perfect. There is a transfer into town available every day with the hotel driver Aris, a real gentleman. Sometimes there is a charge for this (€5 per person) but we were hardly ever charged this. The pool area was probably the best we have ever had anywhere in the world. The music was so chilled and the service from Katerina, Mike, Thassos (So sorry I cant remember everyone’s name) was just perfect. Amazing views too as you will see from our photos. Lupka on reception was also very helpful and friendly. All the staff are so great and treat you like family. We will definitely be back!

 
2019-10-11

Inlägg av 94suec Preston, Storbritannien

Much better than 4/5

Fabulous hotel!! This hotel is probably one of my favourite stays. Totally chilled out vibe, amazing sunbeds, beautiful views and great staff. Free shuttle bus into town is an added bonus too (Aris is a legend) Cannot recommend enough.