Kundomdömen om Poseidon (Skiathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 251 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Gro ,
göteborg

+
Utsikten och poolområdet
-
Bättre utrustade lägenheter. Saknades stekpanna och kaffebryggare Inga sänglampor. Endast en spotligt i taket riktad rakt mot sängen som var bländande.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Yvonne,
Stockholm

+
Trevlig personal, fin utsikt och bra beläget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Ann-Louise,
Eskilstuna

+
Det var bättre än beskrivningen och alla omdömen.Myggdörrarna och myggfönstret i badrummet var mycket bra. Bra utrustat kök för att vara Grekland, enkel men god mat, serviceminded personal bra att köpa vatten i baren för bra pris så man slapp släpa den branta backen upp. Fantastisk utsikt och lagom pool och ingen poolstress med bokningar av solsängar. Bra med poolhanddukar. Så bra hotell som inte riktigt görs rättvisa på hemsidan:-))
-
Kaffebryggare, byta dörrar så det blir bättre ljudisolering, kanske ngn transportservice till stranden för människor med nedsatt rörelseförmåga eller barnfamiljer med vagnar. Bara förslag, så bra hotell

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Jonas,
Lemland

+
Kändes familjärt¹
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


2 av 10

Martha Anette,
Helsingborg

+
Utsikten, läget
-
Duschkabin, AC, Allmän standardförbättring, mjukare sängar

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

Ann-Helen,
Stockholm

+
Trevligt poolområde och en fantastisk utsikt
-
Trivsammare i frukostmatsalen, lite dyster och steril! Dock väldigt rent och fräscht intryck!

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

Patrik,
Karlstad

+
Utsikten!!!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Chatrine,
Göteborg

+
relativt nyrenoverat och mycket välskött hotell. Fantastiskt bra läge med en fin utsikt över bukten och havet. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Camilla,Magnus ,
Immlen

+
Utsikten,helt underbar. Rummet var kanonfint, AC ingick. Personalen var jätte trevliga och hjälpsamma ,Hyrde vespa,som receptionen fixade. Bar/Restaurang personal, hälsade och fråga alltid om allt var bra...Frukost enkel buffé, både varm/kall mat..behövs inte mer.. Åker gärna tillbaka ♡
-
Ett tips till dom som har svårt att gå i backe...(men då ska man nog inte boka detta hotell) Boka inte transferbuss,beställ egen taxi,så kör dom hela vägen fram till hotellet, 10 min från flygplatsen. Bra om man vill träna/ ut och gå ☆

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

Catrin,
Karlskrona

+
Nära till byn, strand och buss. Lugnt och familjärt. Fantastisk utsikt. Mycket trevligt och gratis träningspass med att gå i backarna.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

137 omdömen
Utmärkt
 
69
Väldigt bra
 
46
Bra
 
13
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-08-25

Inlägg av celinaryden Stockholm, Sverige

Skiathos pärla!

Vi besökte Poseidon Villas i augusti 2019 och hade läst en hel del omdömen här på Tripadviser innan. Hotellet verkade bra men många skrev om den mördande backen upp till anläggningen. Vi kom fram med transferbussen som stannade precis nedanför backen då dom inte kör hela vägen upp (bagaget hade vi lämnat in tidigare på flygplatsen till en ”baggagebil” som skulle ta dom upp till hotellet). Vi tog sats och började gå med alla recensioner i minnet och förväntade oss en lång fruktansvärt plåga. Dock blev vi rätt fulla i skratt när vi redan i början av backen kunde se slutet av backen bara några hundra meter bort och visst var den brant, men inte alls i närheten av hur folk beskriver den här inne. Ingen av oss tränar alls faktiskt och jag själv lider av diverse muskelproblem, men för varje gång vi gick upp så blev den bara lättare och vi såg det bara som ett jättebra motionstillfälle! Att ta sig upp för backen tar ca 3 min. Däremot skulle jag inte vilja dra upp en barnvagn där, så i så fall skulle jag hyrt en bil. Ner till stranden vill man garanterat ha bil om man har barn då den backen är ännu brantare. När vi kom fram till hotellet blev vi väldigt trevligt bemötta i receptionen vid incheckningen och visades sedan upp till poolområdet och poolbaren där vi blev bjudna på en välkomstdrink medan rummet fixades i ordning. Det första som slår en när man kliver ut på pooldäcket är den fantastiska utsikten som gör en helt mållös och det är helt klart en av de vackraste platser vi besökt. Efter en stund fick vi tillgång till vårt rum och fick en tour av vårt kommande hem. Vi hade bokat ett deluxe singelrum med dubbelsäng och återigen blev vi helt tagna av den makalösa utsikten från balkongen! Vårt rum var sprillans nytt och allt var hur fräscht som helst! Liten kokvrå med kyl och tillhörande redskap som brödrost, vattenkokare, bestick, mm. Sängen är hårdare än vad vi är vana vid i Skandinavien, men standard för Grekland. Tycker ändå att den var helt ok och vi har definitivt varit med om hårdare sängar. Bra och tyst AC som och var sprillans ny. Dom har frukostbuffé som man kan boka innan men också frukostmeny hela dagen vid poolområdet. Vi valde att handla frukost i en närliggande supermarket och äta ute på balkongen varje morgon vilket var en av höjdpunkterna på hela resan. Poolområdet är också väldigt fräscht och vi var mer eller mindre ensamma där hela resan då de första verkade vilja ta sig ner till stranden istället. I poolbaren serveras lunch, middag och dom har en stor variation på både drinkar med och utan alkohol (kan verkligen tipsa om deras fruktsmoothies!). Alla i personalen var supertrevliga och hjälpsamma och det kändes verkligen som att man blev en del av ”hotellfamiljen” då hotellet är relativt litet. Att ta sig ner till början av huvudgatan i Skiathos stad tar ca 6 min och att därifrån följa gatan ner till hamnen ca 5 min i vanlig takt (10 min strosande) och till stranden ca 10 min (mest för att det var en del trappor att gå i). Precis nedanför backen ligger busshållplats nummer 4 och man kan ta sig till bl.a Banana Beach därifrån. Kostar några Euro bara. Vi älskade verkligen allt med Poseidon Villas och framför allt den intima och lugna stämningen. Perfekta stället att återhämta sig och bara ta det lugnt. Vi känner att vi hittat vår pärla i Skiathos och vi kommer garanterat att åka tillbaka! BONUS TIPS! Boka en segeltur med ”Aeolus Sailing” nere i hamnen så fort ni kommer dit, absolut bästa upplevelsen på hela resan. BONUS TIPS 2! Ca 10 min gångväg från hamnen utmed vattnet ligger flygplatsen där man kan stå precis framför landningsbanan och se planen lyfta och landa. Oavsett om man är flygintresserad eller inte så är det en helt oförglömlig och maffig upplevelse att ha ett flygplan bara några meter ovanför huvudet!

 
2019-07-06

Inlägg av AnnaG1878

Poseidon villas

Vi bodde en vecka på Poseidon villas. Till det yttre så ser hotellet väldigt trevligt ut. Det ligger högt vilket gör att det är fantastisk utsikt. Det är en mördande backe upp till hotellet, men det finns en grusväg som är kortare och mindre brant. Vårt hotellrum var undermåligt. Det var bäddar som var 1,40 breda som man kallade en och en halvbädd. Vi skulle haft fyra ordinarie bäddar. Hotellet var fullbokat så det gick inte att byta. Vi fick då tjatat till oss en extrasäng som var 1.80 lång. Den var för kort för alla i rummet. När vi checkade in på kvällen var receptionen stängd och det var personalen i baren som skulle vara ansvariga. Han tyckte allt var jobbigt och ville inte hjälpa till. Vi fick tjata på honom att han skulle ringa hotellägaren för att ordna en extrasäng. Ett tips till hotellet är att man har personal på plats när det kommer gäster. En säng gick sönder två gånger. På balkongen var klinkers och betong sprucken. Det sluttade när man satt på den. Det var en stålstötta uppsatt under just vår balkong. Som sagt utsikten är fin, poolområdet fräscht och städningen bra. För övrigt inte särskilt serviceminded personal och otroligt dåligt rum. Återvänder gärna till Skiathos men bor inte på Poseidon villas igen.

 
2018-09-09

Inlägg av Rappel89 Lysekil, Sverige

Mysigt och hemtrevligt med en fantastisk utsikt

Ett mysigt hotell med en personal som var väldigt välkomnande och trevliga. Vid ankomsten till hotellet bjöd dom på välkomstdrinkar eftersom rummen inte var färdiga. Utsikten är helt fantastisk och är väl värd backen upp till hotellet. Poolområdet är litet men mysigt och poolbaren har allt man kan önska sig. Goda luncher och goda drinkar. Kvinnan som arbetade i baren när vi var där var otroligt trevlig och rar. Jag skulle önska att vår lägenhet skulle ha haft någon form av markis eller parasoll på balkongen eftersom det inte gick att sitta där på eftermiddagen/kvällen på grund av den stekande solen. Om reser med barnvagn, eller har svårt att gå så borde man ta sig en extra funderare innan man bokar hotellet eftersom det är en brant backe upp till hotellet. Kan varmt rekommendera detta hotell och kan tänka mig att komma hit igen.

 
2018-08-18

Inlägg av fredrikj290

Bra läge

Du får ett grekiskt hotell med allt det innebär. Standarden i rummen är därefter. Utsikten är fantastisk från hotellet. Nära staden och poolen. Det finns en genväg ner till stan som gör det mycket smidigare att ta sig till stan via en grusväg. Annars är det backigt till hotellet. Service och personal är okej. Kanske inte det trevligaste bemötandet men inte dåligt. Bra poolområde.

 
2018-06-09

Inlägg av Annaig79 Malmö, Sverige

Magnifik utsikt!

Fantastisk utsikt, trevlig och hjälpsam personal, fräscha och välstädade rum. Mysigt och lugnt poolområde. Finns lättare mat att beställa. Minus för långsam incheckning. Detta borde förbättras. Lång och tuff backe upp till hotellet.