1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Poseidon (Skiathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Jenny,
Göteborg

+
Trevlig personal, fantastisk utsikt, centralt läge
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

Linda,
Uppsala

+
Utsikten och läget. Pool området va lungt och behagligt.
-
Sälj endast dom ny renoverade lägenheterna. Vi fick en hemsk lägenhet . Lägenhet 21 Försökte byta men det gick inte. På apollos bilder på lägenheterna finns bara bilder på dom nya lägenheterna.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


6 av 10

Diana,
Hässlehol

+
Det bästa med hotellet var den trevliga personalen. Poolområdet var fint och hotellets utsikt var magnifik.
-
Kök och toalett är i behov av renovering. Stundtals fanns inget varmvatten alls och flera gånger kom där inte ens något vatten ifrån varmvatten kranen.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

Michael,
Göteborg

+
Personalen i baren/poolområdet
-
Beskriv backen upp till hotellet på ett verkligare sätt. Den är hemsk, verkligen inget för äldre resenärer om de tänker bo där.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

Micke,
Bro

+
Utsikten
-
Skönare sängar

Bekräftad gäst: 2019-07-27


7 av 10

Lena,
Lund

+
*Mycket trevlig och serviceminded personal. *Poolområdet var fräscht. *Utsikten var magisk både från poolområdet och rummet.
-
*Små grejer som att se till att det finns tillräckligt med galgar och att de som finns är hela. *Någon hylla att sätta tvål och schampo på i duschen. *Inte ta betalt för ac:n på rummet (kostade 6 euro/dygn). *Någonting att lägga sin resväska på. *Hängare/krokar på väggen för förvaring. *En hylla i ”köket” så man kan förvara sina matvaror någonstans.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Monica,
Uddebo

+
Läget, utsikten, bra service mycket trevlig personal!!
-
Duscharna, vissa dagar kom det knappt vatten.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


5 av 10

Carina,
Enköping

+
Poolområdet o servicepersonalen
-
Vattenkranar funkade dåligt. AC funkade dåligt. Otydligt att det kostade 12 Euro extra per natt. Sop i rummet så man själv kan sopa bort sand som kommer med in efter strandbad mm.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


8 av 10

Vanja,
Ålön Gullspång

+
Vackra läget nära staden. Vänlig personal. Att det fanns pool.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


7 av 10

Marie,
Helsingbogg

+
Städpersonalen. Balkong och utsikt
-
Pentryt borde stå att utrustning är nästan obefintlig. Avstånd stad i meter och strand - borde stå att det är brant backe.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 3,5/5 Sovkvalitet
 • 3,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

130 omdömen
Utmärkt
 
66
Väldigt bra
 
45
Bra
 
11
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-07-06

Inlägg av AnnaG1878

Poseidon villas

Vi bodde en vecka på Poseidon villas. Till det yttre så ser hotellet väldigt trevligt ut. Det ligger högt vilket gör att det är fantastisk utsikt. Det är en mördande backe upp till hotellet, men det finns en grusväg som är kortare och mindre brant. Vårt hotellrum var undermåligt. Det var bäddar som var 1,40 breda som man kallade en och en halvbädd. Vi skulle haft fyra ordinarie bäddar. Hotellet var fullbokat så det gick inte att byta. Vi fick då tjatat till oss en extrasäng som var 1.80 lång. Den var för kort för alla i rummet. När vi checkade in på kvällen var receptionen stängd och det var personalen i baren som skulle vara ansvariga. Han tyckte allt var jobbigt och ville inte hjälpa till. Vi fick tjata på honom att han skulle ringa hotellägaren för att ordna en extrasäng. Ett tips till hotellet är att man har personal på plats när det kommer gäster. En säng gick sönder två gånger. På balkongen var klinkers och betong sprucken. Det sluttade när man satt på den. Det var en stålstötta uppsatt under just vår balkong. Som sagt utsikten är fin, poolområdet fräscht och städningen bra. För övrigt inte särskilt serviceminded personal och otroligt dåligt rum. Återvänder gärna till Skiathos men bor inte på Poseidon villas igen.

 
2018-09-09

Inlägg av Rappel89 Lysekil, Sverige

Mysigt och hemtrevligt med en fantastisk utsikt

Ett mysigt hotell med en personal som var väldigt välkomnande och trevliga. Vid ankomsten till hotellet bjöd dom på välkomstdrinkar eftersom rummen inte var färdiga. Utsikten är helt fantastisk och är väl värd backen upp till hotellet. Poolområdet är litet men mysigt och poolbaren har allt man kan önska sig. Goda luncher och goda drinkar. Kvinnan som arbetade i baren när vi var där var otroligt trevlig och rar. Jag skulle önska att vår lägenhet skulle ha haft någon form av markis eller parasoll på balkongen eftersom det inte gick att sitta där på eftermiddagen/kvällen på grund av den stekande solen. Om reser med barnvagn, eller har svårt att gå så borde man ta sig en extra funderare innan man bokar hotellet eftersom det är en brant backe upp till hotellet. Kan varmt rekommendera detta hotell och kan tänka mig att komma hit igen.

 
2018-08-18

Inlägg av fredrikj290

Bra läge

Du får ett grekiskt hotell med allt det innebär. Standarden i rummen är därefter. Utsikten är fantastisk från hotellet. Nära staden och poolen. Det finns en genväg ner till stan som gör det mycket smidigare att ta sig till stan via en grusväg. Annars är det backigt till hotellet. Service och personal är okej. Kanske inte det trevligaste bemötandet men inte dåligt. Bra poolområde.

 
2018-06-09

Inlägg av Annaig79 Malmö, Sverige

Magnifik utsikt!

Fantastisk utsikt, trevlig och hjälpsam personal, fräscha och välstädade rum. Mysigt och lugnt poolområde. Finns lättare mat att beställa. Minus för långsam incheckning. Detta borde förbättras. Lång och tuff backe upp till hotellet.

 
2017-12-29

Inlägg av Carolina W Tallberg, Sverige

Bästa hotellet nära Skiathos stad

Fantastisk utsikt, trevliga rum och vänlig personal. Backen till hotellet var inte alls så farlig som många tycker, vi drog ändå en barnvagn uppför den. Fanns öven en stor parkering vid hotellet för den som har hyrbil.