Evdokia

apollo mondo enjoy

  • Apollo Mondo Enjoy-hotell
  • Nyrenoverat med pool
  • Nära Plaka Beach

Familjeägda hotellet Evdokia är byggd i traditionell kykladisk stil och ligger nära den lugna Plaka Beach där det finns några caféer och restauranger. Evdokia har en genuin grekisk atmosfär och ligger i lugna, lummiga omgivningar. Välkomnande personal, en lokal touch och hög kundnöjdhet gör att hotellet valts ut i vår grupp av Apollo Mondo Enjoy-hotell.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Läget lugnt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 23 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 850 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Evdokia är byggt i klassisk grekisk stil med vita väggar och blå detaljer, vilket ger en känsla av det genuina Naxos. I hotellets lummiga trädgård kan du koppla av med en bok och njuta av de grönskande omgivningarna. Den omtyckta och serviceinriktade personalen är en stor del av Evdokias varma och avslappnade atmosfär, som har en genuin känsla av Grekland.

Njut av ett nyrenoverat hotell

Hotellet har renoverats till sommar 2019, och erbjuder nyrenoverade lägenheter. Bland de nya faciliteterna väntar ett poolområde med separat barnpool, där du kan njuta av den grekiska hettan med pauser för härliga dopp.

Promenadavstånd till Plaka Beach

Nära hotell Evdokia ligger den otroligt fina stranden Plaka Beach med turkosblått, kristallklart vatten och ljus sand. Längs stranden ligger ett par mysiga tavernor, där du kan mätta aptiten med grekisk mat, eller bara ta något svalkande att dricka. Vill du ha ett ännu större utbud ligger Agia Annas centrum på gångavstånd, där det finns flera mysiga tavernor och barer.

Gratis wifi och parkering

Du surfar med gratis wifi på hela hotellområdet vilket gör det enkelt att skicka hem semesterbilderna till nära och kära. Gratis parkering ingår också - varför inte passa på att hyra en bil och upptäcka Naxos?

Här kan du läsa mer om Apollo Mondo Enjoy-hotell.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.

Bra att veta

Läs om transfern till/från Naxos innan du bokar din resa.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
  • Höga kundbetyg
  • Trevligt läge
  • Bra faciliteter
  • Gratis wifi