Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 107 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Baren
-
På bilden ser poolen stor ut, lägenheten var inte färdig möblerad

Bekräftad gäst: 2022-10-08


10 av 10

+
Læget
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


7 av 10

+
Strandläget
-
Mycket bristfällig utrustning i köket, stämde inte överens med beskrivningen från er. Ingen hårtork eller kokplatta monterad. Vi fick detta efter förfrågan

Bekräftad gäst: 2022-10-08


5 av 10

+
Frukosten med grekisk sallad, yoghurt och kaffemaskin! Trevliga besökare underlättade stämningen och små blå handdukar underlättade vistelsen ( önskar bara att info om detta hade lämnats långt innan det var dags för hemresa!)
-
Pga brist på städningen, Annas ”spel” och humör, ojämn service. Min v 1 erbjöds vattenmelon, v.2 var den ”finished ”, även om den fanns att köpa i vilken butiksområden helst…. Mitt rum no 5 under v.1 var inte alls i enlighet med vad jag bokat, mitt rum v.2 i rum no 6 var definitivt bättre, men grundskitigt, som det första.

Bekräftad gäst: 2022-10-01


6 av 10

+
Fräscht rent trevlig personal trevlig miljö
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
Trevlig personal. Ja allt var bra!
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


7 av 10

+
läget
-
ingenstans finns info om att detta är systerhotell till Aegean Hotell! Varför finns ingen pärm med enkel info i receptionen på Evdokia? Man fick veta lite genom att fråga sig fram, och genom andra gäster.Badlakan finns att låna på hotellet, till stranden. Bra att veta när man packar hemma, men det finns ingen info om detta, på er beskrivning av Evdokia. Bilder av rummet överensstämmer ej med verkligheten. Mm....

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
Nära stranden, service och bemötande av personalen som tar hand om dig och dina frågor på största allvar. Anna och teamet skapar familj känsla som gör att du har svårt att packa din väska när semester tar slut och du vill stanna kvar och inte åka tillbaka till hemlandet. Det var andra gång för oss på Evdokia och vi definitivt kommer tillbaka många gånger.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


9 av 10

+
Läget! Trevlig personal. Charmigt ställe (föredrar små mysiga hotell istället för stora lyxiga schabrak)
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


6 av 10

+
Trevlig personal. Mysigt läge. Fint poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

31 omdömen
Utmärkt
 
16
Väldigt bra
 
8
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-10-27

av marilittmarck Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell med bra service

Lugnt och bra läge med gångavstånd till finns strand och många restauranger. Ljusa och fina rum med fräsch dusch och toalett. God frukost och fantastisk personal som ger en service utöver det vanliga. Det enda som var negativt var att sängarna var väldigt hårda.

 
2019-08-10

av Christina G

Fräscht hotell nära stranden

Stort fräscht rum. 100 m till underbar strand. Solstolar finns, om du köper ngt litet från cafeet. Städning varje dag, och byte av handdukar. Bra wifi. Trevlig, hjälpsam personal. Restauranger i området med god mat. Lugnt och fridfullt, avslappnad atmosfär. Lite spartanskt inrett, saknade en hylla att lägga kläder på. Gott om lediga solstolar vid poolen, inget paxande kl 7 på morgonen behövdes. Fantastiska solnedgångar! God frukost med omelett och frukt varje dag. AC ingår.

 
2019-06-23

av Monsterwife

Bra hotell men dålig frukost

Väldigt bra hotell. Välstädat. Trevlig och hjälpsam personal. Sköna sängar. Havsutsikt från översta våningen. Ingen havsutsikt på bottenvåningen. Ny pool. Dock var det dålig frukost, väldigt lite att välja på, ingen frukt. Köp hellre frukost på närliggande restaurang eller gör egen.

 
2022-08-17

av Jom6960 London, Storbritannien

Lovely apartment in Plaka

A lovely hotel in Plaka. We were a family of 5 and stayed in the superior two bedroom apartment. Plenty of room, Comfortable beds, lovely and modern. We had a beautiful sea view. The apartments are very close to the beach and a short walk to restaurants. We really enjoyed our stay. Anna was the most helpful host, so accommodating and we felt nothing was to much trouble. We stayed for four nights and had a lovely stay.

 
2022-07-26

av cynthiasQ2886HL

Feels like home

This is the place to feel like home!! The hotel sits at the plaka beach directly, one of the best beaches in Naxos after Agios Prokopios which is also 7min away. You can easily open your bungalow door and soak your feet in the clear blue water. The area has sandy roads, lots of romantic restaurants, drinks bars and authentic food tavernas. You get to feel the raw vibes of the island and the location is just a 15min drive from the Naxos port area vibe. If I were to revisit we would definitely choose this place and area since it is beach focused and you can roam around during the sunset and evening to the other side. Nevertheless, this area has it all if you are looking for a zen stay and it accommodates both family and couples' experience. On a genuine note, Anna the owner of the hotel is super welcoming, friendly, accommodates requests within seconds and is a great host. She definitely set the bar high for hotel owners.