Resor till Agia Anna, Agios Prokopios, Plaka Beach & Mikri Vigla

  • Vackra badstränder
  • Strandpromenad med tavernor och barer

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Vita sandstränder med kristallklart vatten är en riktigt bra anledning till att besöka Naxos. Oavsett om du är vindsurfare eller bara vill njuta av havet tillsammans med familj eller vänner, så hittar du garanterat ditt paradis här på västkusten av Kykladernas största ö.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning på din resa genom Klarna. Kreditprövning görs hos Klarna.
Se Klarnas villkor »Fakta om Agia Anna, Agios Prokopios, Plaka Beach & Mikri Vigla

Valuta

Euro (EUR).

Stränder

Alla stränder på Naxos är fina sandstränder. De mest omtyckta stränderna ligger på västkusten söder om Naxos stad, med början vid den långgrunda och finkorniga St George-stranden som sträcker sig vidare mot stranden i Agios Prokopios, Plaka Beach och Margas Beach.

Mer fakta

Väder

jan 15°c
feb 15°c
mar 16°c
apr 18°c
maj 21°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
dec 16°c
8,4 av 10 Agia Anna, Agios Prokopios, Plaka Beach & Mikri Vigla
Våra gästers betyg, baserat på 428 omdömen

Alla orter Naxos

Naxos stad

En resa till Naxos stad ger dig chansen att kombinera historiska skatter med inbjudande tavernor och det charmiga grekiska stilla lunket – i en underbar semesterkompott för alla smaker.