1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Alexandros M

  • Rymliga lägenheter
  • Personlig atmosfär
  • Gångavstånd till stranden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Lägenhetshotellet Alexandros M ligger i lugna Maleme väster om Chania. Här bor du med gångavstånd till stranden och det lilla centrumet. Stannar du på hotellet finns en pool med barnsektion och gratis solstolar och parasoller, och i poolbaren kan du köpa svalkande drycker, kaffe och snacks. På Alexandros M gör personalen allt för att du ska trivas och få en fin semester!


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Trerumslägenheter för 2-6 personer varav 2 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

personalen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 33 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Alexandros M är ett hotell i Maleme på västra Kreta som är väl omtyckt bland sina gäster. Här hittar du en pool med barnsektion och en solterrass med gratis solstolar och parasoller. Till den fina klapperstensstranden är det promenadavstånd och här finns solstolar och parasoller att hyra.

Hotellets bar lockar med uppfriskande drycker och här kan du titta på tv med satellitkanaler eller surfa på gratis wifi. Poolbaren erbjuder även gratis room service (endast under barens öppettider). Liten, enkel fotbollsplan och sandbana för volleyboll.

Strax utanför hotellet finns en busshållplats för lokalbussen som tar er in till Chania stad, ca 17 kilometer bort. Platanias som också har ett bra utbud av restauranger, barer, shopping och nattliv ligger bara fyra kilometer från hotellet. Gratis parkering på hotellet för gäster med hyrbil. Genomfartstrafik.

Måltider

Inga. Enklare frukost mot tillägg. Serveras mellan kl. 08:00-12:00. Erbjuder ett par olika alternativ som väljs från en fast meny.

Bra att veta

Observera att det är trappor upp till alla lägenheter.