Alexandros M

I lugna Maleme, väster om Chania, ligger lägenhetshotellet Alexandros M. På Alexandros M gör personalen allt för att du ska trivas och få en fin semester! Om du föredrar att koppla av på hotellet finns en pool med barnsektion samt solstolar och parasoller. I poolbaren serveras svalkande drycker, kaffe och snacks. Gångavstånd till stranden och till ett litet centrum.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Oerhört trevlig personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 48 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Alexandros M i Maleme på västra Kreta som är mycket omtyckt bland gästerna som prisar den familjära servicen. Här hittar du en pool med barnsektion och en solterrass med solstolar och parasoller. Den fina klapperstensstranden är bara en kort promenad bort, och där finns solstolar och parasoller att hyra.

Hotellets bar lockar med uppfriskande drycker och kan du titta på tv med internationella kanaler eller surfa med wifi som ingår. Poolbaren erbjuder room service under barens öppettider. Känner du för lite aktivitet finns en liten, enkel fotbollsplan och sandbana för volleyboll.

Trappor upp till alla lägenheter. Strax utanför hotellet finns en busshållplats för lokalbussen som tar er in till Chania stad, ca 17 kilometer bort. Platanias som har ett stort utbud av restauranger, barer, shopping och nattliv ligger bara fyra kilometer från hotellet. Om du vill utforska Kreta med hyrbil finns parkeringsplats att låna. Genomfartstrafik utanför hotellet.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Enklare frukost

Frukosten, som serveras kl. 08.00-12.00 erbjuder ett par olika alternativ som väljs från en fast meny. De som köper till frukost kan beställa frukostpaket om man t.ex. ska åka på utflykt. Beställ en dag i förväg.

Alla hotell, Maleme

Atlantica Ocean Beach Resort

Atlantica Ocean Beach Resort i Maleme på Kreta erbjuder en bekväm All Inclusive-semester. Stort och härligt poolområde med flera pooler och med roliga vattenrutschkanor för alla åldrar. Avkopplingen på stranden som ligger intill hotellet kan med fördel varvas med någon av de många aktiviteterna som finns, till exempel tennis, fotboll och minigolf eller varför inte ta bussen in till Chania en kväll.