Alexandros M

  • Rymliga lägenheter
  • Personlig atmosfär
  • Gångavstånd till stranden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

I lugna Maleme, väster om Chania, ligger lägenhetshotellet Alexandros M. På Alexandros M gör personalen allt för att du ska trivas och få en fin semester! Slappnar du helst på hotellet finns en pool med barnsektion och gratis solstolar och parasoller. Och i poolbaren serveras svalkande drycker, kaffe och snacks. Men det är gångavstånd till stranden och till ett litet centrum.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Väldigt bra service, vänlig personal, nära till havet och busshållplatsen.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 44 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Alexandros M i Maleme på västra Kreta som är mycket omtyckt bland gästerna som prisar den familjära servicen. Här hittar du en pool med barnsektion och en solterrass med gratis solstolar och parasoller. Den fina klapperstensstranden ärbara en kort promenad bort, och där finns solstolar och parasoller att hyra.

Hotellets bar lockar med uppfriskande drycker och kan du titta på tv med satellitkanaler eller surfa med gratis wifi. Poolbaren erbjuder även gratis room service (endast under barens öppettider). Känner du för lite aktivitet finns en liten, enkel fotbollsplan och sandbana för volleyboll.

Strax utanför hotellet finns en busshållplats för lokalbussen som tar er in till Chania stad, ca 17 kilometer bort. Platanias som har ett stort utbud av restauranger, barer, shopping och nattliv ligger bara fyra kilometer från hotellet. Om du vill utforska Kreta med hyrbil finns gratis parkering. Genomfartstrafik utanför hotellet.

Måltider

Inga måltider ingår.
Enklare frukost finns mot tillägg.

Frukosten, som serveras mellan kl. 08:00-12:00 erbjuder ett par olika alternativ som väljs från en fast meny. De som köper till frukost kan beställa frukostpaket om man t ex ska åka på utflykt. (Beställ en dag i förväg.)

Bra att veta

Observera att det är trappor upp till alla lägenheter.

Alla hotell, Maleme

Creta Princess Aquapark & Spa

Hotellet Creta Princess Aquapark & Spa på Kreta erbjuder en bekväm All Inclusive-semester. Våra gäster uppskattar det fina poolområdet och den höga servicenivån, men de yngre gästerna föredrar nog lekplatsen. Avkopplingen på stranden som ligger intill hotellet kan med fördel varvas med någon av de många gratisaktiviteterna som tennis, fotboll, minigolf eller turer nerför vattenrutschkanorna.