Kundomdömen om Alexandros M

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

41 omdömen
Utmärkt
 
29
Väldigt bra
 
11
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-09-03

Inlägg av stralbergo Piteå, Sverige

Fantastisk Personal och nog områdets bästa Pizza!

Det är ett 2 och halvt stjärnigt hotell men jag säger att den borde då ligga på 3 och en halv, just bara för att det är så mysigt och så lugnt, och personalen är ens bästa vänner, det jag kan säga att jag mer än gärna kommer åka tillbaka till just detta hotell då det är för det första lugnt, extremt fint skött pool, dock väldigt djup men det är bara något jag uppskattar, dom har en liten barnpool på sidan barnen tycker om att plaska, sedan som jag skrev i rubriken, det är att detta hotell har den bästa Pizzan i området och absolut prisvärt, väldigt matig, och sedan så har dom relativt billig öl direkt i deras bar, hade önskat att dom bedrev en liten restaurang, men man kan äta pizzan där till middag den räcker gott och väl!

 
2019-06-23

Inlägg av Åsa Ö

Fantastiskt

Ett fantastisk ställe. Nära till allt i den lugna lilla byn. Fin klapperstensstrand. Mysigt hotellområde och poolbar. En familjär stämning. Ägaren med anställda var helt underbara och gjorde allt för att få oss att trivas. Restaurangen the wave på strandpromenaden är också att rekommendera. Hit kommer vi igen!!

 
2019-05-28

Inlägg av Takio Z

Semester

Bra hotell med barn å vuxen pool,bra städning,nära till busshållplatsen till planitas å till Chania å nära en stor livsmedels affär,nära till lekplatsen å till stranden, trevlig personal.grytor å stekpanna och porslin finns.

 
2017-08-14

Inlägg av mariagV9785WM Gävle, Sverige

Mysigt litet hotell med familjär stämning

Litet hotell i Maleme. Inte långt ifrån stranden, som är täckt av kullersten. Det finns några få ställen på stranden med sand. Hotellet har en pool med barnsektion. Det finns också en bar som serverar pizza, toast, dryck och glass. Restauranger, super market med mera finns i närheten. Personalen på hotellet bidrar till en mysig, familjär stämning och de är mycket hjälpsamma. Rekommenderar detta hotell om man vill ha lite lugn och ro men ändå nära till större orten Platanias.

 
2017-08-11

Inlägg av Sofie B

Lugnt och bra hotell

Fint städat och skött. Det ligger utanför Chania, men det finns bra bussförbindelser som gör det lätt att ta sig dit. Annars så finns det bra biltjänst som lämnar och hämtar för en billig peng. Trevlig personal och mysig bar. Rekommenderas till andra resenärer.