Atlantica Ocean Beach Resort

Atlantica Ocean Beach Resort i Maleme på Kreta erbjuder en bekväm All Inclusive-semester. Stort och härligt poolområde med flera pooler och med roliga vattenrutschkanor för alla åldrar. Avkopplingen på stranden som ligger intill hotellet kan med fördel varvas med någon av de många aktiviteterna som finns, till exempel tennis, fotboll och minigolf eller varför inte ta bussen in till Chania en kväll.


Rumstyper

Standardrum för 2 personer. Dubbelrum för 2-3 personer. Större dubbelrum för 2-4 personer. Sviter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2279 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Atlantica Ocean Beach Res på Kreta är ett äldre, välkänt hotell som består av tre byggnader och är beläget direkt vid klapperstensstranden i Maleme. Hotellet kommer att till sommaren 2024 genomgå en renovering av rummen och allmänna faciliteter. Hotellet hette tidigare Creta Princess Aquapark & Spa.

Vid hotellets poolområde finns tre olika pooler. Två större pooler, varav en med fem olika vattenrutschkanor och en med mindre vattenrutschkanor för de mindre barnen. För att åka i de större och längre vattenrutschkanorna måste du vara minst 120 cm lång och ha fyllt 6 år samt inte väga mer än 120 kilo. Vattenrutschkanorna mynnar ut i en pool som är 150 cm djup. Det finns även en separat barnpool. Solstolar och parasoller finns vid poolerna och på stranden. Poolhanddukar ingår. Nära poolområdet ligger en lekplats.

På hotellet finns flera restauranger. Samaria är hotellets bufférestaurang där du äter frukost, lunch och middag - vid både lunch och middag finns det vegetariska alternativ samt en barnbuffé. Restaurangen Asian Corner Restaurant bjuder på asiatiska rätter. Det finns även en à la carte-restaurang där du kan prova på det grekiska köket. Bordsreservation krävs i à la carte-restaurangerna. I hotellets Food Court serveras pizza, burgare, gyros och sallader. I poolbaren serveras dryck samt varma och kolla snacks och i den stora baren kan du ta något gott före och efter middagen. Vårdad klädsel, långbyxor för män vid middagarna.

Atlantica Ocean Beach Resort erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och sporter. Bordtennis, multi court för basket, fotboll och volleyboll, tennisbana, padelbana, aerobics, bågskytte och minigolf. Barnklubb i hotellets regi för barn 0-12 år med engelsktalande personal. Lekplats. Det finns ett gym, för gäster över 18 år som är öppet kl. 10.00-17.00. Vill du koppla av ska du besöka hotellets spaavdelning måste du ha fyllt 15 år och här finns behandlingar som massage, bastu, manikyr och pedikyr - allt mot avgift. Frisör. Biljard mot avgift. Kvällsaktiviteter anordnas flera gånger i veckan, som minidisco, diskotek och karaoke.

Wifi ingår över hela hotellet. Hotellet består av 3 byggnader. Hiss i huvudbyggnaden. På hotellområdet finns en minimarket, juvelerarbutik och en souvenirbutik.

Det är mellan 0-150 meter till stranden beroende var på hotellområdet du bor. Till restauranger och tavernor är det ca 500 meter. Till Platanias är det ca 7 kilometer. I omgivningen finns snabbköp, butiker och tavernor. Genomfartstrafik som kan uppfattas som störande i vissa rum.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé i restaurangen Samaria, kl. 07.00-10.15
  • Lunchbuffé i restaurangen Samaria, kl. 12.30-15.00
  • Middagsbuffé i restaurangen Samaria, kl. 18.30-21.30
  • En gång per vistelse kan middagen intas på någon av de två à la carte-restaurangerna, kl. 18.30-21.30
  • Pizza, burgare, gyros och sallader i Food Court, kl. 10.00-18.00
  • Snacks i restaurangen Samaria, kl. 22.00-24.00
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, drinkar, öl och vin i någon av hotellets barer, kl. 10.00-24.00

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. Vårdad klädsel krävs i restaurangen vid middagen. All Inclusive gäller från kl. 15.00 på ankomstdagen och till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Maleme

Alexandros M

I lugna Maleme, väster om Chania, ligger lägenhetshotellet Alexandros M. På Alexandros M gör personalen allt för att du ska trivas och få en fin semester! Om du föredrar att koppla av på hotellet finns en pool med barnsektion samt solstolar och parasoller. I poolbaren serveras svalkande drycker, kaffe och snacks. Gångavstånd till stranden och till ett litet centrum.