1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Dorel,
Borås

+
The position, service
-
Städa botten i havet vilken är full med betong-block och tegel.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Thomas,
Stockholm

+
Mycket trevlig personal, härlig frukost och vi hade ett fantastiskt rum.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


8 av 10

Peter,
Vagnhärad

+
Läget vid havet och supertrevlig personal.
-
Nya madrasser, ofta hårda i Grekland

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

Ingrid,
Lidköping

+
Lugnt och mysigt, närheten till stranden. Mycket trevligt bemötande av Elena i receptionen. Hon vet vad service är!!!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


9 av 10

Karin,
Stenungsund

+
Servicen, läget, lugnet
-
Det enda som inte var bra var kaffet o att det inte fanns nån ac vid gymets duschar som vi fick använda innan avresa.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

Elisabeth,
Stockholm

+
-
Uppgifter om luft/badtemperatur

Bekräftad gäst: 2019-05-31


9 av 10

Barbro,
Uppsala

+
Närheten till stranden.
-
Fler alternativ på frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-05-31


10 av 10

Matilda,
Eskilstuna

+
Servicen,maten,lugnet ja allt!
-

Bekräftad gäst: 2019-05-24


8 av 10

Annette&Lena,
Borås

+
Läget och att det var vuxenhotel. Lugnt och mysigt
-
Framsidan behöver verkligen renoveras/målas!!

Bekräftad gäst: 2019-05-05


1 av 10

Solveig,
västerås

+
läget och lugnet
-

Bekräftad gäst: 2019-05-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

507 omdömen
Utmärkt
 
311
Väldigt bra
 
130
Bra
 
33
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-07-05

Inlägg av morrisgrr

Inte värd sina fyra stjärnor

Välj ett annat hotell om komfort, service för ett 4 stjärnig hotell är viktigt. Hotellet är inte moderniserat sedan det byggdes och det finns egentligen inget positivt att säga om någonting. Hotelllentén ser trist ut, lobby med lounge och bar är utan tillfredsställande aircondition, Här uppehåller man sig inte längre än nödvändtigt. Poolbaren har dåligt tilllagad mat såsom bufférna som serveras till frukost och middag i matsalen. Mitt i bästa säsong för de flesta frukter och bär saknas de på faten. Mat och dryck är mycket dyrt på hotellet. Rummen är små, omoderna och luktar illa, TV finns på rummen stående på ett bord och inte större än en datorskärm. Internetuppkopplingen är svag och räcker inte till att streama, Hotellet har en egen liten smal strandremsa som nås via en liten trätrappa ner till stranden där solsängarna är gratis men står riktigt tätt. Strandsängarna är till det större antalet slitna, trasiga och smutsiga, barn finns på stranden. Hotellet är barnfritt men i byggnaderna på sidan om bor barn i semesterbostäder som hörs mycket väl genom dörrarna till hotellrummen som nås via loftgång mot grannhusen. Personalen i matsal och poolbar är unga och vänliga men illa tränade i service. Hotellet ligger med entrén mot en mycket trafikerad gata nära busshållplats till Chania. Inget trevligt område att promenera i.

 
2019-05-08

Inlägg av Sansan010 Halmstad, Sverige

Hotell som sett sina bästa dagar

Minus: tråkig entré till hotellet, känns inte som ett lyxigt boutique hotell som hotellet klassar sig som. Långsam incheck, känns förvirrat rakt igenom. Passa dig för vad för rum du bokar, vi fick uppgradera rummet. Fick lägga till rätt så mycket pengar, fick då ett seafront rum men detta låg jämte strandbaren så varje morgon började personalen gapa utanför samt slamra med diverse saker. Hotellet var inte färdigt för säsongen. Tråkiga handdukar. Väldigt obekväma stolar på balkongen samt en balkong där när man satt ner inte såg ut över havet eftersom det var ett mörkt skyddsräcke som skymde den fina utsikten. Tråkig frukostmatsal samt reception. Riktigt äckligt kaffe! Ingen som helst service vid utcheckning, bodde på hotellet i 5 dagar och fick inte ens frågan om vi haft en bra vistelse, frågade oss ingenting. Riktigt dåligt! Vuxenhotell men ha i tanke när du bokar att jämte hotellet ligger det ett hotell med lekplats precis vid gränsen till detta hotel. Vissa dagar var det även barn som sprang på gräsmattan utanför vårt hotellrum från det andra hotellet. Plus: Frukosten, riktigt bra frukost med allt möjligt samt grekiska specialiteter. Nått nytt varje dag! Frukostpersonalen va jättegulliga och höll bra ordning. Ville man ha varm omelett så fixade kocken det. Läget, väldigt fin strand och att man har möjlighet att välja pool eller strand. Gratis parkering. Summan av detta är att vi kommer inte välja detta hotell igen eller rekommendera det. Det behövs en riktigt uppfräschning, hotellets framsida behöver fixas till och göras mer inbjudande ut. Personalen i receptionen behöver verkligen se över vad för service deras gäster ska få. Det räcker inte riktigt att säga hej och hej då till sina gäster!

 
2018-10-14

Inlägg av CamTog Varberg, Sverige

Underbart läge

Utsökt frukostbuffe', jättebra service, trevlig personal, härlig privat strandremsa med gratis solstolar och poolhanddukar. Lugnt med endast vuxna resenärer. Rent och snyggt överallt på hotellområdet..

 
2018-10-01

Inlägg av Blekingeviking Sölvesborg, Sverige

Härlig vecka!

Vi är väldigt nöjda med vår vecka på detta hotell. Frukosten är bra, där finns det mesta att välja på. Städningen kan vi absolut inte klaga på. Det känns som personalen på hotellet gör allt för att man skall trivas. Underhållningen med cover-bandet på lördagskvällen var mycket bra!

 
2018-08-17

Inlägg av marieF7942VH Ljungby, Sverige

Personal på Santa Marina Plaza

Ledningen på detta hotell kan vara stolta över en sån underbar personal både på restaurangen och i baren! trevliga glada roliga och en sån underbar service finns ingen annanstans på Kreta.Denna personal är värd 1000 röda rosor och en rejäl lönehöjning till dom alla!!!!!!!