1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 279 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Åsa,
Uppsala

+
Trevlig personal inga sura miner.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

Åsa,
Gnosjö

+
Läget vid stranden. Den trevliga personalen. Lugnet och ron som vi verkligen behövde. Den goda maten. Den sköna sängen.
-
Kanske behöver fräschas upp lite.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


9 av 10

Zoran,
Götene

+
Lägge
-
Måla om hotellet bättre städning på stranden.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Carolina,
Stockholm

+
Lugnt hotell Inga barn
-
Börjar bli lite slitet t ex solsängar och dess madrasser på stranden behöver bytas ut

Bekräftad gäst: 2019-08-16


10 av 10

Niklas,
HALMSTAD

+
Lungt och skönt hotell. Mycket trevlig personal Rent och snyggt men något slitet
-
Städa havsbottnen Sluta att spä ut apelsinjuicen

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

Sanna ,
Göteborg

+
Underbar personal och service. Närheten till stranden. Bästa hotellet i Agia Marina
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


8 av 10

,

+
Bra service
-
Allt bra, med undantag för AC på rummet ( dålig effekt ) För varmt på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

Kristina ,
Älvdalen

+
Nära till allt vi var intresserade av.
-
AC i hotell receptionen, och lås på toaletterna och duscharna vid gymmet.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Wilson,
Stockholm

+
Vänlighet service och god mat och kommunikation med bussar och taxi
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

Robert,
Falkenberg

+
Perfekt storlek, inte för stort eller långa köer vid buffeten. Fantastisk mat, grillbuffeten vid havet var jättemysigt. Personalen är så trevliga och lätt att prata med. Lugnet och närhet till hav och pool var vad vi behövde för att ladda batterierna. Mycket bra massage och yoga.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

517 omdömen
Utmärkt
 
320
Väldigt bra
 
131
Bra
 
32
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-08-31

Inlägg av Sanna Susanne H

Fantastiskt

Ett hotell som slår allt i fräschhet, bemötande, service. Mycket sköna sängar, god mat och ett litet gym för den som vill börja dagen med lite träning, som jag då gillar. Finns inget att klaga på här. Och jag känner mig alltid så välkommen för här finns personal med hjärta. From Sanna with love ❤️

 
2019-07-19

Inlägg av SusPet123

Lugnt, genuint och fräscht

Om man vill ha ett lugnt boende, äkta vänlighet och ett proffesionellt och avstressat engagemang och agerande från all hotellpersonal, varken för litet eller för stort hotell, god frukost med många valmöjligheter, bra och fräscha rum och exceptionell städning av rummen mer än en gång per dag, en trevlig poolmiljö och strand direkt i anslutning till hotellområdet, en utomhusbar där den i särklass godaste Mojiton görs, hotellrum som alla har bra placering, nära till bra restaurangval längs huvudgatan...... då är detta hotell ett riktigt bra val. Vill man hellre ha sterilstylade komplexhotell med flera hundratals rum - välj inte detta. Vi var här 2017 och var så nöjda. Återvände 2019 och kommer definitivt att komma hit igen. Susanne och Peter

 
2019-07-19

Inlägg av Passport785901 Falköping, Sverige

Underbart hotell

Väldigt bra hotell. Här allt verkar under kontroll. Personalen är trevligt och i receptionen får du mycket hjälp. I poolbaren hittar du mycket gott kaffe, mat och friskande drycker. Gräsmattan innan stranden ger mycket och på stranden hittade vi alltid lediga stolar. Det finns lite stenar i vattnet men annars är det bara plus på allt. Lugnt ställe som jag rekommenderar varmt för en avkopplande semester. Dodo

 
2019-07-05

Inlägg av morrisgrr

Inte värd sina fyra stjärnor

Välj ett annat hotell om komfort, service för ett 4 stjärnig hotell är viktigt. Hotellet är inte moderniserat sedan det byggdes och det finns egentligen inget positivt att säga om någonting. Hotelllentén ser trist ut, lobby med lounge och bar är utan tillfredsställande aircondition, Här uppehåller man sig inte längre än nödvändtigt. Poolbaren har dåligt tilllagad mat såsom bufférna som serveras till frukost och middag i matsalen. Mitt i bästa säsong för de flesta frukter och bär saknas de på faten. Mat och dryck är mycket dyrt på hotellet. Rummen är små, omoderna och luktar illa, TV finns på rummen stående på ett bord och inte större än en datorskärm. Internetuppkopplingen är svag och räcker inte till att streama, Hotellet har en egen liten smal strandremsa som nås via en liten trätrappa ner till stranden där solsängarna är gratis men står riktigt tätt. Strandsängarna är till det större antalet slitna, trasiga och smutsiga, barn finns på stranden. Hotellet är barnfritt men i byggnaderna på sidan om bor barn i semesterbostäder som hörs mycket väl genom dörrarna till hotellrummen som nås via loftgång mot grannhusen. Personalen i matsal och poolbar är unga och vänliga men illa tränade i service. Hotellet ligger med entrén mot en mycket trafikerad gata nära busshållplats till Chania. Inget trevligt område att promenera i.

 
2019-05-08

Inlägg av Sansan010 Halmstad, Sverige

Hotell som sett sina bästa dagar

Minus: tråkig entré till hotellet, känns inte som ett lyxigt boutique hotell som hotellet klassar sig som. Långsam incheck, känns förvirrat rakt igenom. Passa dig för vad för rum du bokar, vi fick uppgradera rummet. Fick lägga till rätt så mycket pengar, fick då ett seafront rum men detta låg jämte strandbaren så varje morgon började personalen gapa utanför samt slamra med diverse saker. Hotellet var inte färdigt för säsongen. Tråkiga handdukar. Väldigt obekväma stolar på balkongen samt en balkong där när man satt ner inte såg ut över havet eftersom det var ett mörkt skyddsräcke som skymde den fina utsikten. Tråkig frukostmatsal samt reception. Riktigt äckligt kaffe! Ingen som helst service vid utcheckning, bodde på hotellet i 5 dagar och fick inte ens frågan om vi haft en bra vistelse, frågade oss ingenting. Riktigt dåligt! Vuxenhotell men ha i tanke när du bokar att jämte hotellet ligger det ett hotell med lekplats precis vid gränsen till detta hotel. Vissa dagar var det även barn som sprang på gräsmattan utanför vårt hotellrum från det andra hotellet. Plus: Frukosten, riktigt bra frukost med allt möjligt samt grekiska specialiteter. Nått nytt varje dag! Frukostpersonalen va jättegulliga och höll bra ordning. Ville man ha varm omelett så fixade kocken det. Läget, väldigt fin strand och att man har möjlighet att välja pool eller strand. Gratis parkering. Summan av detta är att vi kommer inte välja detta hotell igen eller rekommendera det. Det behövs en riktigt uppfräschning, hotellets framsida behöver fixas till och göras mer inbjudande ut. Personalen i receptionen behöver verkligen se över vad för service deras gäster ska få. Det räcker inte riktigt att säga hej och hej då till sina gäster!