Kundomdömen om Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 244 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Rent, stilfullt, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-29


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-28


8 av 10

+
Rent och fräscht
-

Bekräftad gäst: 2022-10-21


10 av 10

+
Lagom stort hotell med trevlig och servicevänlig personal. Hotelmanagern Alexandros fixade och grejade till allas belåtenhet. Rummet jättebra med fin havsutsikt. Ett plus var näheten till stranden och polen i nära anslutning.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-21


9 av 10

+
Läget, servicen
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-15


7 av 10

+
Läget till både strand och lokala utbudet
-

Bekräftad gäst: 2022-10-15


10 av 10

+
Läget och helheten utan barn.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-15


6 av 10

+
Läget och servicen/personalen. Den fina utsikten från vårt andra rum.
-
För att vi förväntade oss ett tystare rum och tystare utemiljö samt högre kvalitet på mat och dryck..

Bekräftad gäst: 2022-10-14


8 av 10

+
Läget vid stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-10-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

629 omdömen
Utmärkt
 
419
Väldigt bra
 
139
Bra
 
36
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2022-10-18

av Jennifer N Karlstad

Avslappnande

Om du vill ha ett litet enkelt vuxenhotell så är detta stället perfekt. Vid första anblick kändes det som hotellet skulle ha allt och lite till, men märktes snart att standarden inte riktigt var på topp på alla delar. Vid ankomst fanns det en gratis flaska vin (perfekt för det gravida paret) och vid hemfärd fick vi en påse med te och tvål. Läget kan dock inte bli bättre. Gratis solstolar och fin strand direkt utanför. Lätt att hitta restauranger i området. Fanns även en Synka supermarket och busshållplats utanför vilket gjorde det lätt att ta sig till Chania. Supermarketen kommer väl till hands då produkterna på hotellet är väldigt dyra. De flesta i personalen hälsade med ett leende, men kändes som många var trötta för säsongen. Inget god morgon, knappt de tittade på en och vid avdukning på kvällsbuffen kändes det som en servicepersonal hade vaknat på fel sida. I övrigt är ägaren en glad och trevlig prick! I övrigt gjorde städerskan ett bra jobb. Nu till det som drar ner standarden. Rummen känns vid första anblick fräscha, men det är otroligt lyhört. Vaknade ofta av folk som hostade, flyttade möbler eller använde sina badrum. Tv:n hade lika gärna kunnat komma från 80-talet då den såg ut som en liten datorskärm. Wifi var dåligt på eftermiddagen. Mat och drink utbud. Frukosten var samma varje dag och personalen kämpade länge med att göra drinkar. Dyrt på rummet och dyrt att äta på kvällen om man inte orkade gå ut. Grannhotellet kan upplevas som störande då de har en stor lekpark och många barn. Ofta man hörde barnskrik på hotellrummet

 
2022-10-16

av HMPR Göteborg, Sverige

Ett vuxenhotell med fint läge och riktigt bra service

Vi valde hotellet mycket pga av de fina recensionerna de fått här på TA samt att det är ett vuxenhotell. Vi har bott på många olika hotell på Kreta och detta är absolut en av de bättre, men inte den bästa. Hotellet i sig har ett riktigt bra läge vid havet och många restauranger och butiker i närheten. Första natten fick vi sova i ett annat rum som inte hade havsutsikt, men som kompensation så fick vi en gratis lunch med vin. På rummet väntade också ett litet fint välkomstpaket med några bullar och en liten flaska lokalt vin. Vi fick också ett fint fruktfat, hjärtformad tårta och bubbel då vi firade vår årsdag under resan. På första rummet som låg på bottenvåning var det en uteplats mot poolen och poolbaren. På morgonen kändes det lite öppet att sitta på den uteplatsen så nära de andra gästerna som solade vid poolen. Det andra rummet, som låg på tredje våningen, var också stort med en liten balkong och med riktigt fin utsikt över poolen, havet och bergen. Rummet var rent och fräscht, stor toalett med badkar, ganska bra säng och sköna lakan. Det fanns både kaffe och te på rummet som man kunde koka själv. Däremot så kostade espresso kapslarna 2 euros/st. Städningen var oftast bra på hela hotellet, men en dag upptäckte vi att våra lakan inte bytts ut utan att sängen bara hade bäddats om. Vi upptäckte det då det fortfarande var sand kvar i sängen och då bad vi inte ens städning varje dag för att spara på miljön. Tyvärr så var rummet lyhört så man blev bl.a. väckt av att grannarna flyttade på möbler eller slängde igen sina dörrar. Dessutom så hördes det något konstigt mekaniskt ljud varje natt som var störande. TVn på rummet var väldigt liten och det fanns inga bra kanaler att titta på. Inte för att vi brukar kolla så mycket på tv på våra semestrar, men då det var lite sämre väder några dagar så hade vi tänkt att kanske kika på en film eller annat. Frukosten var ända till 10.30 vilket är väldigt bra när man är på semester. Utbudet var bra, men tyvärr så var en del saker alltid slut när vi kom till frukosten efter halv tio bl.a. den färska frukten och de stekta grönsakerna samt att de stekta äggen ofta var redan stelnade. Mycket av maten som låg på värme simmade dessutom i alldeles för mycket olja, som förstörde smaken på maten. Min man tyckte heller inte att kaffet var gott och det emellanåt tom var ljummet fast det kom i en kanna till bordet. En annan sak som störde ganska mycket vid frukosten var ställningen för smutsig disk. När personalen slängde ner besticken i lådan så lät det väldigt mycket och lugnet under frukosten blev inte så bra som vi hade önskat. Kanske borde man fundera på en bättre plats för det stället. Poolområdet är fint och poolen väldigt stor så man kan simma riktigt bra i den om man vill. Tyvärr så var poolen alldeles för kall för att kunna bara ligga och njuta i den en längre stund. Solsängarna vid poolen och på stranden var riktigt bra och det fanns alltid platser att tillgå. Golven på de gemensamma områdena utomhus städades också varje dag, så det var riktigt rent och fint jämnt. Tyvärr så blev kakelplattorna väldigt hala när de var blöta så man fick vara otroligt försiktig när man gick och speciellt i trapporna. Några kvällar så hade hotellet lite underhållning i lobbyn, vilket var trevligt. Det var även en DJ som spelade en kväll vid poolbaren, men tyvärr så höll hann på ända till 24.00 så man kunde definitivt inte sova innan det om man hade velat. Hotellen bredvid hade också underhållning och musik vissa dagar och kvällar, vilket kan uppfattas som lite störande om man vill ha lugn och ro. Ena hotellet hade dessutom en lekpark för barn varifrån det kom mycket barnskrik ifrån nästan hela dagarna. Det var definitivt mer störande än musiken från det andra hotellet. Det finns också ett litet gym och en jacuzzi på hotellet. Gymmet är gratis att använda, medan jacuzzin kostar 10 euro/timme. Vi var och kikade på jacuzzin och tyvärr var det rummet inte speciellt mysigt, så vi hoppa de det helt. WIFI:n på hotellet var verkligen inte snabbt, så om man ville kolla på film så fick man ha lite mer tålamod än vanligt. Utcheckningen var redan 11.00 vilket vi tyckte var lite tidigt och speciellt eftersom vi hade ett sent flyg hem. Vi hade fått möjligheten att stanna på rummet till 15.00 mot en extra avgift på 10 euro/timme. Men eftersom vi tyckte att det skulle bli dyrt och att vi ändå skulle behöva hänga utomhus ända till 18.00 så valde vi att tacka nej till erbjudandet. Så sammanfattningsvis kan vi säga att det är ett fint hotell med väldigt bra läge vid en fin strand och att det som var riktigt bra var servicen. Personalen var väldigt trevliga, hjälpsamma och tillmötesgående och gjorde verkligen sitt yttersta för sina gäster. det uppskattade vi verkligen. Tyvärr så räcker inte det hela vägen när sömn kvalitén och den lugn och ro som vi sökte inte riktigt fanns där. Så betyget blir en väldigt stark trea.

 
2019-08-31

av Sanna Susanne H

Fantastiskt

Ett hotell som slår allt i fräschhet, bemötande, service. Mycket sköna sängar, god mat och ett litet gym för den som vill börja dagen med lite träning, som jag då gillar. Finns inget att klaga på här. Och jag känner mig alltid så välkommen för här finns personal med hjärta. From Sanna with love ❤️

 
2019-07-19

av SusPet123

Lugnt, genuint och fräscht

Om man vill ha ett lugnt boende, äkta vänlighet och ett proffesionellt och avstressat engagemang och agerande från all hotellpersonal, varken för litet eller för stort hotell, god frukost med många valmöjligheter, bra och fräscha rum och exceptionell städning av rummen mer än en gång per dag, en trevlig poolmiljö och strand direkt i anslutning till hotellområdet, en utomhusbar där den i särklass godaste Mojiton görs, hotellrum som alla har bra placering, nära till bra restaurangval längs huvudgatan...... då är detta hotell ett riktigt bra val. Vill man hellre ha sterilstylade komplexhotell med flera hundratals rum - välj inte detta. Vi var här 2017 och var så nöjda. Återvände 2019 och kommer definitivt att komma hit igen. Susanne och Peter

 
2019-07-19

av Passport785901 Falköping, Sverige

Underbart hotell

Väldigt bra hotell. Här allt verkar under kontroll. Personalen är trevligt och i receptionen får du mycket hjälp. I poolbaren hittar du mycket gott kaffe, mat och friskande drycker. Gräsmattan innan stranden ger mycket och på stranden hittade vi alltid lediga stolar. Det finns lite stenar i vattnet men annars är det bara plus på allt. Lugnt ställe som jag rekommenderar varmt för en avkopplande semester. Dodo