1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Margarita Beach Resort G D's Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 607 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Pia,
Dalby

+
Väldigt bra läge direkt vid stranden, bussen till Chania stannar precis utanför.
-
Duschdraperi/duschväggar i alla badrum! I vårt rum bara en duschvägg och det var omöjligt att duscha utan att hela golvet i badrummet blev översvämmat av vatten.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


9 av 10

,

+
-
Större pool!

Bekräftad gäst: 2019-08-17


9 av 10

Klas ,
Ulricehamn

+
Läget och personalen. Samt att det är lugnt och trevligt.
-
Gör det till vuxenhotell.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Gunilla,
Stråtjära

+
Väldigt god mat, personal var jätte trevliga och serviceinriktade
-

Bekräftad gäst: 2019-08-09


10 av 10

Hans,
Malmö

+
Rent och snyggt med väldigt trevlig personal.
-
Stranden tråkig när man skall ta sig ut i vattnet, trasig betong m.m.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

Julia,
Ystad

+
Närheten till det mesta
-
Beskriv gärna dom hala stenarna i havet!

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Jonas,
Märsta

+
Läget
-
Bättre solstolar

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

Samuel,
Stockholm

+
Rummet
-
Maten måste förbättras på all inclusive

Bekräftad gäst: 2019-08-02


8 av 10

Margareta,
Ängelholm

+
Familjärt. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Johan,
Växjö

+
Personalen och maten och strand läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

62 omdömen
Utmärkt
 
21
Väldigt bra
 
23
Bra
 
12
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-09-22

Inlägg av REAC14 Borås, Sverige

Ett mycket bra lägenhets hotell

Hotellet ligger precis vid havet, med en väldigt välvårdad och vacker innergård. En fröjd att äta frukost ute med den fantastiska utsikten. Frukostbuffén också den mycket bra. Ett av våra bästa boenden med havsutsikt ( rum 212). Personalen hjälpsam och trevlig. Välstädade rum. Endast 750 meter till centrum med gott om butiker, restauranger och shopping, och supermarket precis utanför hotellet. Rekommenderas varmt.

 
2017-07-08

Inlägg av LoveTravel494539

Perfekta familjelägenheter precis vid havet i mysiga Agia Marina

Underbart område, alla rum är välplanerade, ljud/ljusisolerade och nyrenoverade rum, Utmärkt AC, schyssta balkonger samt terrasser, städning sker varje dag, MYCKET trevlig personal, Supergod mat i restaurangen för jättebra priser. Frukostbuffen hade allt möjligt att välja mellan. Poolen är mest för mindre barn att leka och plaska sig i, baren har sina egna drinkar och är inget att skryta om. Alla är så vänliga och det smittar av sig till gästerna. Detta är ett mysigt ställe, perfekt för par, familjer eller goda vänner som vill ha det gott under sin semester. NÄRA TILL ALLT

 
2016-10-27

Inlägg av 169bj_rnm Sundsvall, Sverige

Trevligt hotell

Ett väldigt trevligt och ganska mysigt hotell. Bra städning och fräscha rum. Vid tog "all inclusive" , vilket var riktigt bra, kanske lite väl lika mat var dag. Tio meter till stranden, lite stenig. Annars bra.

 
2016-10-23

Inlägg av hepp2019 Varnamo, Sverige

Ett mycket lyckat val

Vi bodde perfekt, stranden bara några få meter från hotellet, rummet som var mycket välstädat hade en balkong med havsutsikt, sängen var mycket bekväm, ett draperi i duschen hade behövts, i övrigt fanns inget att klaga på rummen. Maten var välsmakande och varierande och räckte till åt alla. Personalen var mycket vänliga och hjälpsamma. Ett toppen hotell som vi med glädje återvänder till.

 
2016-10-14

Inlägg av Cissi D Stockholm, Sverige

Mycket bra hotell!

Vi bodde precis på stranden. Just vårt rum var inte något wow, men mysigt område som inte var för stort. Liten pool med ganska få platser men eftersom stranden ligger 10 m längre bort och det svalkade lite där var det få som låg vid poolen. Bra mat och bra variation. Fanns något varje dag som var gott. Bra salladsbord varje dag med fetaost och tzatziki. Helt OK bar.. Bara ett fåtal drinkar och de var kanske inte wow, men vi drack deras "san francisco" och den var god. Öl och vin fanns också. Helt OK vitt vin som man fick ta med sig till hotellrummet. Trevlig personal med en otroligt trevlig tjej i receptionen. Här kan vi absolut tänka oss att bo igen.