Kundomdömen om Margarita Beach Resort G D's Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 326 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Närheten till havet
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


8 av 10

+
Läget, trevlig personal och mycket bra städning
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


8 av 10

+
fräscht läget trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


10 av 10

+
Mycket trevligt ställeđŸ‡ŹđŸ‡·återkommer nästa år igen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-09


10 av 10

+
Nära stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-09-09


7 av 10

+
Servicen var riktigt bra!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-09


9 av 10

+
Trevlig personal och mycket duktiga och trevliga städerskor. Frukost mycket bra.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-08


7 av 10

+
Stranden och närheten till restauranger
-
Lgh var lite mindre än väntat.

Bekräftad gäst: 2022-09-03


8 av 10

+
Läget Personalens trevliga bemötande
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


9 av 10

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2022-09-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

64 omdömen
Utmärkt
 
22
Väldigt bra
 
23
Bra
 
13
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-08-13

av 227henrice Kumla, Sverige

Helt ok sett till pris och klassificering

Helt ok rum med allt man behöver och relativt fräscht, egentligen vad man kan förvänta sig från klassificering och pris. Frukost i bra läge med utsikt över havet som ett plus. Själva frukosten smakade bra, men inget speciellt. Stranden nedanför hotellet är inte så badvänlig, med hala hällar och stenar där man vill gå i. Finns eg bara en liten remsa som man kan gå i på säkert. Tips: gå 5min längre in till agia marina, där finns strand med bara sand. Att föredra också om det går lite vågor 🙂 Poolen är som beskrivs, liten, men i övrigt ok. Poolbar med det mesta man kan önska sig, dock så var drinkarna långt ifrån de bästa i kvarteret.

 
2018-09-22

av REAC14 Borås, Sverige

Ett mycket bra lägenhets hotell

Hotellet ligger precis vid havet, med en väldigt välvårdad och vacker innergård. En fröjd att äta frukost ute med den fantastiska utsikten. Frukostbuffén också den mycket bra. Ett av våra bästa boenden med havsutsikt ( rum 212). Personalen hjälpsam och trevlig. Välstädade rum. Endast 750 meter till centrum med gott om butiker, restauranger och shopping, och supermarket precis utanför hotellet. Rekommenderas varmt.

 
2017-07-08

av LoveTravel494539

Perfekta familjelägenheter precis vid havet i mysiga Agia Marina

Underbart område, alla rum är välplanerade, ljud/ljusisolerade och nyrenoverade rum, Utmärkt AC, schyssta balkonger samt terrasser, städning sker varje dag, MYCKET trevlig personal, Supergod mat i restaurangen för jättebra priser. Frukostbuffen hade allt möjligt att välja mellan. Poolen är mest för mindre barn att leka och plaska sig i, baren har sina egna drinkar och är inget att skryta om. Alla är så vänliga och det smittar av sig till gästerna. Detta är ett mysigt ställe, perfekt för par, familjer eller goda vänner som vill ha det gott under sin semester. NÄRA TILL ALLT

 
2016-10-27

av 169bj_rnm Sundsvall, Sverige

Trevligt hotell

Ett väldigt trevligt och ganska mysigt hotell. Bra städning och fräscha rum. Vid tog "all inclusive" , vilket var riktigt bra, kanske lite väl lika mat var dag. Tio meter till stranden, lite stenig. Annars bra.

 
2016-10-23

av hepp2019 Varnamo, Sverige

Ett mycket lyckat val

Vi bodde perfekt, stranden bara några få meter från hotellet, rummet som var mycket välstädat hade en balkong med havsutsikt, sängen var mycket bekväm, ett draperi i duschen hade behövts, i övrigt fanns inget att klaga på rummen. Maten var välsmakande och varierande och räckte till åt alla. Personalen var mycket vänliga och hjälpsamma. Ett toppen hotell som vi med glädje återvänder till.