Kundomdömen om Margarita Beach Resort G D's Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 574 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


8 av 10

+
Rent snyggt ,fint i trädgården ,närheten till havet och perfekt läge på vår lägenhet både havsutsikt och solnedgång och alla supertrevliga och hjälpsammad
-
Det levde gott o väl upp till våra förväntningar. Wifi var förstås heldags men det gick bra ändå

Bekräftad gäst: 2023-10-15


8 av 10

+
Rummet och personal
-
För få solsängar kring pool. Stranden liten och många träd som skapade skugga vilket försämrade vistelsen på stranden markant.

Bekräftad gäst: 2023-10-14


7 av 10

+
Inget var väl precis bäst, men personal och maten var god.
-
Stranden var mycket dålig, den märkliga betongen som låg en bit ut och skapade en stor vågkant som gjorde att de inte var många som vågade bada utan att slå sig. Man kunde gå ut precis vid högra piren. Frukosten var inte så märkvärdig.

Bekräftad gäst: 2023-10-14


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-10-14


10 av 10

+
Läget och storlek på rummen
-
Rena handdukar oftare

Bekräftad gäst: 2023-10-14


8 av 10

+
Läget. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


6 av 10

+
Vackert och gemytligt ! dock borde de ha en trädgårds ansvarig , som höll fint och fräscht bland planteringarna . Sängarna sköna ( dock borde de gå att separera ) med enskilda täcken. Städpersonalen var fantastisk. Borde vara fler solstolar runt polen och stranden !
-
Duschen var så smal med duschväggarna , vi kom knappt in ( kanske bättre med långt draperi) . Kunde inte sitta rakt på toaletten då knän , slog i duschväggen. Väldigt mycket möbler både i kök och sovrum . Lampa trasig på uteplats( kanske checklista) regnade in i vårt sovrum vid väggen / golv . ( stor spicka utanför vid golv ( borde tätas) Badmöjligheter vid stranden borde verkligen förbättras och göras tillgänglig för havs badare .!( pir , flytbrygga , med badstegar ) Frukost buffen borde verkligen uppdateras ! ( färsk skuren frukt och melon, roligare ostar , salt och peppar i omeletter och tillagat, riktiga kaffemuggar och för guds skull : skaffa en ordentlig kaffemaskin! ( visste inte om det var the ,eller kaffe ) cappucino gick inte ens att köpa på hotellet.

Bekräftad gäst: 2023-09-30


7 av 10

+
Läget frukost närområdet
-
Dåligt Wi-Fi restaurangen stängde 19.00

Bekräftad gäst: 2023-09-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

67 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
24
Bra
 
14
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-09-21

av gun h Varberg

Perfekt

Stor fin lägenhet på bottenvåningen med bra badrum. Köksutrustning ok. Bra läge nära vägen o havet. Bra frukost som ingick i vårt boende. För få sängar vid poolen o vid havet. Svårt bada men man kan gå några meter eller ta bussen närmare Kato Stalos. Som helhet bra o prisvärt boende

 
2023-07-04

av Dreamer09007448889

Nja..

Ganska okej hotell för det läget och standarden. Frukosten var helt okej. Trevlig städ och reception personal. Väldigt hjälpsamma om man undrar över något. Lite dåligt att handdukar bara byts ut en dag i veckan. Vi betalade extra så vi fick nya varje dag istället. Väldigt hårda solstolar vid stranden. Poolen lämnade man till barnen istället / litet poolområde. Ganska dyr mat på hotellet. Åt bara lunch 2 gånger på en vecka där tack vare priserna, förstår att det är inflation men det var verkligen överpris för en liten omelett tillexempel. Bra att aircondition är gratis men vi blev mycket förvånade att det inte ens finns en brandvarnare i lägenheten? Livsfarligt om en brand skulle utbryta! Tråkigt med en strand där man knappt kan bada på grund av de stora hala stenarna vid början. Såg flera som ramla och slog i sig, vuxna och barn. Helt okej vecka på denna hotell men skulle nog inte återvända.

 
2022-08-13

av 227henrice Kumla, Sverige

Helt ok sett till pris och klassificering

Helt ok rum med allt man behöver och relativt fräscht, egentligen vad man kan förvänta sig från klassificering och pris. Frukost i bra läge med utsikt över havet som ett plus. Själva frukosten smakade bra, men inget speciellt. Stranden nedanför hotellet är inte så badvänlig, med hala hällar och stenar där man vill gå i. Finns eg bara en liten remsa som man kan gå i på säkert. Tips: gå 5min längre in till agia marina, där finns strand med bara sand. Att föredra också om det går lite vågor 🙂 Poolen är som beskrivs, liten, men i övrigt ok. Poolbar med det mesta man kan önska sig, dock så var drinkarna långt ifrån de bästa i kvarteret.

 
2018-09-22

av REAC14 Borås, Sverige

Ett mycket bra lägenhets hotell

Hotellet ligger precis vid havet, med en väldigt välvårdad och vacker innergård. En fröjd att äta frukost ute med den fantastiska utsikten. Frukostbuffén också den mycket bra. Ett av våra bästa boenden med havsutsikt ( rum 212). Personalen hjälpsam och trevlig. Välstädade rum. Endast 750 meter till centrum med gott om butiker, restauranger och shopping, och supermarket precis utanför hotellet. Rekommenderas varmt.

 
2017-07-08

av LoveTravel494539

Perfekta familjelägenheter precis vid havet i mysiga Agia Marina

Underbart område, alla rum är välplanerade, ljud/ljusisolerade och nyrenoverade rum, Utmärkt AC, schyssta balkonger samt terrasser, städning sker varje dag, MYCKET trevlig personal, Supergod mat i restaurangen för jättebra priser. Frukostbuffen hade allt möjligt att välja mellan. Poolen är mest för mindre barn att leka och plaska sig i, baren har sina egna drinkar och är inget att skryta om. Alla är så vänliga och det smittar av sig till gästerna. Detta är ett mysigt ställe, perfekt för par, familjer eller goda vänner som vill ha det gott under sin semester. NÄRA TILL ALLT