Kundomdömen om Margarita Beach Resort G D's Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 566 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Litet
-
Stenblocken var fler än förväntat i havet svårt att bada Dåligt med endast 1 dusch till alla gäster som hade sent flyg och checkat ut på fm Endast ett byte av handdukar på en vecka Att behöva betala för poolhanduk

Bekräftad gäst: 2024-07-14


6 av 10

+
Solstolar som ingick som man kunde ligga på på stranden gratis
-
Obekväm extrasäng. Hade nackspärr varje dag

Bekräftad gäst: 2024-07-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-13


10 av 10

+
Att det ligger nära stranden. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2024-07-13


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2024-07-06


8 av 10

+
Att det var lugnt och inte högljutt och massa fylla
-
Hade gärna haft en lite sopborste och sopskyffel så man hade kunnat sopa upp grus man får med sig från stranden.

Bekräftad gäst: 2024-07-06


8 av 10

+
Trevlig och hjälpsam personal, bra läge vid stranden med solsängar, stort och fint. Frukosten var bra för ett 3-stjärnigt hotell
-
Städning av toaletten. Inget wifi på rummet, poolen eller restaurangen. Litet poolområde, men det spelar ingen roll för mig.

Bekräftad gäst: 2024-07-06


8 av 10

+
Strandnära
-
Liten pool

Bekräftad gäst: 2024-07-06


10 av 10

+
Hotellområdet var som en gågata, städnigen var toppenbra.
-
Schampo, balsam och tvål på rummet, fler hängare på badrummet

Bekräftad gäst: 2024-07-06


10 av 10

+
Perfekt läge alldeles vid stranden med gratis solstolar. Gott om restauranger och barer på nära promenadavstånd. Bra hotell med trevlig personal.
-
Vi har inget att klaga på.

Bekräftad gäst: 2024-06-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

68 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
24
Bra
 
14
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2023-09-21

av gun h Varberg

Perfekt

Stor fin lägenhet på bottenvåningen med bra badrum. Köksutrustning ok. Bra läge nära vägen o havet. Bra frukost som ingick i vårt boende. För få sängar vid poolen o vid havet. Svårt bada men man kan gå några meter eller ta bussen närmare Kato Stalos. Som helhet bra o prisvärt boende

 
2023-07-04

av Dreamer09007448889

Nja..

Ganska okej hotell för det läget och standarden. Frukosten var helt okej. Trevlig städ och reception personal. Väldigt hjälpsamma om man undrar över något. Lite dåligt att handdukar bara byts ut en dag i veckan. Vi betalade extra så vi fick nya varje dag istället. Väldigt hårda solstolar vid stranden. Poolen lämnade man till barnen istället / litet poolområde. Ganska dyr mat på hotellet. Åt bara lunch 2 gånger på en vecka där tack vare priserna, förstår att det är inflation men det var verkligen överpris för en liten omelett tillexempel. Bra att aircondition är gratis men vi blev mycket förvånade att det inte ens finns en brandvarnare i lägenheten? Livsfarligt om en brand skulle utbryta! Tråkigt med en strand där man knappt kan bada på grund av de stora hala stenarna vid början. Såg flera som ramla och slog i sig, vuxna och barn. Helt okej vecka på denna hotell men skulle nog inte återvända.

 
2022-08-13

av 227henrice Kumla, Sverige

Helt ok sett till pris och klassificering

Helt ok rum med allt man behöver och relativt fräscht, egentligen vad man kan förvänta sig från klassificering och pris. Frukost i bra läge med utsikt över havet som ett plus. Själva frukosten smakade bra, men inget speciellt. Stranden nedanför hotellet är inte så badvänlig, med hala hällar och stenar där man vill gå i. Finns eg bara en liten remsa som man kan gå i på säkert. Tips: gå 5min längre in till agia marina, där finns strand med bara sand. Att föredra också om det går lite vågor 🙂 Poolen är som beskrivs, liten, men i övrigt ok. Poolbar med det mesta man kan önska sig, dock så var drinkarna långt ifrån de bästa i kvarteret.

 
2018-09-22

av REAC14 Borås, Sverige

Ett mycket bra lägenhets hotell

Hotellet ligger precis vid havet, med en väldigt välvårdad och vacker innergård. En fröjd att äta frukost ute med den fantastiska utsikten. Frukostbuffén också den mycket bra. Ett av våra bästa boenden med havsutsikt ( rum 212). Personalen hjälpsam och trevlig. Välstädade rum. Endast 750 meter till centrum med gott om butiker, restauranger och shopping, och supermarket precis utanför hotellet. Rekommenderas varmt.

 
2017-07-08

av LoveTravel494539

Perfekta familjelägenheter precis vid havet i mysiga Agia Marina

Underbart område, alla rum är välplanerade, ljud/ljusisolerade och nyrenoverade rum, Utmärkt AC, schyssta balkonger samt terrasser, städning sker varje dag, MYCKET trevlig personal, Supergod mat i restaurangen för jättebra priser. Frukostbuffen hade allt möjligt att välja mellan. Poolen är mest för mindre barn att leka och plaska sig i, baren har sina egna drinkar och är inget att skryta om. Alla är så vänliga och det smittar av sig till gästerna. Detta är ett mysigt ställe, perfekt för par, familjer eller goda vänner som vill ha det gott under sin semester. NÄRA TILL ALLT