1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Barcelo Royal Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
5,4 / 10
Service
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Kaija,
Eskilstuna

+
Maten och servicen var jätte bra. Fina poler.
-
Städingen i poltoaletter mindre bra. Sliten toalett. Plats för kvällsshow inte bra. Sittplatser räkte inte.

Bekräftad gäst: 2018-09-05


6 av 10

Helena,
Stockholm

+
-
Kaffebryggare på rummet,

Bekräftad gäst: 2018-08-15


8 av 10

Mille,
Malmö

+
Poolen o baren
-
Bättre o mjukare kuddar i sängen. Fräschare dynor till solstolarna.

Bekräftad gäst: 2018-08-14


9 av 10

Ranj,
Lerum

+
Mat dryck och poolen
-
Bli bättre på engelska och vara service minded i receptionen

Bekräftad gäst: 2018-08-11


9 av 10

Rustam,
Stockholm

+
Sim pool och det var nära havet, mycket finn gård.
-
Det ända jag saknade grupp träning program allt annat var perfekt.

Bekräftad gäst: 2018-07-11


7 av 10

Sofie,
Umeå

+
Bra läge.
-
Dammsuga golven på rummen varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-06-06


8 av 10

Jan,
Kil

+
Personalen
-
Städningen bättre organisation på frukost

Bekräftad gäst: 2018-06-06


8 av 10

Anette,
Kolding

+
Dejlig pool område.
-
Vi boede i en lejlighed med køkken. Der manglede dog gryder potter og bestik mm.

Bekräftad gäst: 2018-08-01


6 av 10

Carin,
Odense

+
Lækker pool og store lejligheder
-
Bedre rengøring og imødekommende personale

Bekräftad gäst: 2018-08-01


10 av 10

Vivi,
Nanortalik

+
Air condition, pools, tæt ved byen
-
Der kunne være mere forskellige mad feks frokost og middag. Der var for mange der var ens hverdag. Og man kunne evt give halv pension noget at drikke til middagen som er med i prisen. Synes det var lidt for meget at man ikke kunne få noget at drikke til maden når man kun havde halv pension

Bekräftad gäst: 2018-07-31


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

1239 omdömen
Utmärkt
 
557
Väldigt bra
 
350
Bra
 
179
Mindre bra
 
88
Underkänt
 
65

5 senaste omdömen

2018-09-10

Inlägg av Cosmopolitan78214

Tommy Riis

Mycket bra hotel förutom en väldig stank av svartmögel i badrummet. Det är tydligen tätningen mellan vägg och badkar silikonet som är dåligt utfört. Berättade för receptionen om problemet så förhoppningsvis åtgärdas det.

 
2018-08-13

Inlägg av JanaK530

Perfekt för jana och jarno

Vi var där I 1 vecka och hade det helt underbart.Hotellet ligger central och jättenära stranden. Fina poolområden med 3 olika pooler. Vi tillbringade 6/7 dagar vid poolen och hade jättetrevligt med de andra gästerna och tjejerna som jobbade där. Varje dag så hade det vattengympa, yoga, sumba dans, vollyboll I pooolen och andra lekar som passer bade vuxna och barn. Det var manga som deltog I gympa/goga,entertaintment lekar, dans och mkt annat. Var minidisco varje kväll för barnen och underhållning för vuxna fram till 23.00. Kommer absolut åka tillbaka dit!

 
2017-08-11

Inlägg av ylla1111 Älta, Sverige

Otroligt smutsigt!

Har aldrig bott på ett så smutsigt hotell tidigare. Det var damm/grus/ hår på golvet, kunde skriva mitt namn i dammet på borden, gardiner hängde på halv stång. Ingenting trots flera påpekningar till researrangör. De allmänna ytorna var fina, men rummet var helt katastrof!

 
2016-07-30

Inlägg av Elena S

Aldrig i livet !

Hotellet var väldigt vacker men tyvärr förstörde personalen vid poolbaren den bedömningen. Personalen var så otrevliga så man ville bara vända och gå därifrån. Servicen var väldigt dålig och dem var väldigt spydiga mot kunder.

 
2016-06-27

Inlägg av kevogold9 Stockholms län, Sverige

Rum

Fina rum och fina utsikter mot havet och polen , men jag haft myror i mitt lägenhetsrum till och med visade personalen. Dålig AC och luktar inte bra i rummet , inte bara i rummet utan flera ställe det kommer från deras AC. Okunniga personal och sura personal. Bra frukost.