Fakta om Sunny Beach

Transfer:

Från Burgas flygplats till Sunny Beach tar transfern till första hotellstoppet från 35 till 75 minuter (ca 30 km). Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder:

Den fantastiska stranden i Sunny Beach är sex kilometer lång, mycket bred, långgrund och täckt med finkornig gyllengul sand.

Nöjen:

Det finns gott om kvällsnöjen i Sunny Beach. Mängder av barer, flera diskotek och kasinon. Nöjeslivet kan ibland uppfattas som störande under högsäsongen för närliggande hotell. Vattenland.

Kommunikationer:

Minitåg, taxi, hästdroska och möjlighet att hyra cykel. Täta bussförbindelser med Nessebar och Burgas. Taxi mellan Sunny Beach och Nessebar kostar ca 100 kronor.

Aktiviteter:

Olika sportmöjligheter som tennis, jet ski, windsurfing, vattenskidor och en stor vattenpark i utkanten av Sunny Beach. det finns också ridning, paintball och segling.

Bra att veta:
  • På hotellen är det vanligt att man får betala för solstolar och parasoller vid poolen.
  • Från slutet av juni till mitten av augusti reser många unga människor till Sunny Beach. Det kan då bli extra livligt på resmålet.
  • Under slutet av juni till i början av augusti kan det hända att det finns skalbaggar i stora mängder. De är helt ofarliga men kan vara besvärande.