1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Liberty Central Saigon Point

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Frukosten och att det låg så centralt
-

Bekräftad gäst: 2019-02-14


10 av 10

,

+
Bra läge till mycket rooftoppen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-31


10 av 10

Manuel,
Karlstad

+
Centralt läge. Nattutsikten från terrasen på 18 våning.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-30


10 av 10

,

+
TAKPOOLEN OCH MILJÖN OMKRING DEN
-
BUFFEMATEN, FOLK BLEV MAGSJUKA AV FRUKOSTBUFFEN. DEN VAR INTE 100% PÅLITLIG

Bekräftad gäst: 2019-01-17


10 av 10

Anders,
Lund

+
Blev erbjudna att uppgradera vårt boende till rum på 17 våningen, vilket vi gjorde, en svit med fantastisk utsikt till ett mycket rimligt pris.
-
Finns inga, det var perfekt!

Bekräftad gäst: 2018-11-29


8 av 10

Louise ,
Göteborg

+
Centralt läge jättefint kanontrevlig personal fin service
-
Besvikelse de skulle städa poolen de tre dagar vi hade hotellet.. :-( stor besvikelse då vi valde detta hotell just för att dem hade pool och vi gillar o sola o bada

Bekräftad gäst: 2018-03-29


9 av 10

Jan-Åke,
Borås

+
Centrala läget i Saigon, personalens bemötande samt poolen på taket.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-08


9 av 10

Anneli,
Onsala

+
Det centrala läget och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-02-08


10 av 10

Rolf,
Färjestaden

+
Frukoste
-

Bekräftad gäst: 2018-02-08


9 av 10

Håkan,
Skellefteå

+
Det mesta var jättebra
-

Bekräftad gäst: 2018-01-31


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

2576 omdömen
Utmärkt
 
1703
Väldigt bra
 
723
Bra
 
121
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2018-10-31

Inlägg av Ferm65 Karlstad, Sverige

Best hotel in Ho Chi Minh City!

Jättefint hotell! Rummen var rena och fina med lyxig känsla och personalen var mycket trevliga och hjälpsamma! Fin utsikt från poolen på taket. Frukosten var underbar! Om man besöker HCMC så är det här man ska bo! Jag har rekommenderat detta hotell till mina vänner som gillar att resa runt i världen. Se bara upp för trafiken när ni lämnar hotellet. Trafiken i HCMC är hemsk! Men det är knappast hotellets fel. I receptionen kan man boka stadsrundturer för turister. Gör det, så slipper ni riskera livhanken när ni ska försöka korsa en gata. Buffalo Tours rekommenderas!

 
2018-05-27

Inlägg av Git C Nynashamn, Sverige

Jättefint centralt hotell

Bra hotell nära allt! Restauranger, shoppingcenter o med spa o pool på taket! Fin frukost o fina rum! Ta dig till Saigons två stora shoppinggatorna till fots! Bra personal! När du är här bör du även ta en tur till Phu quoc med Vietnam airlines. Bara 50 min flyg dit!

 
2018-03-29

Inlägg av louisenagel Göteborg, Sverige

Fräscht och fint centralt hotell

Vi är över lag nöjda med hotellet centralt läge fint rum med jättesköna sängar härlig frukostbuffé som hade allt. Den enda besvikelsen var att poolen var stängd på pgr av städning lite trist med tanke på att vi valde detta hotell pgr av att vi älskar och sola och bada

 
2018-03-25

Inlägg av JohanK647 Växjö, Sverige

Centralt läge

Väldigt fint hotell mitt i city ! Rent och fräscht ,väldigt hjälpsam och tillmötesgående personal ! Härlig skybar med pool och fin utsikt ! När till både moderna köpcentrum och traditionella marknader ! Gång avstånd till många sevärdheter ! Som helhet ett mycket bra hotell med ett bra läge ! Rekommenderas !

 
2018-01-14

Inlägg av Gunilla H

En oas i en hektisk stad

Föredömligt hotell väl lokaliserat i Saigon. Högklassig service och proffesionellt stöd med kunden i fokus. Personal i receptionen var utöver det vanliga, hjälpte till att göra vistelsen enkel och till ett bekväm och intressant upplevelse. Kan varmt rekommenderas.