Liberty Central Saigon Point

Hotell Liberty Central Saigon Point är ett modernt hotell i stadens centrala delar, med närhet till alla spännande sevärdheter. De bekväma rummen och den vackra takterrassen med pool gör hotellet till din alldeles egen oas efter en dag i Saigons vimmel.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Deluxerum för 1-2 personer. Deluxerum plus för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3207 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Liberty Central Saigon Point är beläget i stadens centrum, med gångavstånd från många av Saigons mest kända sevärdheter som marknaden Ben Than och katedralen Notre Dame. Som pricken över i:et har hotellet en takterrass med en liten pool, där du har en vacker panoramautsikt över staden.

Restaurang Central dukar upp sin buffé till frukost och sedan serveras lunchen och middagen från både buffé, det finns även rätter från en meny att beställa. I veckosluten ersätts lunchbuffén av en omfattande à la carte-meny. I gatuplanet finns The Bistro som är en modern, sofistikerad lounge där det serveras kaffe, olika drycker och drinkar samt mat, öppen från sen förmiddag till kväll. Flera kvällar i veckan bjuds det på levande musik där. À la carte-restaurangen Libra Dining erbjuder internationella rätter men även det bästa från det vietnamesiska köket. Takterrassen på 19:e våningen erbjuder en fantastisk vy över Saigon kvällstid och är kan du ta en drink och något lätt att äta.

På hotellet finns en bio med fyra salonger. Här visas filmer från tidig morgon till sen kväll, mot avgift. Spat på 18:e våningen erbjuder en rad olika behandlingar inklusive massage, mot avgift. Bastu och ångbastu finns utan kostnad. Bredvid spaavdelningen finns ett litet gym med utsikt över Saigon.

Wifi ingår över hela hotellet. Stadstrafik utan hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Frukosten serveras kl. 06.00-10.00.

Alla hotell, Saigon

Avanti

Med ett drömläge mitt i Saigon erbjuder hotell Avanti alla möjligheter till en händelserik vistelse. Här bor du med närhet till alla stadens sevärdheter som marknaden Ben Than Market, katedralen Notre Dame och det myllrande turistområdet Pham Ngu Lao. Bli ett med pulsen i Saigon och upplev den speciella atmosfär som bara finns här.

Le Meridien Saigon

På eleganta hotell Le Meridien Saigon bor du med bra läge i Saigon med panoramautsikt över Saigon River och distrikt 1. Hotellet passar dig som gillar upptäcktsfärder i Saigon med kultur och shopping, för att sedan återvända till ett hotell med alla bekvämligheter som gym, spa och restaurang.

New World Saigon Hotel

New World Saigon Hotel är ett elegant hotell som erbjuder allt som behövs för en bekväm vistelse i Saigon. Här bor du med gångavstånd till stadens sevärdheter, och när du kommer tillbaka efter dagens upptäcktsfärder väntar en utomhuspool, tennisbana, gym, högklassiga restauranger och skön hydroterapi.