Liberty Central Saigon Point

  • Modernt och centralt
  • Takpool

Hotell Liberty Central Saigon Point är ett modernt hotell i stadens centrala delar, med närhet till alla spännande sevärdheter. De bekväma rummen och den vackra takterrassen med pool gör hotellet till din alldeles egen oas efter en dag i Saigons vimmel.


Rumstyper

Deluxerum för 1-2 personer. Deluxerum plus för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget vid stranden
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2997 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Liberty Central Saigon Point är beläget i stadens centrum, med gångavstånd från många av Saigons mest kända sevärdheter som marknaden Ben Than och katedralen Notre Dame. Som pricken över i:et har hotellet en takterrass med en liten pool, där du har en vacker panoramautsikt över staden.

Restaurang Central dukar upp sin buffé till frukost lunch och middag. I veckosluten ersätts lunchbuffén av en omfattande à la carte-meny. I gatuplanet finns The Bistor som är en modern, sofistikerad lounge där det serveras kaffe och en rad olika drycker och drinkar. Flera kvällar i veckan bjuds det på levande musik där.

På hotellet finns en bio med fyra salonger. Här visas filmer från tidig morgon till sen kväll (mot avgift). Spat på 18:e våningen erbjuder en rad olika behandlingar inklusive massage, mot avgift. Gratis bastu och ångbastu. Bredvid spaavdelningen finns ett litet gym med utsikt över Saigon. Gratis internethörna nära receptionen och gratis wifi i allmänna utrymmen. Stadstrafik utan hotellet.

Måltider

Frukostbuffé.