Kundomdömen om Liberty Central Saigon Point

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

3174 omdömen
Utmärkt
 
2147
Väldigt bra
 
837
Bra
 
148
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2024-03-03

av daniel h Helsingborg, Sverige

Centralt fint hotell

Ett fint hotell som har ett bra läge. Nära marknader och gågator. Om man får det till rätt pris är det bara att slå till. Hade inte bott här för mer än 3,5-4 miljoner dong per natt. Rummen var fina och polen ganska stor för att vara ett sånt centralt beläget hotell. (Fin utsikt). Frukosten var godkänd men kunde varit lite större variation. Även Gym ok för att vara hotell men inget wow gym Ska tillägga personalen var väldigt trevlig på detta hotell :)

 
2020-02-11

av A2714TPj_rgens Njurunda, Sverige

Mysigt och centralt

Ett mycket fräscht hotell i centrala Saigon nära till sevärdheter och mysiga restauranger i bakgatorna där Vietameser äter Vi bor här för 4 gången och dom 2 senaste gångerna har vi uppgraderat till våning 15 och 16 med egen frukost i Bizzcorner med hög servicegrad och lugnt i matsalen Hit kommer vi igen

 
2018-10-31

av Ferm65 Karlstad, Sverige

Best hotel in Ho Chi Minh City!

Jättefint hotell! Rummen var rena och fina med lyxig känsla och personalen var mycket trevliga och hjälpsamma! Fin utsikt från poolen på taket. Frukosten var underbar! Om man besöker HCMC så är det här man ska bo! Jag har rekommenderat detta hotell till mina vänner som gillar att resa runt i världen. Se bara upp för trafiken när ni lämnar hotellet. Trafiken i HCMC är hemsk! Men det är knappast hotellets fel. I receptionen kan man boka stadsrundturer för turister. Gör det, så slipper ni riskera livhanken när ni ska försöka korsa en gata. Buffalo Tours rekommenderas!

 
2018-05-27

av 90gitc Nynashamn, Sverige

Jättefint centralt hotell

Bra hotell nära allt! Restauranger, shoppingcenter o med spa o pool på taket! Fin frukost o fina rum! Ta dig till Saigons två stora shoppinggatorna till fots! Bra personal! När du är här bör du även ta en tur till Phu quoc med Vietnam airlines. Bara 50 min flyg dit!

 
2018-03-29

av louisenagel Göteborg, Sverige

Fräscht och fint centralt hotell

Vi är över lag nöjda med hotellet centralt läge fint rum med jättesköna sängar härlig frukostbuffé som hade allt. Den enda besvikelsen var att poolen var stängd på pgr av städning lite trist med tanke på att vi valde detta hotell pgr av att vi älskar och sola och bada