Le Meridien Saigon

På eleganta hotell Le Meridien Saigon bor du med bra läge i Saigon med panoramautsikt över Saigon River och distrikt 1. Hotellet passar dig som gillar upptäcktsfärder i Saigon med kultur och shopping, för att sedan återvända till ett hotell med alla bekvämligheter som gym, spa och restaurang.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Deluxerum plus för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1960 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Le Meridien Saigon ligger i distrikt 1, intill Saigon River och bjuder på panoramautsikt över livliga Saigon. Hotellet, och distrikt 1, passar dig som gillar museer, shopping och historia med ca 700 meter till närmaste shoppingcenter och 5 kilometer till centrum.

På hotellet hittar du restaurangen Bamboo Chic som serverar asiatiska rätter och cocktails, och restaurangen Last Recipe där det bjuds på både internationella rätter och lokala rätter från Saigon. I restaurangen Art Cacao kan du köpa enklare rätter och bakverk.

Gymmet är öppet dygnet runt alla dagar i veckan och erbjuder moderna maskiner från Life Fitness. Vill du koppla av finns en spaavdelning som erbjuder en mängd olika behandlingar och massager (reservation krävs).

I närheten av hotellet ligger shoppinggatan Bui Vien Street, men du kan även bege dig till Ben Thanh Market som är en av Saigons mest populära marknader. Från hotellet har du även gångavstånd till sevärdheter som Saigon Opera House och Notre Dame Cathedral.

Måltider

Frukostbuffé.