Le Meridien Saigon

På eleganta hotell Le Meridien Saigon bor du med bra läge i Saigon med panoramautsikt över Saigon River och distrikt 1. Hotellet passar dig som gillar upptäcktsfärder i Saigon med kultur och shopping, för att sedan återvända till ett hotell med alla bekvämligheter som gym, spa och restaurang.

Veckans erbjudande

Just nu får du 750 kr rabatt per person på detta resmål!

Boka din exotiska resa, och ha något att se fram emot.. Erbjudandet gäller avresor under perioden 15/6-24-31/3-25.

Använd koden "Veckans deal" vid bokning

Lägg in rabattkoden "veckans deal" under steget "uppgifter". Boka innan 9/6- 2024.

Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Deluxerum plus för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2513 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Le Meridien Saigon ligger i distrikt 1, intill Saigon River och bjuder på panoramautsikt över livliga Saigon. Hotellet, och distrikt 1, passar dig som gillar museer, shopping och historia med ca 700 meter till närmaste shoppingcenter och 5 kilometer till centrum.

På hotellet hittar du restaurangen Bamboo Chic som serverar asiatiska rätter och cocktails, och restaurangen Last Recipe där det bjuds på både internationella rätter och lokala rätter från Saigon. I restaurangen Art Cacao kan du köpa enklare rätter och bakverk.

Gymmet är öppet dygnet runt alla dagar i veckan och erbjuder moderna maskiner från Life Fitness. Vill du koppla av finns en spaavdelning som erbjuder en mängd olika behandlingar och massager.

I närheten av hotellet ligger shoppinggatan Bui Vien Street, men du kan även bege dig till Ben Thanh Market som är en av Saigons mest populära marknader. Från hotellet har du även gångavstånd till sevärdheter som Saigon Opera House och Notre Dame Cathedral.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Alla hotell, Saigon

Avanti

Med ett drömläge mitt i Saigon erbjuder hotell Avanti alla möjligheter till en händelserik vistelse. Här bor du med närhet till alla stadens sevärdheter som marknaden Ben Than Market, katedralen Notre Dame och det myllrande turistområdet Pham Ngu Lao. Bli ett med pulsen i Saigon och upplev den speciella atmosfär som bara finns här.

Liberty Central Saigon Point

Hotell Liberty Central Saigon Point är ett modernt hotell i stadens centrala delar, med närhet till alla spännande sevärdheter. De bekväma rummen och den vackra takterrassen med pool gör hotellet till din alldeles egen oas efter en dag i Saigons vimmel.

New World Saigon Hotel

New World Saigon Hotel är ett elegant hotell som erbjuder allt som behövs för en bekväm vistelse i Saigon. Här bor du med gångavstånd till stadens sevärdheter, och när du kommer tillbaka efter dagens upptäcktsfärder väntar en utomhuspool, tennisbana, gym, högklassiga restauranger och skön hydroterapi.