Rumstyper på Le Meridien Saigon

Deluxerum

Rymliga deluxerum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Minibar, gratis vatten på flaska samt kaffe- och tefaciliteter. Strykfaciliteter och byxpress. Heltäckningsmatta. Gratis deponering och luftkonditionering. Wifi mot avgift. Badrock, och tofflor. Hårtork. Badkar, separat dusch samt en wc. Vissa rum har utsikt över floden, men inga run har uteplats. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxerum Plus

Rymliga deluxerum plus belägna högre upp i byggnaden och med härlig utsikt över staden och floden. En dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Minibar, gratis vatten på flaska samt kaffe- och tefaciliteter. Strykfaciliteter och byxpress. Heltäckningsmatta. Gratis deponering och luftkonditionering. Wifi mot avgift. Badrock, och tofflor. Hårtork. Badkar, separat dusch samt en wc. Ingen uteplats. Städning 7 ggr/vecka.

Gäster i deluxerum Plus har tillgång till lounge på separat våningsplan. Där bjuds det på alkoholfria drycker och det finns möjlighet att köpa cocktails.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.