1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Dusit Thani Krabi Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,4 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Helheten o service.
-
Mer ätbara frukter o grönsaker i den stora trädgården.

Bekräftad gäst: 2019-01-31


9 av 10

Jan-Michael,
Växjö

+
Allt är välskött och städat. Motionshall etc - allt fungerar.
-
Flera solstolar. Man måste gå ner på morgonen och markera stolar med handdukar före 09 om man inte vill bli utan.

Bekräftad gäst: 2018-02-05


10 av 10

Åsa,
Huddinge

+
-
För Dyrt med mat och dryck !!!!

Bekräftad gäst: 2017-11-21


10 av 10

Maria,
København

+
Poolområderne og stranden
-
Maden kan klart forbedres. Dyrt og smagte af ingenting

Bekräftad gäst: 2019-02-05


9 av 10

Erik,
Skovlunde

+
Det var et stille og roligt sted
-

Bekräftad gäst: 2019-01-29


10 av 10

Christina ,
København

+
SUPER - jeg vil tilbage, det bedste hotel jeg har boet på i Thailand
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


10 av 10

John,
Haderslev

+
Dejlige rolige omgivelser med god plads Flot område med gode faciliteter Personalet var søde, smilende og meget serviceminded
-
Opdele i rygeområder?

Bekräftad gäst: 2018-12-16


10 av 10

Mette,
Køge

+
Service og beliggenhed
-

Bekräftad gäst: 2018-11-13


10 av 10

Gitte,
København

+
Beligenheden og at alt var så velholdt og flot
-
Absolut INGEN

Bekräftad gäst: 2018-03-12


10 av 10

Ulla,
Roskilde

+
Beliggenhed - dels lige ved stranden og dels mange små restauranter lige uden for hotellets område. Smukke omgivelser i et parklignende område. Utrolig venligt og hjælpsomt personale.
-

Bekräftad gäst: 2018-02-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

1854 omdömen
Utmärkt
 
1259
Väldigt bra
 
422
Bra
 
118
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2018-11-18

Inlägg av Mariana W

Underbart!!

Varit på detta underbara hotell i 2 veckor, å vi har haft de så Bra! Fina rum,fantastisk strand,otroligt bra frukost! Bra restauranger på området, kanske något dyra... Parkliknade område som hotellet ligger på, väldigt fint! Personalen är supergullig,trevlig å hjälpsam! Speciellt tack till tjejen som checkade in oss! Kommer inte ihåg hennes namn. Men en borttappad plånbok, fick henne att engagera sig till tusen.... Tack, tack Tack!!!

 
2018-03-10

Inlägg av Kisen70

Härligt område!

Vi är väldigt nöjda med vår vistelse här. Trevlig och hjälpsam personal. Stort poolområde och nära till privat strand med gott om solstolar. Lugn atmosfär. Stora och fräscha rum. Rent och bra tryck i duschmunstycket i duschen... Något dyrt i restaurangerna, men goda och varierande menyer.

 
2017-02-22

Inlägg av Malin G Luleå, Sverige

Mycket bra!

Snyggt hotell med lugnt läge nära havet. Trevligt poolområde. Gott om solstolar och privat strand. Trevlig personal som hjälper till med solstolarna och man törs lämna värdesaker när man går och badar. Känns tryggt. Parken mellan hotell och hav ger ett tropiskt intryck, harmoni och lugn. Maten är mycket god även om man äter billigare och lika gott utanför hotellområdet. Sköna sängar.

 
2017-02-21

Inlägg av TomandLena Göteborg, Sverige

Ståtligt hotell

Efter en något stökig start där vi först fick ett rum med viss mögeldoft fick vi sedan ett fint rum på 2:a våningen i hus F med härlig utsikt över parken och havet. Vi hade bokat The Club med separat frukost, afternoon Tea och på kvällen smårätter med valfria drycker. Mkt trevligt och ett bra alternativ till restaurangbesök för middag. 2 stora pooler och gott om solstolar vid poolerna, i parken och vid havet. Vacker strand och nära till bra lunchställe intill. Ett mycket bra hotell.

 
2016-10-07

Inlägg av janegust Stockholm, Sverige

Inte värt ett besök....

Tyvärr trots all goda omdömen inte värt ett besök. Gammalt och ganska slitet hotell, inte värt mer än 3+ i vårt omdöme. Ligger isolerat med en del restauranger precis utanför hotellet vilket är en stor fördel eftersom utbudet är dyrt och begränsat inom hotellet. Under vår vistelse var 2 av 5 restauranger stängda för ombyggnad men tror inte det hade förändrat omdömet vilket tyvärr totalt negativt. Kanske bra för en barnfamilj som vill tillbringa sin semester på samma resort, annars tveksamt. Hotellet har shuttle bus till Ao Nang ca 20 minuter, men en typisk thai turistort och rekommenderas inte. Tyvärr, återkommer inte.