Kundomdömen om Dusit Thani Krabi Beach Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

3064 omdömen
Utmärkt
 
2256
Väldigt bra
 
557
Bra
 
156
Mindre bra
 
47
Underkänt
 
48

5 senaste omdömen

2020-02-11

av C2730TWdanielh Stockholm, Sverige

Trevligt och prisvärt!

Anläggningen har några år på nacken och visst kan rummen upplevas som något slitna. Detta kompenseras dock av hotellets mkt trevliga parkliknande område och att det aldrig var några problem att få solstolar oavsett om du ville vara på stranden, poolen eller på gräsmattan i skuggan av höga träd. Servicen är mkt god utan att kännas påtvingad el konstlad. Ett sk klubbrum med tillgång till hotellets club lounge rekommenderas starkt.

 
2018-11-18

av Mariana W

Underbart!!

Varit på detta underbara hotell i 2 veckor, å vi har haft de så Bra! Fina rum,fantastisk strand,otroligt bra frukost! Bra restauranger på området, kanske något dyra... Parkliknade område som hotellet ligger på, väldigt fint! Personalen är supergullig,trevlig å hjälpsam! Speciellt tack till tjejen som checkade in oss! Kommer inte ihåg hennes namn. Men en borttappad plånbok, fick henne att engagera sig till tusen.... Tack, tack Tack!!!

 
2018-03-10

av Kisen70 Krabi, Thailand

Härligt område!

Vi är väldigt nöjda med vår vistelse här. Trevlig och hjälpsam personal. Stort poolområde och nära till privat strand med gott om solstolar. Lugn atmosfär. Stora och fräscha rum. Rent och bra tryck i duschmunstycket i duschen... Något dyrt i restaurangerna, men goda och varierande menyer.

 
2017-02-22

av Malin G Luleå, Sverige

Mycket bra!

Snyggt hotell med lugnt läge nära havet. Trevligt poolområde. Gott om solstolar och privat strand. Trevlig personal som hjälper till med solstolarna och man törs lämna värdesaker när man går och badar. Känns tryggt. Parken mellan hotell och hav ger ett tropiskt intryck, harmoni och lugn. Maten är mycket god även om man äter billigare och lika gott utanför hotellområdet. Sköna sängar.

 
2017-02-21

av TomandLena Göteborg, Sverige

Ståtligt hotell

Efter en något stökig start där vi först fick ett rum med viss mögeldoft fick vi sedan ett fint rum på 2:a våningen i hus F med härlig utsikt över parken och havet. Vi hade bokat The Club med separat frukost, afternoon Tea och på kvällen smårätter med valfria drycker. Mkt trevligt och ett bra alternativ till restaurangbesök för middag. 2 stora pooler och gott om solstolar vid poolerna, i parken och vid havet. Vacker strand och nära till bra lunchställe intill. Ett mycket bra hotell.