Dusit Thani Krabi Beach Resort

Dusit Thani Krabi Beach Resort i Klong Muang är ett läckert hotell med ett fantastiskt strandläge. Här väntar en lugn och avkopplande semester där du kan se fram emot sköna dagar i solstolen, på den kritvita sandstranden eller på något av hotellens träningspass. När det kommer till mat och dryck finns det tre restauranger och flera barer av toppklass här.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Clubrum för 1-3 personer, 1-4 personer, varav 2 barn. Juniorsviter Premium för 2-3 personer. Sviter för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3071 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Dusit Thani Krabi Beach Resort ligger i ett stort och grönskande område och består av åtta byggnader. Hotellet har två poolområden, varav ett med separat barnpool, med utsikt över havet. Vid båda poolerna finns solstolar, parasoller och poolhanddukar. Det finns också en poolbar vid vardera pool som serverar enklare måltider, snacks och svalkande drycker.

Hotellet har tre restauranger med olika kök. I huvudrestaurangen Mangosteen's serveras frukost och middag från en á la carte-meny. Italienska restaurangen Limoncello Italian Restaurant ligger ute i trädgården och där kan du välja bland Medelhavsinspirerade rätter med havet som kuliss. Malati Restaurant ligger vid havet och serverar en meny av fisk och skaldjur samt thailändska rätter. Tre barer.

Gym samt tillgång till aerobics, beach volley, biljard och bordtennis. Boxningsklasser mot avgift. Möjlighet att kostnadsfritt paddla kajak under en timme. Vattensporter mot avgift. Möjlighet att hyra cykel mot avgift. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Hotellbuss till Ao Nang och Krabi stad mot avgift. Till Ao Nang är det ca 1,5 mil. Vid incheckning tar hotellet tar en deposition per natt och rum (För närvarande på 2000 THB). Det går bra att betala kontant eller med kreditkort. Observera att om kreditkort används kan det ta upp till 14 dagar innan depositionen återbetalas.

Club Lounge
Bokar du ett Clubrum, en svit för vintern 2023/2024 eller en juniorsvit premium till vintern 2024/2025, ingår tillträde till hotellets Club Lounge. Där serveras det varje dag mellan kl. 17.00-19.00 snacks samt öl, vin och cocktails. Vi ankomst checkas du in i en separat incheckning.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé
  • Nyårsshow

Nyårsshowen är en färgsprakande show från ca kl. 22.00-01.00. Under kvällen bjuds det på levande musik, eldshow, roliga tävlingar, fyrverkeri och ett glas mousserande. Mat och dryck ingår inte utan beställs på plats om man vill äta under showen.

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag)
  • Helpension (frukostbuffé, lunch och middag)

Säsongsinformation

Sviterna finns endast att boka för vintern 2023/2024.
Juniorsvit Premium finns att boka till vintern 2024/2025.