1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sheraton Jumeirah Beach Resort - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

,

+
Närheten till havet och närheten till Marinan. Få områden i Dubai som man kan upptäcka till fots. Men man kunde ta en promenad till Marinan och Dubai Marina Mall utan problem, en trivsamt promenadstråk.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-22


10 av 10

,

+
Servicen!!! Väldigt trevlig personal!
-
Lite billigare lunchbuffé.

Bekräftad gäst: 2019-01-14


10 av 10

Maria,
Malmö

+
Fantastisk vänlig och hjälpsam personal. Fint poolområde och privat strand. Bra rum, sköna sängar, fint badrum. Läget är perfekt. Fina restauranger med väldigt god mat.
-
Det vore skönt med rökfritt i baren.

Bekräftad gäst: 2019-01-13


10 av 10

Michael,
Trelleborg

+
Polområde med direkt tillgång till stranden. Genomgående mycket bra service. Lagom avstånd till alla sevärdheter.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-09


10 av 10

Nichlas ,
Sigtuna

+
Personalen maten och servicen samt läget!
-

Bekräftad gäst: 2018-12-17


9 av 10

Maine,
Luleå

+
Stort område att vistas på ute, både vid pool och gräsområden
-

Bekräftad gäst: 2018-11-21


10 av 10

Helene,
Västerås

+
Perfekt läge med rymlig privat strand med gratis solstolar.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-11


10 av 10

Maria ,
Gyllbring

+
Nära stranden Toppen frukost Gym
-
Återvinningen var mycket dålig Utgav sig för att vara duktiga men icke Allt skräp inkl flaskor i samma soppåse

Bekräftad gäst: 2018-11-01


10 av 10

Cecilia,
Växjö

+
Bra service, alltid ett trevligt bemötande från personalen, rent och fräscht, mycket trevlig och god mat.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-31


10 av 10

Caroline,
Göteborg

+
Komplett med god service, bra läge och härlig trädgård med pool och nära hav.
-
Kommer inte på några.

Bekräftad gäst: 2018-10-31


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

2403 omdömen
Utmärkt
 
1159
Väldigt bra
 
772
Bra
 
266
Mindre bra
 
126
Underkänt
 
80

5 senaste omdömen

2018-10-30

Inlägg av 92patrikr Visby, Sverige

Katastrofdåligt!

Ett riktigt gammalt sunkigt hotel med RÖKRUM!!! Vi fick två familjerum som var helt inrökta och luktade askkopp. När vi pratade med personalen i receptionen och med chefen så fanns ingen hjälpsamhet över huvud taget. Vi fick kontakta Ving som vi bokat resan igenom som i sin tur kontaktade Sheraton. Då först blev dom lite mer hjälpsamma och flyttade ner oss på första våningen med utsikt över ett betongvalv. (menförfritt rum)Bra start på resan. Jag rekommenderar alla att INTE boka detta skithotell! Jag har bott ett flertal gånger på denna gatan i Dubai på , Hilton, Mövenpick m.fl som både är bättre, trevligare, billigare och jag har aldrig mött en så ohjälpsam personal som här. Ta mitt råd! BOKA INTE SHERATON!!!

 
2018-05-30

Inlägg av Tinasoderback63 Märsta, Sverige

Minsta hotellet på gatans slut i Jumeirah Beach Resort.

Trevligt hotell I Jumeirah Bech. Ligger bra till nära till allt av vikt i Jumeirah Beach och Marinan.God frukost och det fanns det mesta. Dyrt att äta där vi åt lunch men dyrt. Vi var där under ramadan så allt fungerade inte som vi är vana med. Kommer inte åka tillbaka under ramadan igen. Trevlig personal,trevligt rum förutom att det inte fanns någon dusch. Trevligt på strand och vid poolen. Vi vart uppvaktade med tårta på rummet när vi fyllde år. Trevlig gest av hotellet.

 
2018-04-05

Inlägg av CarKor

Medelklassigt hotell

Hotellet var gammalt, trångt vid frukost, och väljer man club-lounge frukosten om man bokat club-rum, så är frukosten väldigt liten. Därmed får man välja mellan mindre utbud eller trängsel på nedervåningen. Priset är alldeles för högt för vad man får. Servicen var inte bra, receptionsbemötandet nedlåtande och allt som allt skulle jag inte rekommendera detta hotell för någon. För samma pengar kan man bo på mycket bättre hotell i Dubai!

 
2018-03-26

Inlägg av maritakrokslycke Stenungsund, Sverige

Väldigt bra hotell!

Allt var verkligen toppen! Läget perfekt vid stranden, poolområdet mysigt med poolbaren, god mat i de olika restaurangerna. Mycket trevligt att personalen uppmärksammade att pappan i familjen fyllde 60 år och kom med en överraskning. Det enda vi saknade var en balkong men det fanns på vissa rum på våning 9.

 
2017-12-12

Inlägg av Håkan W Torsås, Sverige

Hotel med klass och en lugn sandstrand som du annars bara finner i Västindien!

Mycket vänligt mottagande kl. 02 am. Härligt rum där inget saknades. Idel superlativ i boendet. Stor luftig matsal och dessutom en Italiensk och en kinesisk restaurang i anslutning. Alla tre med mat för alla och dessutom tillagat med finess. Stor öppen trädgård med pool och nära till sandstranden. Fria stolar och fria handdukar gör det enkelt för alla. Mycket personal som verkligen gör att alla känner sig prioriterade. Enkelt att beställa mat och dryck inom hela området. Kvällstid erbjöds tre olika barer, men ändå strikt kontroll på mängden konsumtion. Vi saknade inget här och kommer gärna tillbaka.