Sheraton Jumeirah Beach Resort

 • Precis vid stranden
 • Spa på hotellet
 • Köp till hel- eller halvpension

Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai är ett hotell i toppklass. Här bor du direkt på stranden och på hotellet väntar fyra restauranger, flera sportaktiviteter och ett trevligt poolområde. Hotellet ligger vid trendiga The Walk i marinan och där finns ett stort utbud av shopping och underhållning precis utanför hotellet.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Clubrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Strand, pool och framförallt personalen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2944 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Sheraton Jumeirah Beach Resort är beläget på Jumeirah Beach. Det är ett av de äldsta hotellen i området och här finns ett härligt poolområde med separat barnpool samt en stor trädgård kantad av palmer.

På hotellområdet finns fyra restauranger, varav en serverar internationell buffémat i trendig miljö och bjuder på härliga temakvällar med mat från hela världen. Det finns också en restaurang som serverar traditionella rätter ur det italienska köket. På hotellområdet finns Al Hadiqa med libanesisk meny och ytterligare en restaurang med kinesisk mat. Bordsbokning krävs för à la carte-restaurangerna. Det finns även ett café som har öppet dygnet runt med servering av enklare rätter samt en bar. Hotellet bjuder ofta på livemusik och underhållning.

Barnklubb för barn mellan 4-12 år i hotellets regi med engelsktalande personal. Lekplats. Det finns flera sportaktiviteter såsom beach volley, squash och fotboll som är gratis. På Armonia Spa väntar massage och flera andra sköna behandlingar mot avgift. Skönhetssalong. Gratis bastu. Gratis gym som är öppet dygnet runt. 

Reception och room service dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice mot avgift. Hotellet ligger vid det trendiga shoppingstråket The Walk i marinan med ett stort utbud av shopping och underhållning. Ca 4 kilometer till Marina Mall (ca 5 minuter med taxi). Ca 25 kilometer till centrala Dubai. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Halvpension, helpension eller All Inclusive mot tillägg. När vuxna köper till måltider äter barn 2-11 år för endast en krona.

När du köper till hel- eller halvpension eller All Inclusive på Sheraton Jumeirah Beach Resort äter du i bufférestaurangen. Alternativt kupong för 75 AED/vuxen på à la carte-restaurangerna, från en bestämd meny.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé i Palm Garden, kl. 06.30-11.00.
 • Lunchbuffé i Palm Garden, kl. 12.30-15.30 (13.00-16.00 på fredagar).
 • Á la carte lunch i Azure Pool Bar and Restaurant, (rabatt 75 AED/vuxen)
 • Middagsbuffé i Palm Garden, kl. 19.00-22.30. (ej torsdagar)
 • På torsdagar erbjuds istället en fast meny i någon av á la carte-restaurangerna Black Goose Buns & Brews, Peacock Chinese, Al Hadiqa eller Chili & Chutney. Reservation krävs.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 12.30-22.30.
 • 25% rabatt på alla spabehandlingar i Armonia Spa, samt alla icke-motordrivna vattensporter.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Bra att veta

 • Observera att detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 18 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.
 • Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.
 • I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.
 • Efter kl 20.00 är Bliss Lounge, Al Hadiqa Restaurant och Black Goose endast för gäster över 21 år.

Besök världsutställningen Expo Dubai

Flyg med Emirates till Förenade Arabemiraten i perioden 1 oktober 2021 och 31 mars 2022 och få gratis dagspass till Expo 2020. Årets tema är "Connecting Minds – Creating the Future" och utställningen har tre områden: möjligheter, mobilitet och hållbarhet.

Cirka 4 veckor innan avresa får du din reguljärflygsbokning och du kan då logga in och hämta din Expo-biljett på Emirates hemsida

Läs mer om Expo Dubai