The Westin Dubai Mina Seyahi

Längtar du efter avkoppling i en lyxig miljö är femsoliga The Westin Dubai Mina Seyahi ett utmärkt förslag. Här är det lätt att trivas: spendera dagarna vid hotellets privata strand med utsikt över palmen, njut av sköna bad i en av hotellets tre pooler och prova maträtter från hela världens hörn.


Rumstyper

Deluxerum för 2-3 personer / 2-4, varav två barn. Clubrum för 2-3 personer / 2-4, varav två barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Trevlig städare, läget, fantastiskt god mat
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4715 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,6 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

The Westin Dubai Mina Seyahi är ett stort hotell med allt som kan tänkas behövas för en skön solsemester, med ett fantastiskt läge för dig som vill utforska mer av Dubai. Här finns en stor vanlig pool, en egen pool för barnen och en 25 meters pool med linor. På den privata stranden finns det rum för både avkoppling och lek. Här kan du hyra vattenskidor, kajaker och snorkelutrustning mot avgift. Vid poolområdet finns solstolar och parasoll. Törsten släcker du i stora poolens swim-up bar. Dessutom öppnar vattenparken Jungle Bay under början av 2021, som kommer vara gratis för hotellets gäster. Här kommer det finnas flera pooler, spektakulära vattenrutschbanor, vågmaskin, samt restauranger och caféer.

På hotellet finns flera restauranger, med mat från hela världens hörn. Våga dig på kryddstarka, thailändska rätter på Spice Thai Emporium, eller njut av en fin köttbit på Hunters Room & Grill. Med utsikt över havet och poolerna serveras italienska smaker på Bussola. Blue Orange serverar en buffé med något för alla smaklökar, medan Asia de Cuba serverar modern fusion. Avsluta dagen med ett gott glas vin på hotellets egna vinbar, Oeno. På vissa av restaurangerna finns det en klädkod.

Den som inte vill ligga på latsidan under semestern kan nyttja hotellets gym, som har öppet dygnet runt. Låt musklerna mjukas upp efter ett pass i gymmets bastu eller passa på att besöka hotellets spa – Heavenly Spa. Här finns både kropps- och ansiktsbehandlingar, jacuzzi och vilorum mot avgift. Gratis wifi. Inte långt från hotellet ligger Emirates Mall, med skidbackar och shopping i världsklass.

Club Lounge på Westin Dubai Mina Seyahi
Gäster boendes i clubrum får tillgång till Club Lounge på åttonde våningen, öppet från 07.00 – 23.00. Utöver privat check-in och höghastighetsinternet ingår också :

  • Frukost kl. 7.00-11.00
  • Afternoon tea kl. 15.00-17.00
  • Happy Hour, kl. 18.00-20.00 (öl, vin och vissa spritsorter)

Måltider

Halvpension. Nyårsmiddag. I halvpensionen ingår frukostbuffé och lunch- eller middagsbuffé. Möjlighet att byta buffén mot en måltid i någon av à la carte-restaurangerna. Varje gäst får då ett belopp om AED 125 - 210 per person och dag som avräknas på notan. Eventuellt överskjutande belopp betalas direkt till hotellet.

Bra att veta

Observera att detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 18 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.

Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.

Besök världsutställningen Expo Dubai

Flyg med Emirates till Förenade Arabemiraten i perioden 1 oktober 2021 och 31 mars 2022 och få gratis dagspass till Expo 2020. Årets tema är "Connecting Minds – Creating the Future" och utställningen har tre områden: möjligheter, mobilitet och hållbarhet.

Cirka 4 veckor innan avresa får du din reguljärflygsbokning och du kan då logga in och hämta din Expo-biljett på Emirates hemsida

Läs mer om Expo Dubai

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen