Kundomdömen om The Westin Dubai Mina Seyahi

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,8 av 10 baserat på 16 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,8 / 10
Städning
 
9,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,8 / 10
Mat och dryck
 
9,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-12-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-13


10 av 10

+
Servicen, personalen och maten.
-
Vi reste med två barn, 5 och 7. I bokningen skulle vi få två extra sängar till barnen. Det hade hotellet inte förberett vid incheckningen. De rekommenderade inte heller extra sängar till rummet då det skulle bli väldigt trångt.

Bekräftad gäst: 2023-03-08


10 av 10

+
Hotellets servicenivå,läge,faciliteter med poolområdet och personalen var på en fantastisk nivå. Restaurangerna (möjligtvis undantagsvis den asiatiska) var på en väldigt hög nivå.
-
Hög kostnadsnivå på framförallt dryck (ex. kostade en en flaska vatten på asiatiska rest. ca 120:-, ) .

Bekräftad gäst: 2023-02-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

6718 omdömen
Utmärkt
 
5505
Väldigt bra
 
816
Bra
 
231
Mindre bra
 
88
Underkänt
 
78

5 senaste omdömen

2023-01-19

av Labinot K

3e och inte sista besöket.

Tredje gången men absolut inte sista gången jag besöker detta hotell. Allt är fantastiskt. Bra pool och strand. Barnvänligt med vattenlandet och servicen är väldigt bra. Städningen och bemötande av städpersonalen va väldigt bra och Satish Shah va otroligt hjälpsam! Hoppas han är kvar nästa gång! Får inte glömma nämna restaurangerna på hotellområde som håller hög kvalite!

 
2019-11-03

av Sohtell Göteborg, Sverige

Mycket bra men kan bli utmärkt!

Vi checkade in på systerhotellet precis bredvid The Westin men blev mycket besvikna då vi fick ett rum långt ner i hotellet, precis bredvid ett byggprojekt som höll på 24-7, dessutom ett alldeles för litet rum. Personalen i receptionen löste så att vi fick flytta in i ett större rum i the Westin vilket var bättre. Vad som skall tilläggas är att vi reser 2 vuxna, 2 tonåringar(12 & 15 år vid tillfället) men betalar för 4 vuxna MEN problemet är att vi erbjuds inte sängar som för 4 vuxna utan för 2 vuxna och 2 barn?! Rummet var betydligt bättre än på Le Meridien, rymligare på alla plan, balkong, badrum, sovrum m.m. ändå är det inte optimalt för en familj om 4 personer. Det saknas en del förvaringsutrymmen. Rummet vi fick ligger på plan 5 av 7 mot stranden vilket innebär fin utsikt mot poolområdet och stranden. Vad som kan vara värt att veta är att hotellet har ett flertal mycket bra alternativ på restauranger dock så är man inte något vidare på att marknadsföra dessa. Här nedan finner ni en lista: Sui Mui, El Sur, Bussola, Asia De Cuba, Oeno Wine Bar, Bar Rumba, Mina's Kitchen, Baba. Vår favorit är Bussola. Bra läge med fin utsikt över Dubai Skyline, över poolområde och stranden. Grymt bra service och kommunikation från personalen. Riktigt bra mat och dryck och inte dyrt i förhållande till annat. Mina´s Kitchen är där man åter frukost. Vi upplevde att det saknades struktur på hur man presenterade maten, inte helt logiskt flöde. Det saknades en del i utbudet kan man tycka då det är en 5-stjärnig resort t ex var fanns bubblet? En annan reflektion var att det var väldigt högt ljud inne i restaurangen, bättre var det på utsidan. Vidare, personalen var inte lika snabba och serviceinriktade som t ex på Bussola. När man bad personalen om att städa ett bord så hänvisade dom oss till ett annat. Man upplever stora skillnader mellan de olika restaurangerna på hotellet. Utöver dessa restauranger finns ett par poolbaren, en glassbar m.m. Hotellet har även en hel del andra faciliteter såsom ett SPA, Gym, butiker m.m. Överlag så är miljön i och kring hotellet riktigt bra, snyggt, fräscht och framförallt mycket rent. Poolområdet som ligger precis vid stranden är stort och genomtänkt. Det finns plats för alla, småbarnsfamiljer, par, pensionärer m.m. Många alternativ till solplatser. Bra är att man har avgränsat ett område för endast vuxna vilket gör denna miljö lugn. I övrigt är det mycket barnfamiljer och många med ouppfostrade barn som härjar runt i området. Där måste poolvakterna bli mycket bättre dvs säga till barn inkl föräldrar. Vi fick vid ett par gånger se föräldrar som låter barnen urinera runt poolen och trots att vi säger till hotellpersonalen så händer inget. Hotellet ordnade ett event under vår vistelse då det var Halloween men detta marknadsförde man inte till oss. Tråkigt. När vi skulle betala ut oss efter vistelsen så tog vi upp de saker som vi var missnöjda med och hotellet gjorde en viss kompensering för detta vilket uppskattades. Slutligen, då vi skulle med ett tidigt flyg och reste med mycket bagage så bokade vi en taxi, en storbil kvällen innan. Dock när vi morgonen efter så hade dom missat att boka en storbil utan fick ringa efter en ny. Den kom 25 minuter senare och var ingen storbil vilket ledde till att vi kom sent till flyget och vi fick knö i taxin. Helt hotellets fel. Skall detta hotellet få utmärkt så behöver kommunikationen mellan personal & gäster bli bättre, servicenivån måste höjas en aning. Stor potential finns i hotellet. Jag kan trots allt rekommendera detta hotell varmt och hoppas att alla våra missöden inte drabbar någon annan.

 
2019-01-05

av Tesseo123 Sävedalen, Sverige

Fantastisk personal

Snabb incheckning med ett seaview rum. Sam fick oss att känna oss som hemma och lyssnade på våra önskemål. Rekommenderas! Stort poolområde och en fantastisk lobby. Ser fram emot att få pröva restaurangerna.

 
2018-03-17

av Elisabeth Å Stockholm, Sverige

Enkel lyx

Familjen åt en mycket god middag i Bussolas trädgård. Mat som passar både barnbarn och plånbok. Den belysta vackra trädgården gjorde stämningen ännu bättre. Alla åt tre rätter med vin eller läsk och notan slutade på ca. 500 per .pers.

 
2018-01-17

av N5338XNeval

Trevlig hotellvistelse i Dubai

Ett fräscht och trevligt hotell med stor trädgård/poolområde. Rummet trevligt med en fantastisk utsikt ut mot Palm Jumeirah. Rummet möjligen något slitet men med mycket sköna sängar. Högsta betyg för frukosten på hotellet som var kanonfin och varierande!