Kundomdömen om Baron Palace Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 20 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,4 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Servicen
-
Inget

Bekräftad gäst: 2020-03-27


9 av 10

+
Lugnet och läget
-
Rums städning samt renovering av badrum

Bekräftad gäst: 2020-03-08


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-06


9 av 10

+
Maten
-
Toaletter i närheten av skolområdet.

Bekräftad gäst: 2020-02-19


10 av 10

+
Servicen o massören på spa
-
Kvällsunderhållningen var usel!!

Bekräftad gäst: 2020-01-22


10 av 10

+
Fantastisk service!
-
Lite hård säng.

Bekräftad gäst: 2020-01-03


10 av 10

+
SERVICEN!!! Den var helt fantastisk. Det låg också vackert direkt vid havet och flera stora och bra pooler. Vår son på 7 år befann sig i poolen 6-8 Tim per dag i det behagliga tempererade vattnet. Maten på de olika tema restaurangerna var också genuint bra, särskilt den egyptiska. Vi har rekommenderat hotellet till svärföräldrar och andra släktingar och flera vill resa till Baron nu.
-
Inget! Det var toppen

Bekräftad gäst: 2019-12-20


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-29


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-24


8 av 10

+
Läget och wi-fi
-
Vet ej kanske mysigare rum. Trots att det var superfint så var rummen omysiga. Normalt visar jag alltid upp rummen men inte denna gång. Fanns inget ”att skriva hem om” trots uppgradering för 3500kr

Bekräftad gäst: 2019-11-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

5230 omdömen
Utmärkt
 
4556
Väldigt bra
 
421
Bra
 
137
Mindre bra
 
51
Underkänt
 
65

5 senaste omdömen

2019-11-27

Inlägg av alexi572

Alex

10/10 bästa hotellet jag varit på inga klagomål. Personalen mycket bra. Fantastiskt mat. Rekommenderar detta hotel. Varit på andra hotel i Hurgada inget slår detta. Det finns en heldel aktiviteter att välja mellan. Själv spenderade jag alla dagar på stranden

 
2019-08-06

Inlägg av Oxis01

Pärla i Egypten!!!

Alltid ett kärt nöje att återkomma till denna pärla till hotell. Fantastiska rum, personal och service. Härligt med många bra restauranger. Stort poolområde med särskild vuxenavdelning. Bra spaavdelning.

 
2019-02-23

Inlägg av Peter N Höllviken, Sverige

Supernöjda

Vi är supernöjda med vår vecka här, familj med tonårsbarn. Mycket bra hotell med flera bra a la carte restauranger, bla mexikanska och italienska kan rekommenderas. Även buffén håller hög klass. Fint poolområde med a la carte resturang för både lunch och middag. Mycket trevlig personal på ”rätt” sätt med bra känsla för service. Vi har testat ATW och ridning i öknen genom hotellets regi, båda aktiviteterna bra arrangerade och sjukt kul. Även 2 bra tennisbanor finns. Vi kan bara rekommendera detta hotell 😁

 
2019-01-17

Inlägg av bjorn-kristjansson Sahl Hasheesh, Egypten

Fantastiskt!

Vi är otroligt nöjda med allting på Baron Palace. Service av högsta klass, mat av högsta klass och faciliteter av högsta klass. Hotellområdet är enormt och innehåller allt man kan tänkas önska sig. Hotellet är byggt precis vid stranden, vilket gör det möjligt att enkelt bada och titta på korallreven i Röda havet. Alla lokaler i det enorma hotellet är välskötta, rena och påkostade. Personalen är helt fantastisk och behandlar gästerna på absolut bästa sätt. Maten på hotellet är av mycket hög klass på alla av dem olika restaurangerna som går att välja mellan. Ett extra tack till "The Animation Team" som anordnade aktiviteter och underhöll oss hela veckan; Nano, Dima, Veronika, Vivi, Liza, Karina, Tamara och Anya. Även servitören Muhammed "Mr. Rambo", var mycket underhållande för alla i poolområdet. Fler i personalen hade varit värda att bli omnämna men listan hade blivit för lång. Det enda som var smått negativt var säljarna som ville sälja utflykter och behandlingar till gästerna, vissa av dem ville inte acceptera ett "nej", detta var dock inget stort problem. Baron Palace Sahl Hasheesh är definitivt värt att besöka och även att återvända till!

 
2019-01-17

Inlägg av helena-kristjansson Sahl Hasheesh, Egypten

Paradiset

Stilrent med egyptisk touch, rent och väldoftande hotell med välskötta trädgårdar och fantastiska pooler. Mycket vänlig personal och hög service. Rummen är fina och välstädade såsom hela hotellet. Frukosten och lunchen är fantastisk. Middagarna serveras i olika restauranger med fin miljö och olika teman. Fantastiskt god mat med Sagolika smakupplevelser. Vacker miljö. Gymmet är bra och spa avdelningen vacker med trevlig och duktig personal. Vid poolen serverar b la Muhamed ”Rocky” dig drycker. Rolig och glad och du fattas inget. Pool restaurangen är läcker och all personal tar väl hand om oss. Stranden är fin och där kan man spela volleyboll med Animation team som underhåller och tar väl hand om oss med olika aktiviteter. Ett stort tack till trevlige Dima med kollegorna Veronika, Liza, Tamara, Karina, Vivi, Nikita, Anya och Nano. Vi kommer mer än gärna tillbaka till detta magiska ställe.