Kundomdömen om Baron Palace Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 30 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,6 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Servicen
-
Inget

Bekräftad gäst: 2020-03-27


9 av 10

+
Lugnet och läget
-
Rums städning samt renovering av badrum

Bekräftad gäst: 2020-03-08


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-06


9 av 10

+
Maten
-
Toaletter i närheten av skolområdet.

Bekräftad gäst: 2020-02-19


10 av 10

+
Servicen o massören på spa
-
Kvällsunderhållningen var usel!!

Bekräftad gäst: 2020-01-22


10 av 10

+
Fantastisk service!
-
Lite hård säng.

Bekräftad gäst: 2020-01-03


10 av 10

+
SERVICEN!!! Den var helt fantastisk. Det låg också vackert direkt vid havet och flera stora och bra pooler. Vår son på 7 år befann sig i poolen 6-8 Tim per dag i det behagliga tempererade vattnet. Maten på de olika tema restaurangerna var också genuint bra, särskilt den egyptiska. Vi har rekommenderat hotellet till svärföräldrar och andra släktingar och flera vill resa till Baron nu.
-
Inget! Det var toppen

Bekräftad gäst: 2019-12-20


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-29


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-24


8 av 10

+
Läget och wi-fi
-
Vet ej kanske mysigare rum. Trots att det var superfint så var rummen omysiga. Normalt visar jag alltid upp rummen men inte denna gång. Fanns inget ”att skriva hem om” trots uppgradering för 3500kr

Bekräftad gäst: 2019-11-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

5701 omdömen
Utmärkt
 
5022
Väldigt bra
 
431
Bra
 
135
Mindre bra
 
49
Underkänt
 
64

5 senaste omdömen

2020-03-09

Inlägg av Srz99

Lyxigt

Underbart och lyxigt ställe, trevlig personal bra service, fina pooler och stränder. Bra pris för ett sådant lyxigt hotell. Finns även mycket att utforska om det är så att man inte bara vill stanna på hotellet.

 
2020-03-09

Inlägg av Abergmark

Semester

Otrolig byggnad, men väldigt bra service. Helt godkänt Wi-Fi. Otrolig mat, flexibelt med det mesta. 4-5 olika pooler med 7-9 restauranger. Animation laget var väldigt trevlig bjöd in till aktiviter & var inte för på.

 
2020-03-02

Inlägg av Mammamis

Fantastiskt hotell

Mycket bra 5 stjärnigt hotell i Hurghada. Perfekt för total avkoppling. Högklassig service och mat. Fler restauranger att välja på. Tyst och avkopplande. Rummen ör välstädade varje dag. Detta var andra besöket för oss men kommer görna tillbaka igen.

 
2019-11-27

Inlägg av alexi572

Alex

10/10 bästa hotellet jag varit på inga klagomål. Personalen mycket bra. Fantastiskt mat. Rekommenderar detta hotel. Varit på andra hotel i Hurgada inget slår detta. Det finns en heldel aktiviteter att välja mellan. Själv spenderade jag alla dagar på stranden

 
2019-10-29

Inlägg av Dzenan T

Baron super

Jag sovde över på hotellet med min familj det var gott mat bra utsikt Underbar strand i like to play activities tack för wolly boll och vatten pool om du will spendera din semester och välja hotell baron