1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Baron Palace Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 33 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Stort. Fina miljöer. Fina pooler. Trevlig och hjälpsam personal.
-
Några fler skyltar för att underlätta navigationen för att hitta runt.

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

,

+
Mycket bra service. Mycket bra rum.
-
Litet väl enahanda musik i restaurangerna, särskilt i Infinity pool

Bekräftad gäst: 2019-02-09


10 av 10

Anders ,
Ljung

+
Rent fräscht och en otrolig fin service. Många restauranger så variationen på mat är bra.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-24


10 av 10

Linda,
Höör

+
Service och läge. Att de hittade lösningar för oss när vi blev magsjuka
-

Bekräftad gäst: 2019-01-10


10 av 10

christoffer,
Ystad

+
Trevlig personal
-
Dusch på stranden Toalett på stranden Fler uppvärmda poler

Bekräftad gäst: 2019-01-06


10 av 10

Erling,
Slagelse, Danmark

+
Virkelig flot hotel med service og rengøring i top. Barpersonalet i lobbybaren kunne godt have bidraget til en bedre stemning. Her var betjeningen ikke i top.
-
Mere venlige og imødekommende bartendere i lobbybaren.

Bekräftad gäst: 2018-12-30


10 av 10

lisette,
Hässleholm

+
allt utom barnaktiviteter och träningen, det var ett skämt
-
utbilda eller byt personalen som höll i träningen vid poolen och barnaktiviteter. Skulle säkert vara bra om ett par något äldre anställdes i denna personalgrupp

Bekräftad gäst: 2018-12-19


8 av 10

Sandra,
Skara

+
Sköna sängar. Bra snorkling.
-
Servicenivån måste höjas. Rörigt och oorganiserat. Lång väntan på dryck från morgon till kväll. Mycket öppet bråk inom personalstyrkan i bar och restaurang.

Bekräftad gäst: 2018-11-15


10 av 10

Monica,
Sösdala

+
läget
-
mer butiker

Bekräftad gäst: 2018-11-07


10 av 10

Kent,
Sösdala

+
Service, bekvämlighet, mycket hög standard
-
Fotbad/dusch mellan strand och hotellområde.

Bekräftad gäst: 2018-11-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

4415 omdömen
Utmärkt
 
3798
Väldigt bra
 
393
Bra
 
125
Mindre bra
 
48
Underkänt
 
51

5 senaste omdömen

2019-08-06

Inlägg av Oxis01

Pärla i Egypten!!!

Alltid ett kärt nöje att återkomma till denna pärla till hotell. Fantastiska rum, personal och service. Härligt med många bra restauranger. Stort poolområde med särskild vuxenavdelning. Bra spaavdelning.

 
2019-02-23

Inlägg av Nosslin Höllviken, Sverige

Supernöjda

Vi är supernöjda med vår vecka här, familj med tonårsbarn. Mycket bra hotell med flera bra a la carte restauranger, bla mexikanska och italienska kan rekommenderas. Även buffén håller hög klass. Fint poolområde med a la carte resturang för både lunch och middag. Mycket trevlig personal på ”rätt” sätt med bra känsla för service. Vi har testat ATW och ridning i öknen genom hotellets regi, båda aktiviteterna bra arrangerade och sjukt kul. Även 2 bra tennisbanor finns. Vi kan bara rekommendera detta hotell 😁

 
2019-01-17

Inlägg av bjorn-kristjansson Sahl Hasheesh, Egypten

Fantastiskt!

Vi är otroligt nöjda med allting på Baron Palace. Service av högsta klass, mat av högsta klass och faciliteter av högsta klass. Hotellområdet är enormt och innehåller allt man kan tänkas önska sig. Hotellet är byggt precis vid stranden, vilket gör det möjligt att enkelt bada och titta på korallreven i Röda havet. Alla lokaler i det enorma hotellet är välskötta, rena och påkostade. Personalen är helt fantastisk och behandlar gästerna på absolut bästa sätt. Maten på hotellet är av mycket hög klass på alla av dem olika restaurangerna som går att välja mellan. Ett extra tack till "The Animation Team" som anordnade aktiviteter och underhöll oss hela veckan; Nano, Dima, Veronika, Vivi, Liza, Karina, Tamara och Anya. Även servitören Muhammed "Mr. Rambo", var mycket underhållande för alla i poolområdet. Fler i personalen hade varit värda att bli omnämna men listan hade blivit för lång. Det enda som var smått negativt var säljarna som ville sälja utflykter och behandlingar till gästerna, vissa av dem ville inte acceptera ett "nej", detta var dock inget stort problem. Baron Palace Sahl Hasheesh är definitivt värt att besöka och även att återvända till!

 
2019-01-17

Inlägg av helena-kristjansson Sahl Hasheesh, Egypten

Paradiset

Stilrent med egyptisk touch, rent och väldoftande hotell med välskötta trädgårdar och fantastiska pooler. Mycket vänlig personal och hög service. Rummen är fina och välstädade såsom hela hotellet. Frukosten och lunchen är fantastisk. Middagarna serveras i olika restauranger med fin miljö och olika teman. Fantastiskt god mat med Sagolika smakupplevelser. Vacker miljö. Gymmet är bra och spa avdelningen vacker med trevlig och duktig personal. Vid poolen serverar b la Muhamed ”Rocky” dig drycker. Rolig och glad och du fattas inget. Pool restaurangen är läcker och all personal tar väl hand om oss. Stranden är fin och där kan man spela volleyboll med Animation team som underhåller och tar väl hand om oss med olika aktiviteter. Ett stort tack till trevlige Dima med kollegorna Veronika, Liza, Tamara, Karina, Vivi, Nikita, Anya och Nano. Vi kommer mer än gärna tillbaka till detta magiska ställe.

 
2018-12-07

Inlägg av DeTapp

Himmelriket

Det här måste nog vara mitt lilla himmelrike här på jorden, all stress bara rinner av en när man är här. En stor del beror på den underbara personalen som verkligen gör det lilla extra. De tom håller koll på vad vi vill ha för dricka till frukost, som de dukar upp så fort vi kommer till restaurangen. De fixar specialbeställningar till ungarna som inte finns i menyn. Det var stor variation på buffen, med meterlång dessertbord. Och maten var underbar god. Barnpoolen var riktig skoj, och poolloungen kan man nog sitta en heldag i och bara koppla av och få allt möjligt serverat utan att ens lyfta en finger (Underbar personal). Ifall jag måste hitta något negativt som de skulle kunna bättra är att jag hade önskat fler uppvärmda pooler och en liten lekpark med skugga. Hit kommer jag absolut återvända om och om igen. Hoppas verkligen hotellet inser värdet av deras personal, för utan personalen skulle det kunna vara en vanlig hotell, men de gjorde hotellet till en himmelrike.