1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Arabia Azur Resort

  • Direkt på stranden
  • Eget korallrev, fantastisk snorkling
  • Stor huvudpool

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Omtyckta Arabia Azur Resort erbjuder ett härligt läge vid havet strax utanför Hurghada. Vill du snorkla under semestern är det bara att ta sig ut på hotellpiren där korallrevet breder ut sig, med mängder av färgglada fiskar att upptäcka. Förutom korallrevet har hotellet en vacker lagun med sandstrand att bada vid, och erbjuder flera aktiviteter som tennis, squash och gym.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Bad och utomhus aktiviteter
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1155 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,8 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotell Arabia Azur Resort råder en avslappnad atmosfär där det är enkelt att ta det lugnt. Hotellet erbjuder ett perfekt läge direkt vid stranden där ett stort korallrev breder ut sig. Här kan du snorkla direkt från hotellstranden genom att promenera ut på piren med stegar ner i det kristallklara vattnet. På hotellet finns en huvudpool som är 50 meter lång, med en sektion för barn. Poolen är uppvärmd till minst 20 grader under vintertid. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. På hotellet hittar du även en vacker lagun med sandstrand, och har du riktigt tur simmar en och annan delfin förbi här! Både vid poolområdet och stranden erbjuds gratis solstolar, parasoller och handdukar.

På hotellet finns en bufférestaurang och en thaiinspirerad à la carte-restaurang. Vid sidan av hotellet ligger den tyskinspirerade restaurangen Bordeihn som erbjuder en tvårättersmiddag (utvalda rätter och exklusive dryck) som ingår i All Inclusive-programmet. På hotellet finns även flera barer, bland annat en snackbar vid stranden. Flera kvällar i veckan är det kvällsunderhållning.

Är du sport- och träningsintresserad erbjuder Arabia Azur Resort gratis tennis, squash, beach volley, boccia, dart, biljard och aerobics (beroende på dagsprogrammet). På hotellet finns till och med bowling med fyra banor (mot avgift). Gästerna har även tillgång till gratis gym med två våningar. På systerhotellet Arabella Azur Resort finns vattensporter mot avgift. Vill du slappna av efter aktiviteterna finns massage och bastu mot avgift. Du surfar med gratis wifi i allmänna utrymmen, dock blir uppkopplingen långsammare när hotellet har mycket gäster. Receptionen öppen dygnet runt. Ca 1,8 km till centrum i Sekalla. Begränsad trafik utanför hotellet.

Måltider

All Inclusive. Julmiddag (24/12) och nyårsmiddag. 

All Inclusive

- Kontinental frukost, kl. 5-6.
- Frukost, kl. 6-11.
- Sen frukost, kl. 11-12.
- Glass, kl. 12.00-17.00.
- Te och kalla snacks, kl. 11.00-17.00.
- Lunchbuffé, kl. 12.30-15.00.
- Varma snacks, kl. 15.00-17.00.
- Middagsbuffé, kl. 18.30-22.00.
- Tvårättersmiddag (endast utvalda rätter) exklusive dryck på restaurang Bordeihns, kl. 18.00-22.00.
- Rabatt på mat på den thaiinspirerade restaurangen.
- Lokala alkoholfria drycker, kl. 9.00-2.00.
- Lokala alkoholdrycker, kl. 11.00-2.00.
- Sportaktiviteter.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.