Kundomdömen om Arabia Azur Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 184 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Trevlig och hjälpsam personal
-
Önskade fler rökfria områden

Bekräftad gäst: 2022-01-04


6 av 10

+
Den egna stranden
-
1 - Se till att alla faciliteter är öppna. Bowling stängd. 2 - Kanske ha lite musik i poolbarerna , ha lite leenden. Tjurig personal faktiskt 3 - Inget nyårsfirande med musik, uppträdanden eller fyrverkerier. Lite trist 4 - Den thailändska restaurangen är inte längre Thai, vilket man blev varse lite väl sent inpå, och dessutom förhållandevis dyrt. 5 - minibaren fylldes inte på som den skulle

Bekräftad gäst: 2022-01-04


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-04


8 av 10

+
Läget
-
Maten

Bekräftad gäst: 2022-01-04


8 av 10

+
Bra läget
-
Att kolla ordentligt alla rumsfaciliteter.

Bekräftad gäst: 2022-01-04


7 av 10

+
Rummet och dess ute.
-
Variationer i maten den var enahanda.

Bekräftad gäst: 2022-01-04


7 av 10

+
Det fanns mycket aktiviteter under dagen man kunde välja att göra.
-
Städning, hotellet luktar mat dygnet runt. Blir bättre på att isolera mat lukt från rummet.

Bekräftad gäst: 2021-12-30


9 av 10

+
Trevliga personalen
-
Maten behöver mer krydda

Bekräftad gäst: 2021-12-30


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-12-30


5 av 10

+
Bra att både kunna sola vid pool eller havet. Animantionsteamet var bra. Geustservice var bra.
-
Vid middag dämpa belysning när man äter, känns som skolmatsal. Inte få röka där man sitter och äter.

Bekräftad gäst: 2021-12-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

1890 omdömen
Utmärkt
 
1170
Väldigt bra
 
498
Bra
 
138
Mindre bra
 
43
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2020-03-05

av 57annikao

Hotell

Detta var första gången vi var i Egypten och fick bara positivt intryck, god mat, trevlig personal. Är inte rädd för att komma tillbaka. En nackdel för oss som var på charter med all inclosive för första gången var att informationen om var man kunde äta, göra var lite dålig. 👍👍

 
2020-02-16

av LindaG3023 Varberg, Sverige

Stor resort/Big resort

POSITIVT: fanns det mesta för en veckas vistelse med affär att köpa snacks och annan öl. Bra variation och tillagad mat. Trevlig personal. Sängen något hårdare men vi sov skönt. Generösa med vatten på rummet, städat och bäddat varje dag. Bra och vällagad mat med variation. Trevlig och hjälpsam personal. Uppvärmd pool och rena och fräscha toaletter vid poolområdet. Givmild med is i drickan om man ville ha, enda goda drinken var rom och cola. Gott vin. Jag tog massage och betalade för 1,5 massage och fick 3 massage. Är man ute i god tid så går det bra att boka transfer till och från flygplatsen för ca 12 euro/resa från hotellservicen. Vi hade nära till havet från våra rum. Bibliotek med böcker på olika språk. NEGATIVT: Inga bra/goda och varierade drinkar, ölen var något blaskig. Vattnet i duschen var svårt att få det lagom varmt. Ett gym som var litet, hade mest vikter av olika de slag, förväntat mig en cykel, löparband och roddmaskin för att kallas modernt. Enda negativa med massagen var att den sista massagen så bytte de massör mitt i massagen och det gillar inte jag och hon kunde ingen engelska alls så jag kunde inte få någon förklaring men annars var det rätt så bra. Det var lite kallt i vattnet och på kvällarna men i solen var det perfekt. De sista dagarna var det kallt för det hade blåst upp och kommit in moln så det var kyligt i skuggan och även till viss del i solen speciellt om man hade badat innan. En del av personalen kunde tyska men ingen engelska.

 
2020-02-08

av Swedentv Hurghada, Egypten

Härligt hotell något slitet med utmärkt personal

Hotellet är beläget direkt vid stranden med många möjligheter till aktiviteter så som snorkling utanför piren, tennis, biljard, bowling, mm Maten var till största del mycket god och vällagad. Dom tre mat sektionerna på hotellet erbjöd en trevlig inramad atmosfär. Det kan bli en smula trångt till frukost när många vill äta samtidigt vid 8:30:9:00 tiden på morgonen. Men personalen gjorde sitt bästa för att lösa det för oss som var att sällskap på 7 personer. Det var lite märkligt, kan jag tycka att ett bord för sex personer var bokat varje morgon utan att det nyttjades av någon. När jag frågade personalen sa dom att det alltid var reserverat för hotellets ledning?! Det hade varit smidigare om vi som gäster hade haft möjlighet att fylla våra glas med öl och vin själva i stället för att vänta, ibland upp till 30 minuter på att våra våra glas fyllda av personalen. poolområdet uppskattades av oss alla i vårt sällskap vi hade en ålder mellan 7 och 75 år, poolområdet är Stort och fräscht. Närområdet runt hotellet har mycket begränsat utbud av nöjen. Vi hade Lagunutsikt i sektion A, där var det lugnt och skönt det passade vårt sällskap bra, det tar några minuter att gå från sektion A till pool och restaurangerna då hotellområde är stort. Vill man ha lite mer liv och rörelse ska man bo i anslutning till Poolområdet. Det finns ingen möjlighet att gå en strandpromenad från hotellet då alla hotell har hägnat in sig med staket och dylikt ända nertill vattnet. I det stora hela är vi nöjda med vår vistelse på Arabia Azur. En vecka var lagom lång vistelse där. Transfern från/till flygplatsen tog ca 30 minuter. Barnen i vårt sällskap uppskattade att rida kamel på hotellet.

 
2020-01-17

av Bora011 Göteborg, Sverige

Rekommenderas starkt!

Här fins allt. Trevlig personal, snabbt service, många aktiviteter. Mat av högsta klass. Välj mellan pool och strand. Missa inte utflykt, bot resa och snorkling. Stora rum med havs utsikt. Vi ger högsta betyg. Rekommenderas starkt!

 
2020-01-09

av Alma20

Trevlig personal och bra snorkling

Hej. Kan varmt rekommendera hotellet, mycket trevlig personal. Bra mat och fint ställe och bra snorkling. Olika restauranger med olika teman, dessa var ok. Tyckte maten var bäst på huvud restaurangen.