Kundomdömen om Arabia Azur Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 184 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Läget m egna atollen
-
Maten va en katastrof, i princip allt som serverades va sönder kokt och smaklöst.Bröd och bakverk va inte dags färska, utan torrt och tråkigt. I princip alla efterrätter va halvfabrikat och smakade pulver eller konstgjort.När det gällde solstolar så måste du vara ute 05.30 för att markera en stol annars fick du ingen pga att boende på närliggande hotel också hade tillgång till stranden. Verklighetens all inklusive gällande dryck va mycket begränsad och det mesta kostade extra.

Bekräftad gäst: 2022-12-01


8 av 10

+
Den trevliga personalen! samt restaurangen utanför på baksidan va både bra mat och supertrevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-24


5 av 10

+
4 restauranger, men alla serverade samma mat. Men det vid varje måltid gick det runt personer som tog temperaturen på maten och såg då till att vi inte skulle bli sjuka. Det gick runt anställda av Azur hotellen och frågade vad vi ville ändra på för att förbättra.
-
Det var små saker som tex städningen, maten som var ok, men lite geggig och skolmatsaktig. Det fanns bara wifi i receptionen och vissa tider gick det inte att komma in, för det var för mycket folk.

Bekräftad gäst: 2022-11-24


7 av 10

+
Väldigt trevlig personal.
-
Maten var icke godkänd pga smak, konsistens samt hantering hygieniskt.

Bekräftad gäst: 2022-11-24


8 av 10

+
Stora rum. Trevliga omgivningar! Trevlig personal. Det mesta var toppen!
-

Bekräftad gäst: 2022-11-24


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-23


8 av 10

+
Rummen,balkongen så sköna stolar
-

Bekräftad gäst: 2022-11-23


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-17


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-11-17


10 av 10

+
Maten och havet utsikt
-

Bekräftad gäst: 2022-11-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

2085 omdömen
Utmärkt
 
1311
Väldigt bra
 
527
Bra
 
150
Mindre bra
 
51
Underkänt
 
46

5 senaste omdömen

2022-11-30

av samirmX3193QS Växjö, Sverige

Semester

Hotellet i sin helhet har varit bra. Det har varit bra bemötande, rummen städas dagligen och personalen frågar gärna om det är någonting man behöver. Det har varit en fin grupp som står för underhållning ”Pandorna” som har varit fina med barnen i kids club och på minidisco. Det finns flera olika aktiviteter att välja på om man vill aktivera sig. Poolen var uppvärmd till 28-30 grader vilket varit fantastiskt! Stränderna som är kopplade till hotellet är fina. Maten är tyvärr det som inte varit bra, frukosten har varit okej men övriga måltider har inte hållit måttet. Men i sin helhet har det varit fantastiskt och jag skulle absolut komma tillbaka!

 
2022-11-13

av O9407OLdanielv

Härlig upplevelse

Kan varmt rekommendera detta fantastiska hotell😊 trevlig personal och otrolig service. Närheten till hav och pool område är fantastisk och restaurangerna levererar fantastisk mat, både lunch och middag. Kan varm rekommendera detta hotell. Mvh Daniel

 
2022-11-12

av Disneyliciousss

Toppenställe

Ett riktigt toppenställe med supertrevlig personal och mycket aktiviteter 🌸 Rekommenderar till både vänner och familje att åka hit eftersom det finns något för dom flesta. Man får även hjälp om man exempelvis vill boka transfer någonstans ☺️

 
2022-05-26

av syamakh2022 Sollentuna, Sverige

Uppvärmt vatten i poolen var en härlig upplevelse för mig.

Jag har varit totalt fyra gånger i Hurghada, de senaste två gångerna i Hotell Azur Arabia. En riktig och härlig upplevelse. Väldigt trevlig personal som hjälper till och ger den bästa möjliga servicen. God och varierande mat där fick man välja bland så varierande mat från fyra intill liggande restauranger. Väldigt välkomnande inner gård med stort säkerhetskontroll för gästernas bästa.

 
2022-04-23

av Annie0210 Höör, Sverige

Inget hotell jag kan rekommendera som erfaren resenär

Inget hotell att rekommendera, dålig mat, rå fisk, kall pasta, inget byte av sänglinne på hela veckan. Stod i beskrivningen från researrangören att det nya tillskottet av italienska restaurangen - problemet var att restaurangen inte var färdigbyggd. Trots detta så var personalen trevliga och hjälpsamma