Kundomdömen om Arabia Azur Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 277 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
De fina lagunerna. Här var det lugnt med solstolar längs stranden. Korallrevet direkt utanför piren var också fint och bjöd på bra snorkling.
-
Rummen var generellt lite slitna, men annars stora och rymliga. Maten var som sagt det stora bottennappet, undermålig. Även restaurangens utformning och placering. Med ett hotell beläget precis vid vattnet är det ju lite märkligt att sitta och äta vid en parkering... Dessutom på stolar som fortfarande hade sin skyddsplats kvar på sittdynorna. Som en förskola... vilket kanske också bidrog till att en del av gästerna betedde sig därefter.

Bekräftad gäst: 2024-04-06


9 av 10

+
Trevlig personal
-
Hade nog önskat att wifi hade fungerat på vårt rum. Gick vi bara runt hörnet så fungerade det.

Bekräftad gäst: 2024-04-06


7 av 10

+
Rummet var ren och fint
-
Receptionen Personal var inte hjälpsamma

Bekräftad gäst: 2024-04-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-06


9 av 10

+
närheten till havet o korallrevet.
-

Bekräftad gäst: 2024-04-06


7 av 10

+
Trevlig personal. Fint poolområde God mat men sämre än förut
-
Bättre städning

Bekräftad gäst: 2024-03-30


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-30


7 av 10

+
Det var stort vackert
-

Bekräftad gäst: 2024-03-30


8 av 10

+
rum med terass
-
svårt att hitta plats i restaurangen

Bekräftad gäst: 2024-03-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

2494 omdömen
Utmärkt
 
1645
Väldigt bra
 
581
Bra
 
160
Mindre bra
 
55
Underkänt
 
53

5 senaste omdömen

2024-04-05

av Mouhammed E

10/10!!!

Hotellet är helt perfekt!! Rummen är super fina, personalen är jätte trevlig och maten är super god!! De har aktiviteter för alla åldrar och inkluderar alla! Killarna och tjejerna som håller i aktiviteterna är de trevligaste människorna jag någonsin träffat, de får en att känna sig som en i teamet! Har absolut inget dåligt att säga om detta hotell!! Har åkt hit flertalet gånger och jag kommer att åka hit igen!

 
2024-01-17

av Farida K

Världen bästa hotell

Det va det bästa hotellet jag har varit på all personal va så trevliga maten var så god det va så kul världens bästa hotel tveka inte på att besöka hotellet det bästa va allt var alla aktiviteter som fanns för alla åldrar värden bästa hotell. besök

 
2023-07-13

av Culture55319876555 Calella, Spanien

Bästa hotellet

Bästa horellet jag varit på!! Otrolig mat och otroligt gästbemötande av de som arbetar där. Fantastiskt underhållande dagar under vår semestertid och jätte fina och fräscha rum. Ingenting att klaga på! Jag och familj kommer helt klart att komma tillbaka. En otrolig upplevelse!

 
2023-04-23

av EllieKal514

Trevlig semester med familjen

Vi hade rum med terass precis vid havet, helt fantastiskt läge. Väldigt rymligt rum med bra garderober och helt ok sängar. Det var rent och fräscht. Poolområdet var toppen med många solstolar och lagom med aktiviteter. Fin snorkling vid piren men tänk på att ha badskor då botten är stenig. Utbudet vid poolbaren var betydligt sämre än på andra liknande hotell, fanns tex bara en barndrink och bartendern gjorde aldrig något extra . Tråkigt för miljön att det användes engångsplastmuggar!! Vilket slöseri på plast, borde haft hårdplast som diskas istället . Vi valde att köpa drinkar till vårt barn men de kostade €2.5 styck och de borde ingått i all inklusive. Samma med maten, jag brukar vara väldigt nöjd när vi varit på andra hotell i Egypten men Arabia Azur satsade inte på maten. Jag förstår och håller med om konseptet att ha färre rätter, mycket bra då det oftast blir ett överflöd men tyvärr var maten smaklös och tråkig. Servisen var däremot väldigt bra med trevlig och duktig personal. Vi hade en trevlig semester och gjorde flera utflykter som vi bokade från hotellet, dessa var över förväntan och bra arrangerade. Vi valde att köpa till wifi vilket rekommenderas. Över lag är vi nöjda med hotellet framförallt tack vare personalen och läget.

 
2023-03-24

av Duvebacken Hova, Sverige

Paradiset i Hurghada

Ett toppenhotell som verkligen lever upp till sin status. Trevlig personal, bra service, god mat och bra städning. Snorkling sker från hotellet så den som inte vill ut på Röda havet kan gå förbi systerhotellet Arabella Azur och hitta ett utmärkt rev med nästan lika fina fiskar som ute på de stora reven. Den som vill ha lugn och ro ska sola vid lagunerna i stället för poolen. Bra placering av hotellet då man har nära till både gamla Hurghada och Hurghada centrum. Underbar och välskött trädgård med många sköna katter.