Kundomdömen om Arabia Azur Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 220 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Trevlig personal
-
Dålig städning, undermålig mat, ingen italiensk restaurang ej färdig

Bekräftad gäst: 2022-04-21


8 av 10

+
Närheten till havet
-

Bekräftad gäst: 2022-04-19


1 av 10

+
Ingen hobby rum for ungdomar bara bijilard
-
De va tysk hotell o dom dricker o gör driks dom for servis vi svenskar for titta

Bekräftad gäst: 2022-04-19


10 av 10

+
God mat och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


9 av 10

+
Närheten till vattnet o värmen.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-05


10 av 10

+
Maten i main restaurant var varierad och superfräsch. Allmänt var det skön, lugn vibb på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-05


10 av 10

+
Trevliga mänskliga kontakter över alla språkgränser.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-05


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

1977 omdömen
Utmärkt
 
1232
Väldigt bra
 
510
Bra
 
143
Mindre bra
 
50
Underkänt
 
42

5 senaste omdömen

2022-05-26

av syamakh2022 Sollentuna, Sverige

Uppvärmt vatten i poolen var en härlig upplevelse för mig.

Jag har varit totalt fyra gånger i Hurghada, de senaste två gångerna i Hotell Azur Arabia. En riktig och härlig upplevelse. Väldigt trevlig personal som hjälper till och ger den bästa möjliga servicen. God och varierande mat där fick man välja bland så varierande mat från fyra intill liggande restauranger. Väldigt välkomnande inner gård med stort säkerhetskontroll för gästernas bästa.

 
2022-04-23

av Annie0210 Höör, Sverige

Inget hotell jag kan rekommendera som erfaren resenär

Inget hotell att rekommendera, dålig mat, rå fisk, kall pasta, inget byte av sänglinne på hela veckan. Stod i beskrivningen från researrangören att det nya tillskottet av italienska restaurangen - problemet var att restaurangen inte var färdigbyggd. Trots detta så var personalen trevliga och hjälpsamma

 
2022-04-23

av RolandL822 Stockholm, Sverige

Dags för renovering

Ett medelmåttligt hotell med bra mat, Men vi drabbades av extremt dåligt underhåll på rum. ett antal problem i vårt rum Vi var på väg att kräva ett annat, men så småningom fick man ordning på felen. Vattnet rann med svårighet ut från handfatet. Ordnades vid ett besök. Det var nästan omöjligt att få lagom temperatur på tvättvattnet. För varmt eller för kallt. Glasdörrarna mot poolen var otäta. Tätt upptill samtidigt som det var en springa på en cm i nederkant. Eftersom det blåste hårt när vi var där så tjöt det i springan. en snickare försökte justera, och det lyckades nästan. Det var kallt väder när vi var där och värme behövdes. Luftkonditioneringen fungerade en kort stund med värme, men gick sedan ner i omluft eller stannade helt. . Detta oavsett inställning. Vi anmälde till receptionen flitigt. Reparatör slet i elledningar så det gnistrade och luktade bränt varefter han försvann. Först efter tredje gången och med närvaro av herrar i skjorta så tog han problemet på allvar och gjorde en reparation i någon central. Efter en vecka fungerade AC-n. Svårt att kommunicera med servicepersonal, oftast förstod de inte engelska eller tyska.

 
2022-03-26

av B9876SOjeanettek

En härlig semester

Vi är väldigt nöjda! Supertrevligt hotell med glad och hjärtlig personal. Många roliga aktiviteter arrangerades dagligen så som yoga, vattengympa, volleyboll mm. Underbart vatten där det går att snorkla precis vid hotellet. Vi längtar redan efter nästa resa tillbaka igen!

 
2022-02-13

av itsrek Skåne

Arabia Azur Hurghada

Allt fungerade perfekt. God mat, dryck och service. Fint stort rum med markterass. Glad trevlig personal. Perfekt direkt vid havet och snorkling. Lite tråkig kvällsunderhållning. Stor pool med många aktiviteter för både vuxna och barn