Kundomdömen om Arabia Azur Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 191 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Varit där tidigare Förväntningarna infriades även denna gång
-
Se fråga 9

Bekräftad gäst: 2023-11-25


9 av 10

+
Den trevliga välkomnande personalen, så omtänksamma
-

Bekräftad gäst: 2023-11-18


8 av 10

+
Att apollo elin såg till att vi fick ett rum med bättre läge än den bakgård hotellet först hade lagt i. tack! Jättebra animationgäng som lyckades få oss att känna oss sedda trots stort hotell
-
Gymmet hade problem med både löpband som inte funkade och väldigt dålig AC

Bekräftad gäst: 2023-11-18


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-18


8 av 10

+
Snorklingen, städningen och de flesta i personalen.
-
Mycket tyskar vilket i sig är ok. Men att tyskarna prioriteras framför oss, vid t.ex. beställningar är inte ok!

Bekräftad gäst: 2023-11-18


9 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-11-11


10 av 10

+
personal o service känslan.
-

Bekräftad gäst: 2023-11-11


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


10 av 10

+
Vi är så nöjda med allt på hotellet, både städning, service, mat och rummet var toppen. Särskilt fint att vi kunde få ett rum nära reception och pool, då jag har svårt för att gå. Det var mycket tillmötesgående.
-

Bekräftad gäst: 2023-11-04


8 av 10

+
Vi var där för 13:onde gången och vi tycker om närheten till hus revet..
-
Kackerlackor på rummet! Vi har ett så kallat apg kort som man tydligen missade "förmåner"

Bekräftad gäst: 2023-11-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

2378 omdömen
Utmärkt
 
1553
Väldigt bra
 
562
Bra
 
158
Mindre bra
 
55
Underkänt
 
50

5 senaste omdömen

2023-07-13

av Culture55319876555 Calella, Spanien

Bästa hotellet

Bästa horellet jag varit på!! Otrolig mat och otroligt gästbemötande av de som arbetar där. Fantastiskt underhållande dagar under vår semestertid och jätte fina och fräscha rum. Ingenting att klaga på! Jag och familj kommer helt klart att komma tillbaka. En otrolig upplevelse!

 
2023-04-23

av EllieKal514

Trevlig semester med familjen

Vi hade rum med terass precis vid havet, helt fantastiskt läge. Väldigt rymligt rum med bra garderober och helt ok sängar. Det var rent och fräscht. Poolområdet var toppen med många solstolar och lagom med aktiviteter. Fin snorkling vid piren men tänk på att ha badskor då botten är stenig. Utbudet vid poolbaren var betydligt sämre än på andra liknande hotell, fanns tex bara en barndrink och bartendern gjorde aldrig något extra . Tråkigt för miljön att det användes engångsplastmuggar!! Vilket slöseri på plast, borde haft hårdplast som diskas istället . Vi valde att köpa drinkar till vårt barn men de kostade €2.5 styck och de borde ingått i all inklusive. Samma med maten, jag brukar vara väldigt nöjd när vi varit på andra hotell i Egypten men Arabia Azur satsade inte på maten. Jag förstår och håller med om konseptet att ha färre rätter, mycket bra då det oftast blir ett överflöd men tyvärr var maten smaklös och tråkig. Servisen var däremot väldigt bra med trevlig och duktig personal. Vi hade en trevlig semester och gjorde flera utflykter som vi bokade från hotellet, dessa var över förväntan och bra arrangerade. Vi valde att köpa till wifi vilket rekommenderas. Över lag är vi nöjda med hotellet framförallt tack vare personalen och läget.

 
2023-03-24

av Duvebacken Hova, Sverige

Paradiset i Hurghada

Ett toppenhotell som verkligen lever upp till sin status. Trevlig personal, bra service, god mat och bra städning. Snorkling sker från hotellet så den som inte vill ut på Röda havet kan gå förbi systerhotellet Arabella Azur och hitta ett utmärkt rev med nästan lika fina fiskar som ute på de stora reven. Den som vill ha lugn och ro ska sola vid lagunerna i stället för poolen. Bra placering av hotellet då man har nära till både gamla Hurghada och Hurghada centrum. Underbar och välskött trädgård med många sköna katter.

 
2023-03-20

av RolandL822 Stockholm, Sverige

Ett gammalt medelklass hotell med visst behov av renovering. Trevlig personal. Skaplig mat.

Arabia Azur Resort är en anläggning av tre som tidigare hade en ägare. Nu är de uppdelade, varför gränserna är lite svävande. Anläggningen är gammal och i visst behov av renovering. Emellertid var vårt rum renoverat till skillnad mot tidigare år. Dock lite avlägset med långt gångavstånd. Positivt var personalen. Både beträffande rum, omgivning och restaurang. Nästan alla tysktalande, några hyfsade på engelska. Logiskt med tanke på den mycket stora dominansen av tyskar. Maten i huvudrestaurangen var naturligtvis inte av toppklass i denna All-Inklusivemiljö. Men tillräckligt bra för att alla i sällskapet fann något gott at äta. en stor fördel med ett antal små matsalar i fil. Det som definitivt inte var bra var trafiken inom strandområdet. En frekvent trafik av små lastbilar för intern service. Dessa var inte av nyare sort. Tvärtom osade det strakt av gammal diesel när de körde förbi. Där vi tidigare bott använde man elbilar av golftyp. Här finns förbättring!

 
2023-01-08

av kristinwL3004GB

Härlig snorklingsemester

Vi var en familj med 4 personer, 2 vuxna och 2 tonåringar. Hotellet låg kanon med snorkling precis utanför men korallrev, massa fiskar bla Nemo. Vi år middag på restaurangen Bordienhs de flesta dagarna. Där fick man köpa till dryck men de hade väldigt bra mat som ingick. Sista kvällen köpte vi till en Kamel sirleon steak som var kanon, kul att prova. Frukost och lunch på hotellet var bra. Vin och drinkar ok. Vi kan rekommendera bussutflykt till Kairo och pyramiderna samt en snorklingsutflykt. Ta med dricks då det förväntas.