Kundomdömen om Imperial Shams Abu Soma

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 75 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
läget helt otroligt !!!!!
-
bättre underhållning . Kanske lite mer vuxen underhållning,

Bekräftad gäst: 2020-03-04


7 av 10

+
Stort och med närhet till havet. Fin sandstrand.
-
Alla på hotellet vill ha dricks. de ber om dricks eller så vill de växla euro till pund. Får de inte dricks så blir de sura och ibland otrevliga. Vi frös varenda natt. Bad dem ordna AC så vi kunde sätta på varmluft men det hände ingenting. Aktivitetsgruppen var helt ointresserade av barn och ungdomar. De skulle ha aquagym i HAVET!! I 40 cm vatten! Seriöst?! När vi frågade varför så var de otrevliga och ironiska mot oss. Bara en pool var uppvärmd och där fick det inte ske några aktiviteter som helst. Deras barndisco var ett skämt. De ville att barnen skulle förlja med in i discot som stank av rök. Ledarna var sura och gick och skrek "showtime" Deras shower..ska man skratta eller gråta?! är det meningen att vi ska titta på när de mimar eller har en egen dansuppvisning?! Så oproffsigt! Vi fick aldrig vara ifred på stranden av försäljare. De kom och tog på en fastän jag sa att jag inte ville blir rörd. De gav sig aldrig och kallade mig för både Baby och Honey inför min man och son.

Bekräftad gäst: 2020-02-28


5 av 10

+
Personalen, mycket bra service. De var väldigt måna om att man var nöjd.
-
Slitnare än på bild, Wi-Fi borde ingå i priset, finnas något annat lunchalternativ med lättare mål i tex poolbaren.

Bekräftad gäst: 2020-02-14


10 av 10

+
Strandnära läget
-
Det som drog ned helhetsintrycket på maten var att den mat som skulle vara varm var i bästa fall ljummen

Bekräftad gäst: 2020-02-12


10 av 10

+
städning+ service...
-
Free internet + Tv-anten

Bekräftad gäst: 2020-01-31


8 av 10

+
Service Nära havet Miljön på hotellet och gymmet
-
Mer varierat utbud på maten och på drickat Det va konjak och whiskey och öl och vin men endast öl och konjak va drickbart

Bekräftad gäst: 2020-01-29


8 av 10

+
servicen
-
Lite mer varierad buffe

Bekräftad gäst: 2020-01-29


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-24


7 av 10

+
att personalen förskte lösa alla kortakommanden
-
Inte ha barndisko i en enormt inrökt lokal, måste finnas något att äta för barn mellan frukost-lunch och mellan lunch-middag, kanske glass,frukt????någonting åtminstone, nu fick vi bunkra från frukost som ett par uteliggare. Spriten, odrickbar. Poolen 14-16C varm, hur ska barn kunna bada i så kallt vatten?säg inte att det finns rutchkana när det är direkt livsfarligt att vara i så kallt vatten en längre stund, tempangivelsen enligt hotellets egna termometer Servicen väldigt varierande på personalen, vissa verkade tycka det var jobbigt att ha en barnfamilj på hotellet

Bekräftad gäst: 2020-01-17


8 av 10

+
Personalen
-
Ungdomarna som skulle underhålla

Bekräftad gäst: 2020-01-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

48% av resenärerna rekommenderar

302 omdömen
Utmärkt
 
98
Väldigt bra
 
92
Bra
 
57
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2020-02-11

Inlägg av 93ericaf

Recension

Väldigt bra hotell med trevlig och serviceinriktad personal, som alltid vill ställa upp och hjälpa till. Maten är bra och det finns många alternativ att välja på, vilket gör att man alltid kan hitta något att äta. Stranden är fin och mysig.

 
2020-02-07

Inlägg av 374nadaa

Good holiday

Bra hotel familjevänlig den är väldigt nära till stranden, personalen var väldigt snälla och trevliga man hittar allt på hotellet. Det var rent och fint hela tiden och bemötandet var väldigt bra proffesionellt personal.

 
2020-02-04

Inlägg av 310samantaa

Good holiday

Jag tycker att det stället va jätte och fölik som jobba i är super trevliga Har också träffat trevlig tjej som jobba där super trevlig som heter Samanta!!! Vill komma tillbaka snart!Samanta Sverige!!!

 
2020-02-04

Inlägg av Alvaaelin

Trevlig personal och fint hotell

Besökte Shams Imperial i januari och var väldigt nöjd med resan. Trevlig personal och kul att dem hade ett Animation Team som hade aktiviteter och shower på kvällarna. Hotellet var fint och maten var god, bra att dem hade lite variation på maten. Ett ställe jag definitivt skulle åka tillbaka till och rekommenderar det verkligen!!

 
2020-01-17

Inlägg av Samirshnouda Stockholm, Sverige

Det var trevliga personal ren rum god mat vriarae varej dag

vi är en svensk familje chickat in i januari 2020 en vecka pesonal var mycket bra hjälpsamma snälla ..maten var jätte gott vary dag hade/de/kött . fisk till lunch och midag stor buffe sallad o stör buffe efter rätt som finns i alla målltider vid frukost o lunch o middag lokala alkohol bästa var/öl ..vin var ok de har kamil och häster på strand om man vill kan man fråga vad det kan kosta ..de fick inte fråga gäster den enda nackdelen var att hotelen liggar/långt från hurgada..men den kan vara bra eftersom man behöver inte går ute offta o det finns olika äffär in i hotel ..rum clean varje dag ani:ation team var bra/..mycket nöjed ska åka igen tll hotelet