PortoBay Marquês

  • Nära till allt
  • Takterrass med pool
  • Gym och bastu

PortoBay Marquês är ett fint hotell mitt i Lissabons centrum. Hotellet ligger nära tunnelbanestationen Marquês de Pompal. Ett kvarter bort ligger Avenida da Liberdade med sina träd som skuggar de många uteserveringarna och lyxbutikerna.


Rumstyper

Standardrum för 1-2 personer. Dubbelrum för 1-2 personer. Superiorrum för 1-3 personer. Juniorsvit för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 706 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

PortoBay Marquès ingår i den välkända hotellkedjan PortoBay som bland annat driver lyxhotellet The Cliff Bay och Porto Mare på Madeira. Hotellen är kända för sin fina service, goda mat och den höga standarden på rum och faciliteter.

Gå till gatan Avenida da Liberdade och upptäcka alla uteserveringar, restauranger, ta en kopp kaffe i skuggan av träden, fönstershoppa i lyxbutikerna Montblanc, Gucci, Louis Vuitton för att sedan se siluetten av gamla borgen Sao Jorge.

På hotellets takterrass hittar du en uppvärmd liten pool, bar och solstolar. Poolhanddukar finns att låna.

Il Basilico Lisboa kan du äta frukost, lunch och middag. I baren Bar de Baixo kan du ta en drink och något lättare att äta. Vill du träna under din vistelse i Lissabon så har hotellet ett gym och efteråt kan du koppla av i bastun eller i ångbastun.

Reception. Gratis wifi över hela hotellet. Hiss. Rumservice. Parkering mot avgift. Tvättservice mot avgift. Stadstrafik.

Måltider

Inga måltider ingår.
Frukost mot tillägg.

Alla hotell, Lissabon

Lisboa Plaza

Lisboa Plaza ligger mitt i de centrala delarna av Lissabon och erbjuder bekväma rum. Frukost ingår.

My Story Hotel Tejo

My Story Hotel Tejo ligger mitt i centrala Lissabon och från hotellet har du en vacker utsikt över stadens takåsar och borgen Sao Jorge. Här bor du i snygga och väldesignade rum.

PortoBay Liberdade

På en tvärgata till gatan Avenida da Liberdade i Lissabon hittar du femstjärniga PortoBay Liberdade. Hotellet har allt du behöver för en lyxig semester i en storstad. Boosta lite energi i hotellets spa med inomhuspool och gym, drick något gått från hotellets vinkällare tillsammans med god mat och fyll upp resväskan med något från stadens lyxbutiker.