Rumstyper på PortoBay Marquês

Dubbelrum

Ljusa och fint inredda dubbelrum med en dubbelsäng. Heltäckningsmatta. Tv med satellitkanaler. Minibar mot avgift. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrockar och tofflor. Badrumsartiklar från Rituals. Badrum med dusch samt wc. Ingen uteplats.

  • Observera att barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 20-22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Juniorsvit

Ljusa och fint inredda juniorsviter med ett sovrum och ett vardagsrum. Två enkelsängar eller en dubbelsäng. Heltäckningsmatta. Tv med satellitkanaler. Minibar mot avgift. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Mikrovågsugn. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrockar och tofflor. Badrumsartiklar från Rituals. Badrum med två handfat, badkar med dusch samt wc. Ingen uteplats.

  • Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 31-37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Standardrum

Ljusa och fint inredda dubbelrum med en dubbelsäng. Heltäckningsmatta. Tv med satellitkanaler. Minibar mot avgift. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrumsartiklar från Rituals. Badrock och tofflor. Badrum med dusch och wc. Ingen uteplats.

  • Observera att barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Superiorrum

Ljusa och fint inredda superiorrum med två enkelsängar och en dubbelsäng. Möjligt med en extrabädd i befintliga sängar. Tv med satellitkanaler. Minibar mot avgift. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrockar och tofflor. Badrumsartiklar från Rituals. Badrum med dusch samt wc. Ingen uteplats.

  • Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 24-29 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.