Epic Sana Algarve

  • Exklusivt familjehotell
  • Spa
  • Två poolområden

Epic Sana Algarve har något för hela familjen. Stora poolområden, stort utbud av restauranger, spa för egen tid och vill du träna har hotellet både gym, träningsklasser och den fina sandstrand Praia da Falésia att ta morgonpromenaden på. Bo extra lyxigt i hotellets tvårumssvit och ät gott i någon av á la carte-restaurangerna.


Rumstyper

Deluxerum för 1-2 personer. Tvårumssviter för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1707 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Epic Sana Algarve är ett stort och härligt familjehotell bland pinjeträd som skuggar, gräsmattor för avkoppling och ovanför klipporna till Atlantens vågor. Du når den fina stranden via trappor. På hotellområdet finns alltid en plats där du kan vara en stund i skuggan, koppla av på yogamattan eller med en bra bok.

Epic Sana Algarve har två stora poolområden. Ett område har en stor pool med en grundare, ej avskild del, för de minsta barnen och det andra poolområdet har två pooler, varav en med en grundare, ej avskild del för de minsta barnen samt en separat pool för endast vuxna. Solstolar, parasoller och poolhandukar.

Bufférestaurangen Abyad bjuder på en härlig buffé till frukost och middag. Open Deck serverar lättare rätter som sallader, smörgåsar, hamburgare och grillade rätter. Bluum Bar är öppen kvällstid och erbjuder dryck och lättare rätter. Al Quimia är en elegant à la carte-restaurang inspirerad av lokala köket och med en omfattande vinkällare. Uddo är en japansk à la carte-restaurang. À la carte-restaurangen Lima bjuder på det bästa från italienska köket. À la carte-restaurangerna kräver bordsreservation och klädkoden är långbyxor för män.

I hotellets spa kan du få en stund för dig själv med ett träningspass i gymmet eller bara koppla av i den uppvärmda poolen, ta ett bad i bastun, ångbastun eller med en skönhetsbehandling. Gymmet har olika träningspass som till exempel yoga, pilates och Bootcamp. Barnklubb under högsäsong i hotellets regi med engelsktalande personal, för barn från 4 till 12 år. Lekpark.

Hiss finns endast i huvudbyggnaden där deluxerummen är belägna. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. Trappor till stranden. Hotellområdet är stort och det kan vara långt att gå mellan ditt rum och hotellets faciliteter.

Vill du ta en längre promenad på stranden så ligger hamnen i Vilamoura drygt en timme bort, med bil ca 20 minuter. Till Albufeira är det 9 kilometer med bil och till Faro flygplats 35 kilometer.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension (frukost- och middagsbuffé) mot tillägg.

Middagen kan serveras som buffé, à la carte eller från en fast meny, allt beroende på hotellets beläggningsgrad.

Alltid på våra exklusiva hotell

  • Klassificering minst 5
  • Hög kundnöjdhet
  • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
  • Exklusivt poolområde

Alla hotell, Albufeira

AP Adriana Beach Resort

AP Adriana Beach Resort är ett härligt All Inclusive-hotell som passar alla i familjen, liten som stor. Hotellet är stort och omringat av gräsmattor och träd. Två stora poolområden som är gjort för lata semesterdagar. Den fina stranden hittar du nedanför de vackra klipporna, några trappsteg bort.

PortoBay Falesia

PortoBay Falesia ligger högt över havet och här har du en underbar utsikt över Algarves röda klippor. Avkopplande poolområde, flera restauranger och du både träna på putten, spela tennis och njuta i hotellets spa.