PortoBay Falesia

PortoBay Falesia ligger högt över havet och här har du en underbar utsikt över Algarves röda klippor. Avkopplande poolområde, flera restauranger och du både träna på putten, spela tennis och njuta i hotellets spa.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 5022 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 7 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

PortoBay Falesia bjuder på vacker utsikt över Algarves röda klippor, härligt poolområde, gräsmattor för en egen stund och närhet till flera golfbanor.

Stort och härligt poolområde inramat av pinjeträd och gröna gräsmattor. Poolen är uppvärmd vintertid till 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Separat barnpool. Solstolar och parasoller runt poolområdet. Poolhanddukar finns att låna. Det finns även en uppvärmd inomhuspool och en jacuzzi där du kan koppla av i sköna fåtöljer. Vill du bada i havet ligger sandstranden direkt nedanför hotellet och här kan du ta långa promenader och njuta av de höga, röda klipporna.

I bufférestaurangen Madeira äter du frukost och middag. Poolbaren serverar dryck, lunchrätter och här spelas levande musik några kvällar i veckan. I Bar Búzios kan du ta något att dricka och njuta av musik alla kvällar i veckan. Hotellet har också en à la carte-restaurang, Il Basilico Algarve, där du kan äta en god middag kvällstid och njuta av rätter från det italienska köket.

I hotellets spa kan du få en stund för dig själv och ta en skön massage eller en skönhetsbehandling. Bastu, jacuzzi och turkiskt bad - allt mot avgift. Vill du träna så har PortoBay Falesia två tennisbanor, en paddelbana och en putting green så även golfklubban får röra på sig under semestern. Boulebana. Lekpark.

Wifi ingår över hela hotellet. Backe och trappor (136 trappsteg) till stranden. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. Till Albufeira är det 7 kilometer, till Vilamoura 12 kilometer och till flygplatsen i Faro 35 kilometer.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé
  • Julmiddag (24/12)
  • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
  • Helpension (frukost-, lunch - och middagsbuffé)

Alla hotell, Albufeira

AP Adriana Beach Resort

AP Adriana Beach Resort är ett härligt All Inclusive-hotell som passar alla i familjen, liten som stor. Hotellet är stort och omringat av gräsmattor och träd. Två stora poolområden som är gjort för lata semesterdagar. Den fina stranden hittar du nedanför de vackra klipporna, några trappsteg bort.

Epic Sana Algarve

På det lyxiga hotellet Epic Sana Algarve kan hela familjen njuta av stora poolområden, välsmakande mat, spa och den fina sandstranden Praia da Falésia. Bo i en tvårumssvit och insup den lugna och sköna atmosfären.