Kundomdömen om PortoBay Falesia

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

4043 omdömen
Utmärkt
 
2534
Väldigt bra
 
1192
Bra
 
247
Mindre bra
 
46
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2019-11-24

av Gert W

Fantastik vy!

Vi bodde på Porto Bay Falesia i maj 2019, Bra tid med lite turister men ändå tillräckligt varmt. Hotellet var rent och snyggt och har en fantastisk utsikt från dom högsta våningarna där vi bodde, man ser hela Falesia stranden nedanför. Dock lite trappor ner till stranden om man har problem med det. Vi återvänder gärna hit men vi är sådana som alltid letar efter nya resmål.

 
2017-09-20

av 191tina007 Stockholm, Sverige

Kommer gärna tillbaka!

Ett hotell för vuxna. Lungt och skönt. Proffsig personal som hjälper till med det mesta! Sköna sängar. Två stora kuddar, en lite mjukare än den andra. Bra städning, men ibland kom det upp en otäck odör från avloposbrunnen. Bra air condition. Det blev väldigt varmt i ena garderoben ifrån kylskåpet. Flera hyllor i garderoben skulle vara bra. Spa avdelning med pool och en jacuzzi som man får använda gratis.  Dock bör jacuzzi ses över då den stannade hela tiden. De erbjuder 20 % rabatt på olika spa behandlingar, en ny varje dag. Många solstolar och platser på området med bla saccosäckar där man kan sola. Trappan ner till stranden, inte så farlig som jag trodde. Ca 15 e för två solsängar och parasoll. Goda munkar att äta vid beachen. Jätte god frukost som inte saknade någonting. Dock ibland kunde det variera med utbudet på fruktfaten och frukten tog snabbt slut i den lilla fruktkorgen. Bör nog tillföra en till korg på morgonen. Det finns en jätte fin liten fiskeby i närheten av hotellet som erbjuder goda matställen och viss shopping. Bra matställen på hotellet. Rekommenderar att ni sitter ute under bar himmel och tittar på månen samt alla ljus från fiskebåtarna.....magiskt! Åker med glädje tillbaka. Trevlig resa/tina

 
2017-01-09

av 1katarinak Örebro, Sverige

Underbart hotell

Detta hotell är vi mycket nöjda med. God frukostbuffé, bra gym, sköna förmiddagsaktiviteter t. ex yoga, bra rum, rent o snyggt överallt, härligt poolområde, trevlig avslappnad stämning! På minussidan att det är ett dyrt boende o att middagsbuffén är dyr. Men vi kommer nog ändå återvända till detta härliga hotell.

 
2016-08-17

av jochemg673 Albufeira, Portugal

Ungt par

God service och bra faciliteter. Fin pool, bra mat i restaurangen till rimliga priser, mycket god frukost, bra läge intill havet och fina ständer. Helt ok gym. Godanmöjligheter till parkering. Gästerna kom från olika länder och det fanns äldre par, unga par och barnfamiljer.

 
2016-06-02

av 736birgittab Göteborg, Sverige

Paradiset på jorden

Det här hotellet har allt. Fantastiskt serviceminded personal, mycket god mat, goda viner och stora trevliga sällskapsutrymmen. Underbara sängar! Relaxsängarna i skuggan med utsikt över havet är något alldeles särskilt, mycket uppskattat och ofta upptagna så det gäller att hålla sig framme. Lugnt och fint poolområde, rent och snyggt.